Astăzi este 01 Iun 2023, 02:27
Camper boat Selander
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Camper boat Selander
Azi e ziua mea și încă sunt foarte entuziasmat de achiziția unei noi bărci rulote: Sealander. Am adăugat un motor electric deoarece intenționez să,, campez" pe lacuri curate multe fiind și baraje care furnizează apa potabila pt populație. Este o monococa din fibra și ramforsari galvano și pvc. Frumos finisata și robusta.
- Atașamente
-
- IMG_20210425_170844.jpg (1.25 MiB) Vizualizat de 1504 ori
-
- IMG_20210420_191057.jpg (1.48 MiB) Vizualizat de 1504 ori
-
- IMG_20210420_175622.jpg (1.09 MiB) Vizualizat de 1504 ori
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Re: Camper boat Selander
Minunată. Vânt din pupă la toate ieșirile terestre sau navigabile.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
ESTE superba am vazut una de vanzare in targ la AUTOVIT ( VITAN ) Bucuresti .... anul trecut pana sa se inchida targurile ...
Vad f multe avantaje si mi se pare f utila insa lispeste toaleta ... in conditiile in care un dus poate fi improvizat ...asta daca -mi permiteti un mic repros la adresa producatorului .
In urma cu 2 ani am inchiriat o salupa cabinata in Thassos mai exact la Keramoti pana sa treci spre Thasso si sla acelasi volum avea si toaleta acea barca ... chiuveta tot... e adevarat insa ca nu era si rulota :)
Chiar ma gandeam cum as sta cu una de asta pe canale in Delta ...
Felicitari pt achizitie!
Vad f multe avantaje si mi se pare f utila insa lispeste toaleta ... in conditiile in care un dus poate fi improvizat ...asta daca -mi permiteti un mic repros la adresa producatorului .
In urma cu 2 ani am inchiriat o salupa cabinata in Thassos mai exact la Keramoti pana sa treci spre Thasso si sla acelasi volum avea si toaleta acea barca ... chiuveta tot... e adevarat insa ca nu era si rulota :)
Chiar ma gandeam cum as sta cu una de asta pe canale in Delta ...
Felicitari pt achizitie!
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-
- Membru forum
Eu nu am observat. Postați vă rog un link de unde să rezulte această dotare.
Sau trebuie să sărim peste bord pentru a accesa aceste dotări?

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
E culmea... Zici ca s cu consultanță. Întra n google scrie sealander și producătorii au site. Nu pt Ciprian e asta care s-a exprimat decent.
-
- Membru forum
Eu v-am rugat frumos să oferiți informații. Ba mi-am permis să fac și o glumă. Dar probabil că așa sunt eu de obicei... indecent. Și da, am verificat pe site înainte de a-mi sugera dumneavoastră acest lucru și nu am găsit varianta cu cabină de duș. Dar probabil că nu am abilitățile dumneavoastră de căutare. In schimb, am avut permanent amabilitatea de a da orice informație care mi-a fost cerută.
P.S. Nu trebuie să vă obosiți să dați niciun răspuns. O să-l găsesc singur pe un site cu răspunsuri nepotrivite.
P.S. Nu trebuie să vă obosiți să dați niciun răspuns. O să-l găsesc singur pe un site cu răspunsuri nepotrivite.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Există a un duș exterior. Îl da opțional producătorul. E vorba de înțelegerea termenilor mai departe. Nu m-ai rugat ca și cum ai fi interesat din moment ce ai pus un ,, sau'': fie el și în glumă. A sunat ca și cum as fi avut vreo obligație. Cine vrea sa sara peste bord în curând voi organiza plimbări pe lac de 75 min. Drumuri bune. Am pretenție la formulări ca și eu comunic clar.
Ultima oară modificat 01 Mai 2021, 22:23 de către Pana Gabriel, modificat 1 dată în total.
- Atașamente
-
- Toilette2_Ausstattungen_new.jpg (69.04 KiB) Vizualizat de 1153 ori
-
- 23cea3_cab3379894c944369a30efbb66ee7fcf~mv2.jpg (62.23 KiB) Vizualizat de 1153 ori
-
- Moderator
- Oras: Piatra Neamt
- Data nasterii: 01 Ian 1969
Iar simt nevoia să mă bag singurel in seamă (întru dezamorsarea opărelilor):
Principala problemă pe forumuri este nu atât ce și cum zicem, cât felul in care ne pripim să identificăm presupusul atac (închipuite agresiuni, închipuite lipse de respect).
Un om spune ceva, alt om vine zice "eu n-am auzit in viața mea una ca asta! Ia postează un link si convinge-mă!"
Ei, primul om se irită: "băi, da' ce-s io acilea, birou de informații? De ce nu se exprimă toți oamenii decent?"
Păi sa nu se enerveze al doilea? Se enervează! Incepe cu "v-am rugat frumos..." ce? A rugat el frumos ceva pe cineva? Exclus! Sau... să verificăm?
Haideți să nu ne mai supărăm atâta pe niște pripeli de citire, merge? Și pe urma ciocnim un ou roșu si încercăm să ne îmbunăm, să ne facem urări de sărbători pașnice și liniștite. Ca niște oameni îmbunați.
Principala problemă pe forumuri este nu atât ce și cum zicem, cât felul in care ne pripim să identificăm presupusul atac (închipuite agresiuni, închipuite lipse de respect).
Un om spune ceva, alt om vine zice "eu n-am auzit in viața mea una ca asta! Ia postează un link si convinge-mă!"
Ei, primul om se irită: "băi, da' ce-s io acilea, birou de informații? De ce nu se exprimă toți oamenii decent?"
Păi sa nu se enerveze al doilea? Se enervează! Incepe cu "v-am rugat frumos..." ce? A rugat el frumos ceva pe cineva? Exclus! Sau... să verificăm?
Deci chiar a cerut cu "va rog" - deci toată supărarea a fost pe alături?
Haideți să nu ne mai supărăm atâta pe niște pripeli de citire, merge? Și pe urma ciocnim un ou roșu si încercăm să ne îmbunăm, să ne facem urări de sărbători pașnice și liniștite. Ca niște oameni îmbunați.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Vă las în ale voastre măi băieți... Voi stați mai mult de trolerit cu mii de mesaje decât de rulotit.