Acuzatii nefondate... cand topicul a disparut ?Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13Dl. Predonu, te rog insistent să încetezi cu insinuările și acuzatiile nefondate...
Asta mi-am dorit eu ? Sa se faca o exceptie ? Cred ca trebuie sa mai citesti de cateva ori ce am scris ca sa intelegi si tu despre ce-i vorba. Am facut si o sugestie legata de expirarea cotizatiei, sugestie la care nu a raspuns nimeni dintre cei indrituiti.Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Am bănuit eu ca te referi la topicul de sugestii, in care ți-ai exprimat supărarea că ți s-a aplicat și dumitale o prevedere regulamentară (în loc să se facă o excepție, și anume chiar la inițiativa conducerii Asociației), dar daca linkul (așa cum l-am găsit eu) ducea in altă parte? ...
Adica, intr-un loc in care eu nu pot citi sau comenta.Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Topicul respectiv a fost mutat de un administrator in zona accesibila doar membrilor asociați...
Vai de capul celui care a facut acest lucru... curat "democratic"!
Pai cum sa-i ceri tu socoteala ca moderator unui Admin pentru ce face ? Confunzi ierarhiile !? Tu esti subalternul lui, nu invers.Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Așa cum nu i-am cerut eu socoteală de ce a facut-o, la fel te rog să nu-mi ceri nici dumneata mie...
Citeste prima mea postare din acest topic. Poti sa citesti si titlul acestui topic daca ai ceva nelamuriri.
M-am adresat catre admin/moderator... cuiva care stie ce s-a intamplat cu acel topic disparut.
Ca tu te bagi una-doua la inaintare si cand este cazul si cand nu, asta este numai treaba ta Florine.
Abia aici spui lucrurilor pe nume, Florine. Pai cui i s-ar putea parea corect acest lucru ?Florin Herciu scrie: ↑10 Aug 2020, 10:13... Îmi dau seama că, in acest mod, discuția respectivă nu-ți mai este accesibilă (dacă întreabă cineva, mie nu mi se pare corect așa)...
Sa muti topicul intr-o zona in care autorul acestuia nu are acces.
Nu-i rau, sa vada lumea ce s-a ales de... ClubRV.