Astăzi este 06 Iun 2023, 01:31

Cerinte minime infiintare / clasificare campinguri .... MIN Turismului

topicuri de informare

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Cerinte minime infiintare / clasificare campinguri .... MIN Turismului

Mesaj de Lupu Ciprian » 11 Sep 2020, 11:40

Excluzand fapul ca dl BEloiu Vali de la min Turismului m -a anuntat ca s -au facut ceva schimbari in minister si dansii acum se afla cumva integrati in ... Ministerul Economiei Energiei si Mediului de Afaceri.. o amestecatura

oricum sediul il aveau cu chirie la min transporturilor la gara ...

....am sa trec direct la subiect si am sa public cateva informatii utile pt cei care vor sa deschida LEGAL o astfel de afacere , adica mai exact camping autorizat... pt ca avem 50% din locatiile din Ro neautorizate...dupa cum multi stiti.

NU ne deranjeaza pe noi ca turisti ca nu- s autorizate , dar ne derajeaza ca nu se respecta parcela sau nu se respecta regulile sau ele necesare turistului si multe locatii s facute fara un frutun de apa . vezi cazul JUrilovca unde i am pus sa modifice instalatia de apa sa o scoata afara pt ca venim 34 de rulte si colegul Grosu Viorel a adus pe banii lui 5 capace de Wc ca sa nu ne facem de ras... noi.
Eu erau infiintati ca parking de rulote nu camping , ast aca s anu se autorizeze pt ca au avut pe careva de la juridic care i a invatat ca la parcare n ai nevoie de toate cele pt camping si respectiv clasificare deci MERGE SI ASA IN RO !

De ce am facut azi acest subiect..? Ca sa nu ramana o discutie pe privat ceva ce va poate fi util ....

Am primit solicitare de la un domn din Brasov , Radu Aldea , sa-l indrum cum sa deschida un camping si cam ce ar avea nevoie ...

In primul rand i -am trimis ce veti vedea mai jos atasat si in al doilea rand i -am spus/ recomandat sa devina membru Clubrv si sa intre aici unde mai sunt si altii care l-ar putea indruma si respectiv ajuta ...

I-am spus ca ar putea veni si la sedinta A.G.A. sapt viitoare unde suntem cca 20-30 pers prezente, unii fiind destul de vechi in bransa...

aici gasiti mai multe insa am atasat ca doc. cerintele minime pt clasificare de camping
Am si 2-3 desene schite de la NElu PRedonu cae chiar daca nu se preteaza pe acel teren , ”arata” cum sunt cateva parcele...
Pot sa i desenez si eu pe o plansa alei de acces , cladire de grup sanitar si respectv parcele de 80mp incadrate in patrulater cu cale de acces receptie s a m d cu 35% spatii verzi.... conf cerintelor... in functie de suprafata totala ca si arie.

http://turism.gov.ro/web/certificat-de- ... e-publica/
Atașamente
CERINTE MINIME CAMPINGURI.pdf
(62.2 KiB) Descărcat de 146 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde