Mustang Camping-card FICC -30% discount

Perteneri ce ofera reduceri la produse si servicii pentru membrii Asociatiei CLUBRV-RO

Mesajde luidort peti pe 03 Mar 2010 23:43

tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
luidort peti
Moderator

Locaţie: Dej

Re: Mustang Camping-card FICC -30% discount

Mesajde luidort peti pe 29 Mai 2010 13:59

aceasta oferta a fost retrasa de mustang camping deoarece nu a fost cautat de nimeni din parte conducerii clubrv cu cina ar fi finalizat si parafat aceasta intelegere.
(intelegerea a fost ca clubrv va impartii reclamele campingului mustang la intalnirea de la umag si mustang camping ofera participantilor 30% ...)
ramane valabila oferta de 10% pentru membri asociatiei club rv.
tel. 0722 509492
luidort peti
Moderator

Mustang Camping-card FICC -30% discount - CIULEA

Mesajde Doru Stoicescu pe 29 Mai 2010 15:02

Doamne, Doamne...dar ati discutat cu prezidentul, Curelea ?
V-a refuzat ?
S-au este pur si simplu o problema de necomunicare.
Din fotografii este atat de frumos acolo, LA MUSTANG !
Cei ce vor a-si face concediul in zona este ideal si ieftin (sunt carcotasi, cei ce nu sunt membrii ai asociatiei, abia au cumparat o rulota si sunt foarte cunoscatori ...mai ales la preturi.)
O fii, nu o fii ... Dar nici sa te primeasca cineva degeaba si sa iti dea si de mancare de pomana.
Oricum ruloturismul nu-i mai ieftin ca hotelul.
Dar... eu din Bucuresti, cu bani de benzina, pana la Mustang, prefer sa iau un avion si plec cu 30-50 de euro de caciula (binenteles nu in sezon, ci iarna sau daca prind vreo alta oferta) de exemplu la ...unde vreti sau unde vreau eu, in Europa.
P.S. V-ati suparat chiar asa de rau ..
Doru Stoicescu
Membru asociat

Locaţie: Bucuresti, bdul Th. Pallady

Re: Mustang Camping-card FICC -30% discount - CIULEA

Mesajde Nelu Predonu pe 29 Mai 2010 16:22

Doru Stoicescu scrie:......Oricum ruloturismul nu-i mai ieftin ca hotelul...

Cum ati ajuns la aceasta concluzie? ... Tocmai dumneavoastra?
Credeam ca pentru dumneavoastra rulotismul inseamna cu totul altceva decat alternativa: scump-ieftin
Pentru dumneavoastra pot exista si alternative mai ieftine de iesire cu rulota:
On - Camping Baneasa:
Off. - Lebada;
- Pustnicu;
Ar mai fi si variantele Calugareni si Iepuresti, dar, totusi sunt ceva mai departe si pot fi considerate mai gurmande dpdv. al resurselor financiare.
Doru Stoicescu scrie:.....Dar... eu din Bucuresti, cu bani de benzina, pana la Mustang, prefer sa iau un avion si plec cu 30-50 de euro de caciula (binenteles nu in sezon, ci iarna sau daca prind vreo alta oferta) de exemplu la ...unde vreti sau unde vreau eu, in Europa....

In ce situatie am ajuns, sa preferam in detrimentul unei excursii intr-o locatie deosebita (camping Mustang si imprejurimi), o calatorie aproape moca cu avionul, oriunde, iarna, de caciula, cu caciula, fara caciula, ....nu conteaza. Parca am asista la o reclama low cost airlines si nu am fi pe un forum rulotistic.
Nelu Predonu

Locaţie: Voluntari, Ilfov

Mesajde Doru Stoicescu pe 29 Mai 2010 16:59

Platiti-va cotizatia privind functionarea asociatiei clubrv.ro.
Din acel moment discutam civilizat, colegi, fara impunsaturi, "luari peste picior", tiganeste se spune "misto".
Pana atunci, nu aveti nici un drept a-mi cere socoteala.
Va permit moderatorii?
Treaba lor, imi cer banii inapoi in instanta privind lezarea persoanei.
Haideti ca nu sunt asa nebun , dar... conform statutului, nu aveti dreptul de a interveni in modul asta.
Doru Stoicescu
Membru asociat

Locaţie: Bucuresti, bdul Th. Pallady

Mesajde Nelu Predonu pe 29 Mai 2010 17:29

Doru Stoicescu scrie:Platiti-va cotizatia privind functionarea asociatiei clubrv.ro. Din acel moment discutam civilizat, colegi, fara impunsaturi.... conform statutului, nu aveti dreptul de a interveni in modul asta.

Confundati termenii de Asociatie si Forum, precum si termenii de Statut (functionare Asociatiei) cu Regulament (functionare Forum).
Eu nu sunt membru al Asociatiei, eu sunt membru al forumului si ma supun respectarii Regulamentului de functionare al Forumului.
Consider ca o discutie civilizata o putem purta, indiferent daca platesc sau nu o cotizatie.
Scuze pentru off!
Nelu Predonu

Locaţie: Voluntari, Ilfov

Mesajde Constantin CURELEA pe 29 Mai 2010 18:27

Dintr-o lipsa de comunicare pe acesta tema, a aparut discutia.
Adunarea generala a aprobat popularizarea cu orice ocazie ,a campingurilor care confera discount membrilor clubrv-ro.Inclusiv la Umag, pentru Mustangcamping.
Constantin Curelea
Bucureşti
Dacia Logan 1,4 MPI+Rulota Knaus Sudwind 420
Constantin CURELEA
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popa violeta pe 29 Mai 2010 18:55

Sa stiti ca am vorbit la Durau si Piatra Neamt cu doi proprietari de camping care sunt de acord sa faca un discount membrilor clubrv. Daca la Iasi am avea un camping asa frumos ca la Campul Cetatii sa stiti ca as duce cu mine pliante la Umag chiar daca nu mi-ar face nici un discount ci numai pentru a atrage turistii straini sa ne cunoasca meleagurile, cultura, obiceiurile (pe cele bune). Incercati sa discutati fara sa va certati. E pacat dupa asa o iesire de frumoasa sa avem asa o surpriza de neplacuta. Daca Dl.Peti nu se simte bine cu noi, asta este. Nu putem sa-l obligam. Dar ceea ce ne-a spus la Mustang despre Umag a fost corect si la obiect. Sper sa-i treaca supararea si sa se aplaneze conflictul pina ajungem la Umag. Va promit ca string toate ofertele de la toate campingurile prin care trec la plecare din Iasi pina la vama numai cu speranta ca o parte din participantii de la Umag ne vor vizita tara, indiferent care zona, numai sa vina.
Cu stima,
Violeta Popa
popa violeta
Membru asociat

Locaţie: Iasi

Mesajde Vali Mirica pe 31 Mai 2010 13:17

Daca Mustang camping este partener la Club Rv si are reduceri de 30% pentru cei cu card FICC ,atunci de ce a patra zi nu am beneficiat de aceasi reducere si de incasat a incasat alt tarif. :roll: fara suparare dar se pare ca a uitat faptul ca este partener F.I.C.C. :mrgreen:
Valy Mirica. Land Rover Freelander+Caravan Piccolo 350 .
telefon :0761675889/0731130502 Braila
Vali Mirica
Membru asociat

Locaţie: BRAILA

Mesajde luidort peti pe 06 Iun 2010 10:49

ati prezentat cardul ficc si nu ati primit reducerea oferita ?
tel. 0722 509492
luidort peti
Moderator

Înapoi la PARTENERI CLUBRV-RO