Astăzi este 26 Mar 2023, 05:36

Re: Intrebari pt administratorii si moderatorii forumului

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nelu Predonu
Membru forum
Oras: Voluntari - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Re: Intrebari pt administratorii si moderatorii forumului

Mesaj de Nelu Predonu » 10 Aug 2020, 12:16

Florin Herciu scrie:
10 Aug 2020, 10:13
Dl. Predonu, te rog insistent să încetezi cu insinuările și acuzatiile nefondate...
Acuzatii nefondate... cand topicul a disparut ?
Florin Herciu scrie:
... Am bănuit eu ca te referi la topicul de sugestii, in care ți-ai exprimat supărarea că ți s-a aplicat și dumitale o prevedere regulamentară (în loc să se facă o excepție, și anume chiar la inițiativa conducerii Asociației), dar daca linkul (așa cum l-am găsit eu) ducea in altă parte? ...
Asta mi-am dorit eu ? Sa se faca o exceptie ? Cred ca trebuie sa mai citesti de cateva ori ce am scris ca sa intelegi si tu despre ce-i vorba. Am facut si o sugestie legata de expirarea cotizatiei, sugestie la care nu a raspuns nimeni dintre cei indrituiti.
Florin Herciu scrie:
... Topicul respectiv a fost mutat de un administrator in zona accesibila doar membrilor asociați...
Adica, intr-un loc in care eu nu pot citi sau comenta.
Vai de capul celui care a facut acest lucru... curat "democratic"!
Florin Herciu scrie:
... Așa cum nu i-am cerut eu socoteală de ce a facut-o, la fel te rog să nu-mi ceri nici dumneata mie...
Pai cum sa-i ceri tu socoteala ca moderator unui Admin pentru ce face ? Confunzi ierarhiile !? Tu esti subalternul lui, nu invers.
Citeste prima mea postare din acest topic. Poti sa citesti si titlul acestui topic daca ai ceva nelamuriri.
M-am adresat catre admin/moderator... cuiva care stie ce s-a intamplat cu acel topic disparut.
Ca tu te bagi una-doua la inaintare si cand este cazul si cand nu, asta este numai treaba ta Florine.

Florin Herciu scrie:
... Îmi dau seama că, in acest mod, discuția respectivă nu-ți mai este accesibilă (dacă întreabă cineva, mie nu mi se pare corect așa)...
Abia aici spui lucrurilor pe nume, Florine. Pai cui i s-ar putea parea corect acest lucru ?
Sa muti topicul intr-o zona in care autorul acestuia nu are acces.

Nu-i rau, sa vada lumea ce s-a ales de... ClubRV.
Campervan: Clever Runner 2021

Florin Herciu
Moderator
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: Re: Intrebari pt administratorii si moderatorii forumului

Mesaj de Florin Herciu » 10 Aug 2020, 12:41

Nelu Predonu scrie:
10 Aug 2020, 12:16
Acuzatii nefondate... cand topicul a disparut ?
Nu, atunci cand spui:
dupa ce a fost masluit
Masluit inseamna falsificat. Asta este o acuzatie, si daca nu se verifica, este nefondata. Daca ai dorit sa se inteleaga altceva, trebuia sa si scrii altceva.
Asta mi-am dorit eu ? Sa se faca o exceptie ?

N-am habar ce vei dorit in forul dumitale interior, dar din ce ai scris aici, asa reiese: ca ar fi trebuit sa te sune cineva, sa-ti aminteasca.

Stii sa mai fi fost sunat cineva in asemnea scop? exista o asemenea indatorire (sau macar cutuma) pentru presedinte, membri CD, admini, moderatori, membri asociati ori altcineva? Daca nu si nu, reiese ca asta ai fi vrut, o exceptie.
(n-am negat ca ar fi fost omeneste, prieteneste, cu recunostinta; dar de aici si pana la indatoriri si pretentii...)
Cred ca trebuie sa mai citesti de cateva ori ce am scris ca sa intelegi si tu despre ce-i vorba.

Facem pariu ca ma pricep sa citesc si sa inteleg un text scris in romaneste? facem pariu ca nu toata lumea straluceste la asemenea aptitudini elementare?
Am facut si o sugestie legata de expirarea cotizatiei, sugestie la care nu a raspuns nimeni dintre cei indrituiti.
Si imi reprosezi mie ca nu ti-a raspuns X sau Y - cine or fi ei, ca nu stiu sa fi interpelat direct pe cineva. Nu mai bine pui mana pe telefon si ii suni (ca tot ziceai ca e o metoda minunata), sa-ti raspunda exact cel pe care il vizezi?
Florin Herciu scrie:
... Așa cum nu i-am cerut eu socoteală de ce a facut-o, la fel te rog să nu-mi ceri nici dumneata mie...
Pai cum sa-i ceri tu socoteala ca moderator unui Admin pentru ce face ? Confunzi ierarhiile !? Tu esti subalternul lui, nu invers.
Si de unde reiese, din vorbele mele, ca as fi de alta parere? hai sa ne certam pe cele asupra carora nu suntem de acord.
Citeste prima mea postare din acest topic. Poti sa citesti si titlul acestui topic daca ai ceva nelamuriri.
Pot, am facut-o, n-am nelamuriri. Cred ca este evident, daca citesti si dumneata cu atentia pe care o pretinzi altora.
M-am adresat catre admin/moderator... cuiva care stie ce s-a intamplat cu acel topic disparut.
Eu sunt moderator, eu stiu ce s-a intamplat, eu ti-am raspuns. Cine nu intelege scrisul?
Ca tu te bagi una-doua la inaintare si cand este cazul si cand nu, asta este numai treaba ta Florine.
Mai facem un pariu? uite ce scrie aici un anume Nelu Predonu (eu credeam ca esti tot dumneata, ma insel?):
Nelu Predonu scrie:
10 Aug 2020, 09:13
@Florin Herciu
Acum dupa ce a fost masluit, sigur ca duce unde vrei tu.
Nu stii la ce topic ma refer ?
Ma refer la topicul in care zilele trecute au scris: subsemnatul, Radu Pascu, Teracosa Adrian, Petre Scolareanu, tu si Rosca Ciprian.
Unde-i acel topic ?
Daca nici alt Florin Herciu nu-i, reiese ca mie mi te adresai, deci nu m-am "bagat la inaintare"
Abia aici spui lucrurilor pe nume, Florine.

Am facut vreodata altfel? Nu, si te somez sa si demonstrezi contrariul, in caz ca vrei sa-l sustii.
Nu-i rau, sa vada lumea ce s-a ales de... ClubRV.
Hai sa ne mai plangem putin: ce bine era inainte, ce nasol e acum.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111

Nelu Predonu
Membru forum
Oras: Voluntari - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Intrebari pt administratorii si moderatorii forumului

Mesaj de Nelu Predonu » 10 Aug 2020, 22:36

Florine, devii obositor. Te bagi singur in seama fara sa fie cazul.

Eu nu de la tine asteptam un raspuns. Tu nu ai decat calitatea de moderator.

Eu ma adresasem cuiva din conducerea clubului. Nu tie !
Sa inteleg ca acum le tii si lor locul ? Nu-i nevoie sa raspunzi... intrebarea este retorica.

Imi pare rau ca stau prost cu timpul liber si nu pot sa-ti raspund cum ai merita.

Chiar te rog sa-ti vezi de moderare si fa abstractie de problema mea.
Am retinut ca Admin-ul ClubRv, a ascuns de mine topicul cu pricina.
Campervan: Clever Runner 2021

Raspunde