Pagina 1 din 1

Incurajarea partenerilor Club RV

Scris: 28 Oct 2013, 11:41
de Lupu Ciprian
Asa cum bine a scris dna Violeta .... trebuie sa organizam intalniri prin care sa incurajam partenerii nostrii , cei care ne fac reduceri si cei carte incearca sa imbunatateasca conditiile de campare pt rulotistii CLUB RV si nu nu mai .
IN acest scop va trebui sa organizam intalniri periodice sub egida CLUBRV-RO , acest lucru facandu-se intr-un topic dedicat pt. a nu deranja alte topicuri sau intalniri facute de colegii nostrii , adica mai exact sa nu lansam discutii despre asociatie in topcicuri in care unii colegi organizeaza diverse intalniri ....


VIOLETA POPA :
La nivel de Asociatie, membrii CD trebuie sa aiba in vedere acoperirea tuturor locatiilor (campinguri) partenere cu intalniri ale rulotistilor. Acum doi ani, intalnirea de 1 Decembrie s-a facut la pensiunea Rasnov, anul trecut s-a facut la camping Camperland, anul acesta se face la pensiunea Casa Valaha/camping Rusu de la Cheia, la anul... cine stie unde vor vota colegii. Deci, se are in vedere o vizitare periodica a acestor locatii tocmai pentru a sustine parteneriatele incheiate. Nu toti colegii inteleg ca acest lucru este pentru binele "buzunarului" nostru, beneficiind astfel de discount-uri in cat mai multe campinguri partenere.
Am fost la pensiunea Rasnov, la 1 Decembrie, acum doi ani. Cum spune Dl. Liviu Adrian , o locatie cu "imens potential pentru rulotisti" - lucru perfect adevarat, la care subscriu - insa nu putem tine aici toate intalnirile Asociatiei Clubrv, chiar daca o parte din colegi isi tin aici parcate rulotele permanent. Ne putem gandi pentru anul urmator la o adunare de anvergura in aceasta locatie - poate de 1-8 Martie, poate de Paste sau poate tinem aici Adunarea generala. Vom vedea la timpul potrivit preferinteler prin binecunoscutul vot deschis al colegilor. Dar, va rog, nu uitati ca obligatia noastra este ca periodic sa facem adunari in toate campingurile partenere care ofera discount membrilor Asociatiei Clubrv. Nefacand acest lucru ar insemna sa defavorizam pe cei cu care am incheiat parteneriate.
Cu stima,
Violeta Popa