Bună seara tuturor,
Am o întrebare pentru cei care au rulotă și au fost la mare, pe caldura ultimilor ani și au avut A/C : face față? Ați avut 22 23 de grade înăuntru?
Întreb asta pentru că am avut a disputa cu soția, nu luam rulotă ca în Grecia nu face față la 40 de grade la umbră.
Îmi trebuie o opinie obiectivă, nu contează care este aceasta.
Mulțumesc anticipat.
Astăzi este 06 Iun 2023, 03:45
Aer condiționat
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 05 Mai 1963
- cornelsavu
- Membru asociat
- Data nasterii: 09 Apr 1978
Re: Aer condiționat
Buna seara,
Daca nu este subdimensionat adica sa puneti un aer pentru rulote de pana in 4.5m pe o rulota de 5m si are si curentul necesar face fata.
Am avut aer conditionat pe 2 rulote, iar acum am pe camper si face fata, dar trebuie lasat sa mearga toata ziua. Daca il opriti cand plecati la plaja, iar apoi vreti intr-o ora 22 de grade nu merge.
Daca nu este subdimensionat adica sa puneti un aer pentru rulote de pana in 4.5m pe o rulota de 5m si are si curentul necesar face fata.
Am avut aer conditionat pe 2 rulote, iar acum am pe camper si face fata, dar trebuie lasat sa mearga toata ziua. Daca il opriti cand plecati la plaja, iar apoi vreti intr-o ora 22 de grade nu merge.
Carado A464
0723830014
0723830014
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Contează mult faptul că funcționează permanent. La fel îl folosesc și eu. Dacă-l oprești în timpul zilei, este greu de recâștigat „inerția” termică dobândită. Un factor ajutător este și folosirea jaluzelelor la geamuri șila trape.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
-
- Membru forum
- Data nasterii: 05 Mai 1963
Aer condiționat
Mulțumesc, dracu nu pare atât de negru...
- Cristian Fugulin
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 01 Ian 1901
22-23 de grade n-or sa fie in rulota. Acum depinde mult de BTU-ul aerului. Un aer de rulota dedicat e cam mic, dar un aer cu 7.000 BTU tine temperatura la 26-27 grade in timpul caldurilor puternice. 22 de grade or sa fie pana in 12 ziua si dupa 17.
Asa cum ziceau si colegii de mai sus, depinde de multi factori, ce am zis eu ar fi conditiile ideale.
Cert e insa faptul ca atunci cand intri de la 40+ grade de afara in rulota la 26, e diferenta enorma, poti sa tragi un pui de somn :)
Asa cum ziceau si colegii de mai sus, depinde de multi factori, ce am zis eu ar fi conditiile ideale.
Cert e insa faptul ca atunci cand intri de la 40+ grade de afara in rulota la 26, e diferenta enorma, poti sa tragi un pui de somn :)
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti