BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. Cei care sunt deja useri sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli. Multumesc.

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesajde Traian Focsa pe 09 Mar 2010 11:00

Ma numesc Traian FOCSA, sunt din Vaslui si detin o rulota CHATEAU 314 din 1982,care cred ca este una din cele mai "ciudate" rulote care se mai gasesc prin tara la aceasta ora. Folosesc cuvantul " ciudata", parafrazand o colega de la intalnirea de la Murighiol care a folosit acest termen cand a avut primul contact vizual cu ea. Suntem, impreuna cu sotia, indragostiti de natura si din 1984 colindam muntele si marea cu cortul. Din 2009 am devenit posesorii acestei rulote.Urmaresc acest forum si sincer, sunt incantat de deschiderea multora dintre membri de a face iesiri si de a se cunoaste, sau revedea. Cred ca este cel mai placut lucru sa te intalnesti cu oameni care au aceleasi idealuri si vise pe care doresc sa le transforme in impliniri. Atat eu cat si sotia suntem bugetari, lucram in cadrul primariei Vaslui in compartimentul SITUATII DE URGENTA, compartiment care nu ne ofera prea mult timp liber. Oricum aceasta situatie nu ne dezarmeaza si vom incerca sa fim cat mai prezenti in intalniri de grup sau cele organizate de club.Doresc un bun venit tuturor celor care s-au alturat clubului in ultima perioada. Sper ca toti ce care au devenit sau vor sa devina membri ai acestei "familii" sa militeze pentru un nou mod de viata in care mai presus de orice sa fie armonia, prietenia si nu in ultimul rand descoperirea de noi locuri cat mai frumoase din tara. O simpla remarca pe care doresc sa o fac, este aceea ca la intalnirile care se vor organiza de catre club sa nu se neglijeze prezentarea celor noi. Am trait acest lucru la Murighiol si sincer am avut senzatia, impreuna cu un alt coleg, ca suntem pe "linga".Tuturor membrilor le doresc "drumuri intainse", fara evenimente si cu multe trairi super frumoase.
tfocsa@yahoo.com, 0732003777-0766762320
Traian Focsa
Membru asociat

Locaţie: Vaslui

Mesajde Sandu Toma pe 09 Mar 2010 11:35

Bun venit tuturor !
De luat in seama observatia Dlui. Focsa, aceea cu prezentarea noilor veniti la intalnirile mai mari.
La cele nationale s-a facut acest lucru si asa am reusit sa-i cunoastem pe toti (la Gura Raului au fost vreo 57 de echipaje).
Trebuie pus accent pe integrarea in club a noilor veniti, inca de la prima intalnire la care participe, pentru a nu se simti stingheri.
Va asigur ca orice nou venit, poate gasi pasiuni sau puncte comune cu ceilalti participanti la intalniri.
Deci, inca odata bun venit in marea familie a rulotistilor si "simtiti-va ca in familie" :lol:
Orice problema are o rezolvare practica !
Burstner 4308 +TEC 515 + Opel Frontera+ Opel Astra Caravan
Sandu Toma
Moderator

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Dan Lazarescu pe 11 Mar 2010 00:07

Buna ziua !
Ma numesc Dan Lazarescu, sunt din Bucuresti, mai exact din Crangasi, si am achizitionat in ianuarie o rulota LMC Musterland din 93 de care inca nu am apucat sa ma bucur datorita vremii nu prea buna. Sper sa iesim si sa ne cunoastem. De profesie sunt informatician, dar ceea ce practic zi de zi sunt decoratiunile interioare (perdele, draperii, tapet).
Ca hobby am motorizarile de orice fel. Am pus iluminat pe telecomanda in rulota; si ma gandesc sa adaptez 12 V, de la priza masinii la invertorul de 6 kW, care duca la redresor si mai departe la instalatia rulotei. In acelasi timp invertorul sa il conectez la instalatia 220 V sa pot folosi instantul de apa calda si celelalte electrocasnice.
.............................................. Intrebarile de ordin tehnic au fost mutate la Sectiunea Tehnica
In speranta unei intalniri numeroase, Numai bine!
Dan Lazarescu
Dan Lazarescu

