Pagina 1 din 1

Targ de turism la la zilele orasului Sf Gheorghe 28-30 apr

Scris: 13 Apr 2017, 11:49
de Lupu Ciprian
Am primit de la un membru asociat NOU ,pe care dl Curelea l-a cunoascut la Salonul Nautic , dl. Edler Andras , invitatia de a participa in calitate de expozanti la un targ de tusim in Covasna .
Dl Edler s-a inscris si in Asociatia Clubrv.


"La cererea domnului președinte EDLER András-György vă trimit invitația la CURTEA CU RUINE - Meleaguri, Gusturi, Călătorii - Expoziţie de turism 2017. "

Invitație

Vă invităm să participați ca expozant la CURTEA CU RUINE – "pe un picior de plai, pe o gură de rai" - Expoziţie de Turism 2017 care va avea loc în data de 28-30 aprilie 2017 la Sfântu Gheorghe (județul Covasna, România), în centru.

În această perioadă se desfășoară Zilele Sfântu Gheorghe, eveniment care ajuns la a 26-a ediţie și care atrage peste 70.000 de vizitatori din ţară şi din străinătate.

La această manifestare aşteptăm expozanţi a căror activitate are tangenţă cu turismul. Pe lângă faptul că expozanţii îşi vor prezenta ofertele turistice, dorim ca să prezentaţi felurile de mâncare şi băutură specifice locului Dvs. Detaliile şi tradiţiile specifice fiecărei regiuni asigură bogăţia ofertei gastro-turistice.


In urma discutiilor din CD , s-a votat positiv participarea noastra la acest rag .


Ulterior din pacate , totul fiind prea din scurt , s-a decis faptul ca nu are cine sa sustina ( DIN MEMBRII CD ) participarea in afara de colegul Curelea Constantin, care singur este putin mai greau sa sustina o astfel de activitate 3zile ... neajutat de colegi.

Credeti-ma ca singur nu ai cum sa faci fata la un astfel de eveniment cu recuzita cu tot ! NU poti merge nici la toaleta... nu poti manca, nu poti sta jos...

Daca este cineva dispus sa ne reprezinte in acele 3 zile , poate lua legatura cu oricare din membrii CD .
Vor putea fi selectate 2-3 persoane dintre membrii asociati cu vechime minima de 2 ani in ClubRV-RO .
Standul oferit cu drag pt noi de organizator este de 3x3m.

Ma gandeam totusi sa nu dam cu piciorul la astfel de oportunitati ...