Pagina 1 din 1

Mover se retrage greu

Scris: 21 Sep 2022, 19:21
de Roland Stanciu
Probleme cu moverul. Este un mover CarBest 920208. Care e buba. Pornesc moverul apasand de doua ori pe tasta pornire. Totul ok. Apas tasta auto si tasta de avansare pe roata. Iar totul ok. Dau inainte, inapoi, stanga fata, stanga spate, dreapta fata. si dreapta spate. Totul merge ceas, ca pe roate. Nu ma pot plange.
Acum vine partea proasta. Vreau sa retrag moverul de pe roata. Apas tasta auto si tasta retragere de pe roata. Moverul merge o secunda si se opreste. Iar apas. Iar merge o secunda si se opreste. Dupa vreo 7-8 ori miscari de o secunda si opriri, in final porneste si se retrage. Am vorbit cu fostul proprietar, el zice ca e o chestie de securitate sa nu iti fuga rulota, ca daca se retrage dintr-o data nu mai e franata. Nu sunt sigur daca asta e raspunsul. E normal sa se miste asa? Adica vreo 6-8 episoade de cate o secunda, apoi normal? Practic se misca sacadat pana se indeparteaza de pe roata un milimetru, apoi merge ok. Are vreo problema, sau e normal sa mearga asa?

Re: Mover se retrage greu

Scris: 22 Sep 2022, 07:17
de Radu Pascu
Problema mecanică (blocare, inpanare, gripare)pe ghidaje de deplasare al căruciorului.

Re: Mover se retrage greu

Scris: 22 Sep 2022, 08:08
de Roland Stanciu
Oare exista vreun service care s-ar putea uita la el? Nu stiu daca reusesc sa fac asta singur ...
Exista vreun service de movere?

Re: Mover se retrage greu

Scris: 22 Sep 2022, 22:57
de Radu Pascu
Trebuie demontat capacul ornament, și veți vedea două culise frezate în placă de bază a moverului. O să vă dați seama singur ce se întâmplă.

Re: Mover se retrage greu

Scris: 23 Sep 2022, 07:01
de Roland Stanciu
Mulțumesc. Am sa îl dau jos, când ajung acasa.