Locaţie: Bucuresti, Pta. Crangasi, Logan MCV + LMC 370

Mesajde Ionut Necula pe 11 Mar 2010 09:48

Salut toti rulotistii !
Ma numesc Ionut Andrei Necula, sunt din Bucuresti , si din Februarie 2008 proprietarul unei rulote Adria.
Ca pasiuni am muntele, ATV-ul, calatoriile si tehnica. Imi place sa-mi petrec timpul liber cu prietenii, mai ales in natura.
Sa auzim de bine !
Ionut Necula

Mesajde Sandu Toma pe 11 Mar 2010 09:59

Bun venit pe forum noilor sositi !
Va dorim o cat mai grabnica aparitie la iesirile in grupurile mai mari sau mai mici de rulotisti !
Pana acum s-au prezentat un numar de 32 de colegi, mai noi sau mai vechi .
Asteptam si pe ceilalti cu o scurta prezentare pentru a-i cunoaste mai bine ! :D
Sandu Toma
Moderator

Mesajde Ganea Viorel pe 11 Mar 2010 11:38

Bun găsit,

Suntem familia Ganea, formată din Virginica (52), Viorel (53) şi certaretul patruped Ben (12). Deocamdata, in calatoriile noastre, folosim cortul cu tot ce este necesar, urmând ca in aceasta vara să achiziţionăm o rulotă sh. Suntem din Bucuresti, conduc un autoturism Renault Clio Symbol, iubim natura, drumetiile, pescuitul, gratarul ....

Cu respect,
Fam.Ganea
Ganea Viorel

Mesajde oprean petre pe 11 Mar 2010 11:44

Va salut! Ma numesc Oprean Petre am 40 ani,sunt din Bucuresti si impreuna cu sotia detinem o rulota Knaus 450 sport de aproximativ un an .Rulota e din 1995,am achizitionat-o cu 5750 euro,sunt foarte multumit de ea si pana anul trecut o tractam cu un vw golf plus.Am fost cu ea si la mare si la munte si nu concep concediu fara rulota
Respect!! :D
Ataşamente
15163920003.jpg
15163920003.jpg (26.56 KiB) Vizualizat de 739 ori
15163920004.jpg
15163920004.jpg (29.69 KiB) Vizualizat de 739 ori
15163920005.jpg
15163920005.jpg (26.08 KiB) Vizualizat de 741 ori
Knaus 450 sport an 1995
oprean petre

Mesajde Sasu Claudiu pe 11 Mar 2010 12:20

Buna ziua!
Noi suntem familia Sasu din Sibiu.Suntem trei persoane:Claudiu,sotia Mariana si pitica Sara.Avem o rulota Chateau Elite din 1986,pe care o plimbam cu un Opel Zafira .Suntem mari iubitori de natura si preferam "outcampingul".Si cum sibienilor nu le place sa vorbeasca prea mult va doresc DRUMURI BUNE!
Sa auzim de bine!
Sasu Claudiu
Opel Zafira 2.0dti+Chateau Elite 1985
Sasu Claudiu

Locaţie: Sibiu

Mesajde ririnel pe 11 Mar 2010 13:06

Buna ziua!
Sunt Irinel Raducanu, familist, posesor Opel Astra G si carlig :oops:
Rulota este pe lista de prioritati a anului acesta.
Sa ne vedem sanatosi!
ririnel

Locaţie: Prahova

Mesajde Victor Stuiber pe 11 Mar 2010 14:00

Nu sunt multe de spus, deocamdata nu posed rulota sau camper, dar imi place mult muntele.
Inclin spre un camper (sau un inlocuitor) pentru ca dupa mine permite accesul in locuri mai putin accesibile cu rulota.
Oricum, va dura cel putin doi ani pana acolo, deocamdata incerc sa imi termin casa :).
Victor Stuiber

