Acum este 18 Oct 2017, 10:09

Costinesti 2012

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Lupu Ciprian
membru CD
Mesaje: 4955
Membru din: 20 Oct 2010, 17:29
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979
Localitate: Bucuresti
Contact:

Costinesti 2012

Mesaj de Lupu Ciprian » 20 Iun 2012, 20:34

Avem 1000 mp la 150m distanta de luciul apei la Costinesti in zona epavei ....... cu priveliste minunata langa nudiste ... ;)
Colegul Nelu P ne ofera fara costuri acest teren ...
ramane sa ne oferim sa ajutam sa facem o cheta sa ingradim , sa platim salubrizare si wc eco daca e cazul , restul detaliilor le stabilim pe parcurs.
In masura in care sunteti interesati oferta este valabila pt membrii asociati ai clubului !
NU vor fi taxe de campare dar facem cumva sa gasim o metoda de recuperare a banilor cheltuiti pt delimitarea perimetrului , salubrizare si ce mai avem de facut !
Rog pe Nelu sa vina cu amanunte si sa mute postarile din topic-ul "mai mergem vara la Corbu ? "

Eu , Deliu si altii ne oferim voluntari la munca patriotica... ma bag salahor ;)
Autorulota Cristall Luxus pe Fiat 1.9 TD
Lupu Ciprian & Irina , tel. 0722227048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Avatar utilizator
Isdraila Ioan
Membru asociat
Mesaje: 716
Membru din: 11 Feb 2010, 15:13
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954
Localitate: Galati
Contact:

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Isdraila Ioan » 20 Iun 2012, 20:41

Si eu ,si eu ....DISPONIBIL ,fixati perioada .
fam.Isdraila Ioan si Valentina.Opel Astra g 1,7 dti caravan +rulota Dethleffs RT2
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Nelu Predonu

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Iun 2012, 20:53

Am mutat aici postarile din vechiul topic, unde acestea vor fi sterse.
Nelu Predonu scrie: Ca o solutie de avarie in rezolvarea acestei probleme, pe perioada acestei veri, nu pot sa ajut decat cu punerea la dispozitia asociatiei a unui teren proprietate privata, nu foarte mare (1000 mp. - capacitate cca. 12-14 rulote simultan) la epava din Costinesti. Distanta de luciul marii este cam de 150 m.
Cred ca pana pe 12-15 iulie terenul sa fie pregatit pentru camparea rulotelor membrilor asociati Clubrv. Pana la acea data va trebui sa discut cu Primarul localitatii sa nu avem nici un fel de probleme, sa iau motocoasa si sa tund iarba crescuta pe teren.
Pe perioada lunilor de campare, nu am nici un fel de pretentii materiale pentru punerea la dispozitia asociatiei a acestui teren.
Drumul de acces la teren este pietruit, lat de cca.10 m, nu prezinta denivelari si este accesibil in orice conditii meteo.
Deversarea toaletelor chimice va putea fi facuta in caminul aflat la coltul terenului de campare.
Apa potabila, in cel mai nefavorabil caz, pot sa o furnizez de la o distanta de cca. 2 km unde am propria locuinta de vacanta. Curentul electric se afla pe coltul terenului, dar nu exista inca, din pacate, bransament.

Daca exista interes legat de propunerea facuta, am sa revin cu o harta in Google Earth, cu amplasarea terenului si cu alte detalii.
Bratulescu Ionut scrie:Daca este teren privat,al tau..ce treaba are primaru' ??
Serpescu Gheorghe scrie:Ionut, trebuie stiut ca zona aia e cu restrictii, cred, din punct de vedere al mediului, biosferei... Chiar daca terenul e proprietate privata, tot trebuie respectate niste reguli, lasa-l pe Nelu sa-si faca treaba ca o sa fie bine. Cel mai bine era daca intrebai ce faci cu toaleta cand e plina? sapi o groapa si dai ingrasamant terenului lui Nelu :D
Nelu Predonu scrie:
Nelu Predonu scrie: Deversarea toaletelor chimice va putea fi facuta in caminul aflat la coltul terenului de campare ...
Caminul de care aminteam in prima postare este parte din sistemul de canalizare a localitatii. Deci, nu e o fosa sau hasna.
Ionut, trebuie discutat cu primarul si mentionat ca eu nu desfasor pe acel teren ca proprietar o activitate aducatoare de profit prin inchirierea acestuia. Pun la dispozitie terenul unei asociatii nonprofit pentru camparea membrilor acesteia. De asemenea trebuie discutat si aspectul deversarii toaletelor in reteaua de canalizare a localitatii, posibila alimentare cu apa. Tot la coltul terenului exista si un camin de racordare la reteaua de apa.
Chiar daca acel teren e proprietatea mea si a fratelui meu, nu pot face ce ma taie capul pe el.
Toate aceste lucruri se fac cu acordul administratiei locale. Nu doresc sa am surprize, nici eu, nici cei campati acolo.
Nastase Andy scrie:Sa traiti domnilor.Astazi am incercat sa aflu unde se mai poate campa in Navodari si Corbu.Am sunat si la primaria Navodari si la Corbu si nu se mai poate.Cei de la Biosfera mi-au spus ca trebuie ca acel teren sa fie neaparat amenajat pentru campare,adica stiti si voi cum.In ceea ce priveste terenul domnului Nelu,cred ca tot amenajat trebuie.Eu cred ca daca l-am amenaja ar fi ok
Nelu Predonu scrie:
Nastase Andy scrie:...In ceea ce priveste terenul domnului Nelu, cred ca tot amenajat trebuie. Eu cred ca daca l-am amenaja ar fi ok
Singurele lucruri care ar tine de amenajarea terenului si de desfasurarea acestei activitati sunt:

