Pagina 1 din 1

Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oniscan

Scris: 24 Iul 2014, 20:09
de Popa Violeta
Mi-ar face placere sa ne intalnim cu ocazia marii sarbatori de Sfanta Maria, cu toti rulotistii din zona Moldovei (si nu numai), la campingul "La Nada" de la Oniscani (jud.Bacau). Daca sunt colegi care doresc sa sarbatoreasca alaturi de noi acest eveniment suntem gata sa deschidem lista cu inscrieri, ca intotdeauna fara pretentii ci animati de dorinta de distractie si voie buna. Asteptam vesti de la bunii nostri colegi din Bacau, Piatra Neamt, Botosani, Vaslui, Iasi etc.
Cu stima,
Violeta Popa

Re: Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oni

Scris: 24 Iul 2014, 20:58
de Parfeni Ioan
Buna seara!
Chiar ma asteptam ca dvs. sa deschideti un topic cu intalnirea de Sf. Maria.
Intelesesem de la unii colegi din Bacau, ca nu prea ar subscrie acestei locatii, deoarece intalnirea este la sfarsit de saptamana(vineri-duminica) si, ca de obicei, in wekend vor veni multi romascani si nu avem garantia ca ne va tihni sederea.
Mai era o propunere la Camperland. Eu cu Galina vom fi prezenti acolo unde va fi toata lumea.
Daca va ramane totusi Oniscani, trebuie facut in asa fel sa putem ocupa aceleeasi zona din preajma prizelor.
Asteptam si parerile bacauanilor, romascanilor, nemtenilor, iesenilor, s.a.m.d.
Lista tot trebuie facuta, indiferent unde ne vom duce , asa ca fam. Parfeni spune prezent, doua persoane, masina si rulota.

Re: Sfanta Maria - 15-17 august si pescuit "La Nada", la Oni

Scris: 24 Iul 2014, 22:42
de Popa Violeta
Domnule Parfenie, locatia nu este "batuta in cuie" - era o propunere mai avantajoasa din punct de vedere al distantei de parcurs, pina si de la Oniscani. Importanta este intalnirea cu colegi si prieteni dragi, cu care nu ne-am mai vazut de la Sfintele sarbatori de Paste. Daca colegii de la Bacau au o varianta mai convenabila si in care sa ne simtim bine (fara frumnoasele chiuituri de la miezul noptii) atunci asteptam propunerea lor. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, ca sa schimbam si denumirea topicului. Imi pare rau ca nu pot suna, sa vorbesc personal cu colegii din Bacau (daca nu sunt plecati in concediu) dar momentan eu sunt plecata din tara.
Sper sa tinem legatura aici, pe forum, pana ma reintorc in Iasi.
Cu stima,
Violeta Popa