Astăzi este 10 Iun 2023, 18:09

cumpar sistem securitate usa, cutie bagaje

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
StefanDan
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

cumpar sistem securitate usa, cutie bagaje

Mesaj de StefanDan » 23 Apr 2021, 13:15

Caut sa cumpar pentru al meu melc urmatoarele:
-sistem de siguranta pt usa, ceva de genul celor din pozele atasate. Prefer second hand si tip montaj fara gaurirea usii (fixare prin gaurirea cantului)....la nevoie se poate si cu fixare prin gaurirea usii.
-cutie bagaje cu fixare pe suportul de biciclete...la fel pun poza pt exemplificare, la fel prefer second hand...dimensiunile din poza sunt irelevante, asa am gasit poza
Fişierul ataşat usa1.JPG nu mai este disponibil
usa2.JPG
usa2.JPG (21.52 KiB) Vizualizat de 1515 ori
usa3.JPG
usa3.JPG (18.36 KiB) Vizualizat de 1515 ori
cutie1.JPG
cutie1.JPG (30.83 KiB) Vizualizat de 1515 ori
cutie2.JPG
cutie2.JPG (52.17 KiB) Vizualizat de 1515 ori

StefanDan
Membru forum

Re: cumpar sistem securitate usa, cutie bagaje

Mesaj de StefanDan » 23 Apr 2021, 13:21

uitat sa pun o poza pt securitate usa, poate fi la nevoie si ceva de genul asta
usa1.JPG
usa1.JPG (58.76 KiB) Vizualizat de 1513 ori

SERGHEIDIN
Membru asociat
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN » 23 Apr 2021, 20:49

Terminati cu ,,sistemele infailibile" date gata cu o ,,gura de lup" .Cautati o alarma serioasa ,montati in camper o cutie ,,de valori" ...serioasa .Ideea este urmatoarea : daca va fi sa fie ,vreau ca hotul sa intre in rulota/autorulota fara sa strice/distruga ceva .Va cauta lucruri de valoare (dezordine) ,va lua ce-l intereseaza (laptop,telefon...bani ...daca ai fost atat de fraier sa l-e lasi la vedere) si va pleca .NU va sparge geamuri,nu va rupe tabla pt incuietoei ...etc.Nici un got nu va ,,cotrobaii" minutios pein casuta .Borfasii evita masinile cu alarme galagioase sau silentioase.NU sunt chiar asa de prosti.Daca merge bine,daca nu...sunt si alte oportunitati.

StefanDan
Membru forum

Mesaj de StefanDan » 23 Apr 2021, 21:05

SERGHEIDIN scrie:
23 Apr 2021, 20:49
Terminati cu ,,sistemele infailibile" date gata cu o ,,gura de lup" .Cautati o alarma serioasa ,montati in camper o cutie ,,de valori" ...serioasa .
Nu degeaba spunea un studiu ca analfabetismul functional in Romania este peste 40%.
Pt lamurire, analfabetism functional inseamna ca cineva citeste un text dar nu il intelege, total sau partial.
Am cerut eu sugestii despre "sisteme infailibile"? Am cerut eu sfaturi despre "cum sa imi securizez" melcul meu?

Nu pot insa sa nu remarc faptiul ca tot in Romania capacitatile paranormale nu sunt asa rare pe cum as fi crezut, altfel nu imi explic cum de sunt persoane care stiu ca nu am alarma, ca alarma pe care nu o am mai e si neserioasa, si ca nu am nici cutie de valori. Nu intru in alte discutii legate de mici amanunte cum ar fi ca un laptop sau o lanseta nu intra in in cutia de valori pt ca am numai cativa neuroni si vreau sa ii menajez.

Florin Herciu
Moderator
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu » 23 Apr 2021, 22:09

Ei, nu vă inflamați așa repede!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111

Roman Vasile
Membru forum
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile » 25 Apr 2021, 21:35

Cauti ceva ce nu exista. Ma refer la sistemele de inchedere de securitate despre care ai postat. Toate sistemele comercializate in prezent se monteaza prin GAURIREA (minimum patru) peretelui de langa usa. Modelul "maner" macar are functionalitate dubla, serveste si ca "balustrada" la urcare. Celalalt tip este mai mult o gluma decat securitate. Eu am montat tipul "maner balustrada" din necesitate (pentru a usura urcarea unei persoane cu dizabilitate), dar regret amar ca l-am tinut in parcare pe pozitia de siguranta, rabatat peste usa. Rezultatul a fost ca hotul a smucit de maner pana a rupt tot peretele lateral pe care era fixat! Nu s-a obosit sa incerce sa-l deschida desi nu era incuiat. A preferat forta bruta. Rezultatul: cheltuiala peste 1000 de euro pentru reparare, zero lei pagube din furt. Alarma a functionat, pagerul din casa la fel, a durat cam un minut pana am ajuns in parcare, hotul deja a fugit. Era a patra spargere de cand am camperul! Parca imi vine sa pun un afis:"Intrati, usa este descuiata", fiindca spargerile s-au finalizat prin pierderi minime din furt, dar costuri enorme pentru reparatii! Acum am complectat alarma cu o sirena ce se gaseste pe net, legat de alarma si montat cu difuzorul in interior. Nu cred ca rezista mult la vacarmul interior de peste 140dB! Da, stiu intrebarea a fost alta, am raspuns la ea in prima fraza Asta sa nu ajung si eu "analfabet functional"...(chiar ma gandesc, cat tupeu trebuie sa ai, ca pe un forum prietenos sa categorisesti pe cineva, despre care nu stii nimic, analfabet!?)
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni casa!
Camper Chausson/Fiat Ducato

Radu Pascu
Membru forum
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu » 26 Apr 2021, 05:40

Cred că în cazul dumneavoastră, cel mai potrivit sistem ar fi sa vă adăugați un dispozitiv de supraveghere cu perimetru bine echilibrat, combinat cu un pager.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570

SERGHEIDIN
Membru asociat
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN » 27 Apr 2021, 09:24

StefanDan scrie:
23 Apr 2021, 21:05
SERGHEIDIN scrie:
23 Apr 2021, 20:49
Terminati cu ,,sistemele infailibile" date gata cu o ,,gura de lup" .Cautati o alarma serioasa ,montati in camper o cutie ,,de valori" ...serioasa .
Nu degeaba spunea un studiu ca analfabetismul functional in Romania este peste 40%.
Pt lamurire, analfabetism functional inseamna ca cineva citeste un text dar nu il intelege, total sau partial.
Am cerut eu sugestii despre "sisteme infailibile"? Am cerut eu sfaturi despre "cum sa imi securizez" melcul meu?

Nu pot insa sa nu remarc faptiul ca tot in Romania capacitatile paranormale nu sunt asa rare pe cum as fi crezut, altfel nu imi explic cum de sunt persoane care stiu ca nu am alarma, ca alarma pe care nu o am mai e si neserioasa, si ca nu am nici cutie de valori. Nu intru in alte discutii legate de mici amanunte cum ar fi ca un laptop sau o lanseta nu intra in in cutia de valori pt ca am numai cativa neuroni si vreau sa ii menajez.

Ce pot spune ..?! Ca sunte-ti magar ,sau prost crescut ? Inclin sa cred ca, foarte prost crescut.

StefanDan
Membru forum

Mesaj de StefanDan » 27 Apr 2021, 14:08

Sa raspund pe rand.

Pt Roman Vasile.
Chestia "cealalta decat maner balustrada" (am pus denumirea asta pt ca nu stiu exact cum se cheama) se poate monta nu prin gaurirea peretelui ci prin gaurirea aluminiului de pe cant...se gaseste de la Fiamma, probabil sunt si alte branduri asemanatoare.
Comentariul dvs este ok...la "balustrada" aveam banuiala ca fiind mai mare/lunga/ergonomica poate fi folosita ca si parghie pt a forta in punctele de prindere , nu stiam cat de usor/greu este insa de fortat. Daca acum ar fi sa aleg intre "balustrada" si "chestia mica" as opta pt "chestia mica".
Ca si completare la sistemul dvs cu difuzor in interior, cred ca puteti pune si o jucarie care sa pulverizeze inauntru "ceva" (poate fi spray cu piper, spray cu diferite gaze iritante..sprayurile se gasesc la magazine de autoaparare, mecanismul se poate face relativ usor sau posibil sa existe si de cumparat)...presupun ca o va sterge mult mai rapid hotul, nu conteaza ca probabil va va umple frigiderul cu carne datorita efectelor adverse :) .
Si ca fapt divers (ati spus ca "v-au vizitat" de 4 ori )..prima mea dilema cand mi-am luat melcul a fost sa gasesc unde sa il parchez (e vorba de Bucuresti)...din start am exclus parcare in locuri publice (in jurul blocului de exemplu) exact din cauza riscului de spargere/vandalism, asa ca dupa ceva cautari am ales sa il parchez intr-o localitate vecina la aproximativ 15 km (fac in jur de 30 minute pana la el) dar spatiul este mai mult decat ok, in plus am posibilitatea de alimentare cu apa la plecare, golite vas wc la sosire, alte mici chestii de ajutor. Ideea este ca nu intotdeauna parcarea aproape de domiciliu este cea mai buna alegere.