Locaţie: Iasi

Mesajde Sandu Toma pe 11 Mar 2010 14:17

Bun venit si va doresc sa va impliniti visele de calatorie.
Sigur ne vom intalni candva in natura ! :D

Am rugamintea la cei cu NICKNAME la "user" sa postati la topicul viewtopic.php?f=22&t=3467 numele real care va inlocui actualul "user"
Sandu Toma
Moderator

Mesajde Irina Strimbeanu pe 11 Mar 2010 14:57

Oau!Incredibil cata lume astepta topicul acesta sa se poata "introduce".Le urez bun venit tuturor si abia astept o intalneala MARE!
Irina, Mircea,piticii si Raya
Irina Strimbeanu
Membru asociat

Locaţie: Dragomiresti (Ilfov) tel:0722309271

Mesajde Isdraila Ioan pe 11 Mar 2010 15:54

Cred ca a venit timpul sa ne prezentam si noi.Suntem o familie de pensionari,cu un nepotel care a fost cel ce ne-a convins sa trecem de la eternul cort dotat cu de toate ,la rulota.Avem cumparata din februarie o rulota din anul 1988,marca DETHLEFFS RT2 ,iar masina tragatoare este un opel Astra G caravan, 1,7 dt ,eu fiind un infocat fan Opel cu vechi state in club .Suntem iubitori de natura ,comunicativi si sociabili,dornici de noi prieteni si cunostinte in ale patriei plaiuri.Am colindat din 1975 cu ,cortul ,insa acum rulota ne va face viata mai frumoasa .Speram in integrarea grabnica a noastra in comunitatea dvs.si speram ca nu vom fi marginalizati in intilnirile la care vom participa. D-zeu sa ne ajute ca viata sa ne fie mai lunga si cit mai placuta la toti. :D
Astra g 1,7 dt caravan +rulota Dethleffs RT2
Tel.0729830690-Nea Nelu
Isdraila Ioan

Locaţie: Galati

Mesajde popa gabriel pe 11 Mar 2010 16:17

Buna!Eu sunt Popa Gabriel,sunt din Bucuresti.Am din iulie 2009 o rulota Adria 1076 din 1988(care cred ca e cea mai mica din clasa Adria).O trag cu Dacia Solenza Confort 1390 cmc benzina+gpl.Inainte de a o cumpara am stat zi si noapte pe site-ul Club rv,asa ca am stiut de ce am nevoie.Multumesc tuturor pentru informatiile postate.Dupa ce am cumparat-o am fost in targ la Vitan si un samsar incerca sa ma pacaleasca sa cumpar o rulota cu masa maxima admisibila de 1000 kg.Asta in conditiile in care pe talonul masinii mele scrie ca masa masa maxima remorcabila este 800 kg.Motiva el ca poti tracta rulote pana la 3500 kg.Frumoasa incercare,nu?Va doresc tuturor drumuri bune si vant din pupa!
popa gabriel

Mesajde Mihai Soare pe 11 Mar 2010 16:46

buna ziua. numele meu este mihai soare,am 38 ani, sunt din com. silistea, jud. constanta. sunt casatorit cu lidia(38 ani) si avem un copil de15 ani, george. ador plimbarile libere atat in tara cat si in europa. am un suzuki sx4, 4x4, motor 1,6 l benzina, si doresc sa cumpar o rulota adusa din anglia. va rog ajutati-ma cu informatii suplimentare. multumesc

Mihai, aici gassti informatii de la cei care au cumparat rulote din Anglia : http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=3317 http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=3133 http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=3036 http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=2187Sandu Toma
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Mihai Soare
Membru asociat

Locaţie: com.silistea, jud constanta

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Regulamentul forumului CLUB RV.RO