- realizarea unei imprejmuiri, cat mai ieftina cu putinta - tarusi + banda avertizoare;
- Incheierea pe perioada limitata (perioada de campare) a unui contract de salubritate cu livrarea pe perioada respectiva a unor pubele de colectare a gunoiului;
- incheierea unui acord cu primaria, de deversare a toaletelor in reteaua de canalizare a localitatii;
- incheierea unui acord de alimentare cu apa pe perioada determinata.

Terenul nu se afla in zona de protectie a ARBDD, precum localitatile Corbu si Vadu, totul este sa fie respectate conditiile de mediu inerente orcarei astfel de activitati. Apa uzata va putea fi deversata pe terenul de campare asa cum inca se mai practica si in destule campinguri din strainatate. Ea reprezinta un bun ingrasamant al suprafetei acoperite cu iarba.
Bratulescu Ionut scrie:@Nelu ...am inteles cum stau lucrurile (de ce tre' sa stie primaru') !
In rest ce sa zic ?!...spor la treaba ...si sper sa se bucure cati mai multi rulotisti de oferta ta fffff. generoasa ....moca
Aurelian Deliu scrie:Nu este rau locul, cu placere ma bag si la amenajare si la cheta.
Cred ca prioritar ar fi racordarea la apa(ce implica?).
Lupu Ciprian scrie:eu si cu prieteni de ai mei cativa rulotisti veseli din care jumate sunt cotizanti CLUB RV , suntem intersati de asa ceva si suntem disponibili sa facem munca partiotica sau sa facem o cheta daca e cazul....
e vorba de cca 15-20 echipaje !
Isdraila Ioan scrie:Si eu unul ma alatur ideii lui Ciprian .Sunt pensionar ,nu am probleme cu durata ,asa ca as putea ajuta la amenajarile ce trebuiesc facute.Particip benevol.M-as bucura sa mai fie cineva si sa ajutam la materializarea acestui proiect .
Nicolae Nasalciuc scrie:Interesant proect,stima si respect pentru Nelu.
Cred ca putem schimba numele topicului cu ,, Mergem vara asta la Costinesti?''
Serpescu Gheorghe scrie:Nelu nu se face pentru cativa, se face pentru cei care pot si vor sa vina acolo, nu insemna ca daca eu nu voi veni acolo, atunci sa nu se faca. Nici odata nu vom fi toti multumiti.
Ma bag si eu acolo la treaba, da un semn si daca suntem liberi venim.

Nelu Predonu

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Nelu Predonu » 20 Iun 2012, 22:53

Pun cateva imagini din satelit cu locul propus de campare:

Imagine

Imagine

Avatar utilizator
Doru Bodeanu
Membru asociat
Mesaje: 163
Membru din: 21 Oct 2010, 09:28
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960
Localitate: Ploiesti, Prahova
Contact:

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Doru Bodeanu » 22 Iun 2012, 10:17

"In masura in care sunteti interesati oferta este valabila pt membrii asociati ai clubului "
O initiativa extraordinara a domnului Nelu care poate atrage si multi nehotarati in randurile clubului. Propun sa se deschida o lista cu membrii ce doresc sa participe la amenajarea terenului, care cu ce poate: cu fonduri nerambursabile, materiale ( un pom, o floare, un colac de sarma, un spalier de vie un cablu electric, o teava etc.) sau munca "patriotica ".
Inca din start, domnul Predonu ar trebui sa specifice si daca permite camparea rulotelor pe tot sezonul. Asta ar ridica o problema cu spatiul pentru cei care doresc sa vina pentru o saptamana sau cateva zile pentru ca sunt sigur ca terenul s-ar umple imediat cu rulote lasate peste vara si asta nu e chiar de dorit ... dar dansul hotareste ! Sa ne grabim ca vara-i scurta !
Autorulota Fiat - CI Mizar
tel. 0731680320; 0767643680

Scrie răspuns