Despre noi

Asociația CLUBRV, persoană juridică, a luat ființă în anul 2007 ca urmare a inițiativei unor entuziaști rulotiști . Asociația CLubRV este  membră a F.I.C.C., (Federația Internațională de Camping și Caravaning) și  numără în prezent aproximativ 85 de membri cotizanți precum și  câteva sute de simpatizanți din toată țara ca membri activi ai forumului nostru.

Membrii cotizanti sunt posesori de C.C.I (Camping Card International) si beneficiaza de :
-reduceri la campare intre 5-30%, in campingurile afiliate F.IC.C., printre ele fiind si 14 din Romania;
-reduceri la achizitia de piese si accesorii rulote si autorulote oferite de catre partenerii nostri;
-reprezentare in relatia cu autoritati ale statului, ONG-uri care reprezinta interes pentru activitatile noastre;
-informatie despre fenomenul rulotistic, locatii, campinguri, date intalniri, facilitati de campare in unitati partenere, magazine cu piese si accesorii rulote si camping, indrumari pentru reparatii;

Membrii simpatizanti : (necotizanti)

-beneficiaza gratuit de informatii pe care le gasesc in forumul nostru, privind comunitatea rulotistica;
-participa la intalniri la invitatia membrilor asociatiei, intalniri de grup, nationale, internationale.

Intalnirile membrilor cotizanti si simpatizanti sunt organizate aproape saptamanal, tot timpul anului, insa exista cateva mai importante, care au devenit traditionale cum ar fi : – Intalnirea “o cană de vin” in februarie , Sarbatoarea de Sfintele Pasti, Martisor 1- 8 Martie, Intalnirea Nationala , Intalnirea din Delta si cea de la 1 Decembrie. Sunt si intalniri urmare a invitatiei unor cluburi straine, (de obicei ungare) si Intalnirea Anuala a F.I.C.C. Exista si sunt intalniri organizate adhoc in grupuri mai mici, sau mai mari, la munte, la mare, in delta sau in strainatate.

Nu ezitati sa ne contactati ! Va asteptam cu drag pe forumul nostru, si va invitam sa participati la o intalnire, pentru a vedea atmosfera in familia noastra, a rulotistilor Club Rv – Romania !