In legatura cu remarca facuta de dvs la sfarsit, cred ca sunt 2 mici inadvertente.
-nu am facut pe nimeni ANALFABET, ci am spus ANALFABET FUNCTIONAL. este o mica mare diferenta, si anume ANALFABETUL nu stie sa scrie si/sau citeasca (am prieten care nu stie sa scrie corect dar are mintea brici), ANALFABETUL FUNCTIONAL poate foarte bine sa scrie si sa citeasca, doar ca nu intelege (prea) bine despre ce este vorba....ceva de genul "cum sunt drumurile in Franta" si raspunsul este "eu am fost in Spania, peisaje placute, preturi mici"....asa am intrebat si eu de 2 chestii punctuale si mi s-a raspuns cu totul altceva, fara nicio legatura cu ce am intrebat.
-forum prietenos....prietenos si nu prea. Si ca exemplu este chiar raspunsul domnului SERGHEIDIN..numai prietenie si respect se remarca din raspunsul dumnealui ("terminati cu sistemele infailibile....."=prostilor care sunteti, nu stiti nimic, hai sa va spun eu cum se face , "daca ai fost atat de fraier sa L-E lasi la vedere"= daca esti prost platesti). Presupun ca dansul ne crede pe toti atat de inapoiati mintali incat sa lasam la vedere laptopul si alte chestii de valoare, astfel incat oricine sa le vada pe geamuri.

Pt domnul SERGHEIDIN.
Eu am lucrat cu materialul clientului iar raspunsul dvs este un argument in plus la ceea ce am zis.
Dvs puteti avea orice opinie referitor la mine, cu sau fara argumente, este opinia dvs.
Pura curiozitate la "Borfasii evita masinile cu alarme galagioase sau silentioase".. cum stie un borfas ca o masina are alarma silentioasa ca sa nu se oboseasca cu ea ?! Poate ar fi util sa pun si eu un beculet care sa clipeasca, eventual un afis cu "alarma silentioasa" , ma rog, ceva acolo care sa ajute hotul sa stie ce sparge.

Ma vad nevoit sa fac o completare, poate asa se intelege mai bine ce caut.
NU caut sistem de alarma, NU caut mijloace de protectie infailibile.
Stiu ca asa ceva nu exista, daca cineva vrea sa iti sparga rulota , ti-o sparge oricum....asta este si motivul pt care am spus ca prefer second hand, pt ca mi se pare o irosire de bani (si costa destul de mult) pt ceva ce nu iti ofera o siguranta (prea) mare.
Caut strict ce am intrebat....daca cineva a avut asa ceva (cum este domnul Roman Vasile) si spune experienta personala legata de ele, este binevenita informatia. Daca cineva propune ceva asemanator cu ce caut eu, este ok.
Daca pe de alta parte cer informatii despre cum sa fac un sistem de alarma cat mai eficient, atunci fiecare poate sa isi spuna opinia personala.

Florin Herciu
Moderator
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu » 27 Apr 2021, 19:55

Bun, moderăm? X îi spune lui Y una, Y îi răspunde lui X si gata, liniște, toată lumea este satisfăcută - ne-am spus punctul de vedere, ne-am pus la punct unul pe celălalt. De aici încolo vorbim doar despre informația cerută de om, dacă putem si vrem să-l ajutăm. Orice intenție de replică "usturătoare" va fi in plus și se va șterge.

(forumul = oameni; dacă oamenii ar fi mai grijulii când comunică, s-ar evita situațiile de opăreala gratuită, si forumul ar putea fi mult mai prietenos. Așa cum sunt și oamenii, când nu se pripesc cu opăreala)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111

Raspunde