de Traian Focsa pe 09 Mar 2010 11:00
Ma numesc Traian FOCSA, sunt din Vaslui si detin o rulota CHATEAU 314 din 1982,care cred ca este una din cele mai "ciudate" rulote care se mai gasesc prin tara la aceasta ora. Folosesc cuvantul " ciudata", parafrazand o colega de la intalnirea de la Murighiol care a folosit acest termen cand a avut primul contact vizual cu ea. Suntem, impreuna cu sotia, indragostiti de natura si din 1984 colindam muntele si marea cu cortul. Din 2009 am devenit posesorii acestei rulote.Urmaresc acest forum si sincer, sunt incantat de deschiderea multora dintre membri de a face iesiri si de a se cunoaste, sau revedea. Cred ca este cel mai placut lucru sa te intalnesti cu oameni care au aceleasi idealuri si vise pe care doresc sa le transforme in impliniri. Atat eu cat si sotia suntem bugetari, lucram in cadrul primariei Vaslui in compartimentul SITUATII DE URGENTA, compartiment care nu ne ofera prea mult timp liber. Oricum aceasta situatie nu ne dezarmeaza si vom incerca sa fim cat mai prezenti in intalniri de grup sau cele organizate de club.Doresc un bun venit tuturor celor care s-au alturat clubului in ultima perioada. Sper ca toti ce care au devenit sau vor sa devina membri ai acestei "familii" sa militeze pentru un nou mod de viata in care mai presus de orice sa fie armonia, prietenia si nu in ultimul rand descoperirea de noi locuri cat mai frumoase din tara. O simpla remarca pe care doresc sa o fac, este aceea ca la intalnirile care se vor organiza de catre club sa nu se neglijeze prezentarea celor noi. Am trait acest lucru la Murighiol si sincer am avut senzatia, impreuna cu un alt coleg, ca suntem pe "linga".Tuturor membrilor le doresc "drumuri intainse", fara evenimente si cu multe trairi super frumoase.
tfocsa@yahoo.com, 0732003777-0766762320