Pagina 1 din 1

O PADURE CAT O TARA

Scris: 23 Feb 2020, 18:07
de ghineageo
Buna ziua dragi colegi !
Deoarece, la nivelul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, s-a stabilit ca in perioada 21-31.03.2020 la nivelul intregii tari sa fie demarat programul national de impadurire la care sa participe toata populatia Romaniei, propun ca si organizatia noatra sa se mobilizeze in vederea participarii cu majoritatea membrilor ei.
Este o activitate de interes national dar si o ocazie prin care asociatia noatra sa faca astfel cunoscut ca unul din obiectele sale de activitate este si cel al protectiei mediului, precum si atragerea de noi membri.
Consider ca in situatia in care se va hotari participarea, exista o ocazie foarte mare ca reprezentantii nostri sa poata solicita si sa obtina in mod oficial igienizarea unei portiuni de padure din cadrul ROMSILVA, preferabil la munte, locatie in care sa se desfasoare intalniri pe tot parcursul anului.
Sper ca aceasta propunere poate fi pusa in discutie si obiectivul realizat.
Va doresc numai bine.

Re: O PADURE CAT O TARA

Scris: 24 Feb 2020, 09:30
de Ciprian Rosca
Mai jos este formularul de inscriere:
http://www.mmediu.ro/categorie/formular/271

Re: O PADURE CAT O TARA

Scris: 24 Feb 2020, 11:58
de SERGHEIDIN
De ce vor voluntari ? !! Sunt asistati social cu gramada !!!Facem voluntariat pentru ce ?!! Totul pentru imagine.

Re: O PADURE CAT O TARA

Scris: 24 Feb 2020, 12:28
de Florin Herciu
Nea Serghei, cu asistatii poate ca se face ceva treaba (puțin, prost, in doru' lelii, ca-i obligă cineva, nu-i motiveaza pozitiv si concret; iar calitatea muncii lor nu le influenteaza satisfactia finala, asa ca... ). Voluntarii vin (asa e de presupus) cu convingere si entuziasm.

Sigur ca "statul" ar trebui sa rezolve, ca doar il platim; sigur ca statul ar fi trebuit sa impiedice distrugerea, ca doar l-am platit si atunci. Numai ca statul asta este o cârdășie de infractori, nu ne putem baza pe el. Chiar daca ne temem ca brazii pe care îi plantam azi vor fi distrusi de ticalosii din 2070, suntem datori sa incercam - poate n-or sa fure tot.

Iar daca stim ca am clădit ceva, poate ca n-o să mai asistăm pasiv la distrugere.Zic si eu, nu va supărați de-o vorbă.