Astăzi este 04 Iun 2023, 03:36

Camping in Bulgaria ????

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Ionita Bogdan
Membru forum

Camping in Bulgaria ????

Mesaj de Ionita Bogdan » 11 Iun 2006, 15:00

Stimati colegi,
M-ar interesa daca stiti de existenta vre unui camping in Albena sau la Nisipurile de aur. Pe net nu gasesc decat camping dar nu spune nimic de campare, au casute au de toate dar rulote ???

Multumesc anticipat
Bogdan Ionita

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Camping Gorska Feea

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 12 Iun 2006, 09:52

Asta vara am stat trei zile in campingul din titlu . Este in statiunea Albena. Chiar la intrare in statiune este semnul desenat cu o casuta cort si rulota care daca il urmaresti te duce direct in camping.Pretul consider ca era rezonabil , pentru camparea pe cele trei zile am platit aproximativ 24 de euro trei persoane , curentul inclus in schimb grupurile sanitare lasau mult de dorit adica nu exista dus sau toaleta de barbati sau femei , acestea erau la comun. Initial acest camping cred ca a fost un camping in toata puterea cuvantului (este situat in padure) dar ei l-au reprofilat si au construit foarte multe casute si bungalouri unele chiar cu etaj si locuri pentru campare sunt doar cateva in laterala campingului .
Totusi consider ca suprafata campingului este foarte mare si poate doar popasul Mamaia se poate apropia ca suprafata dar in rest nu se poate compara.
Singurul neajuns major este ca e situat la o distanta de 12-15 minute de mers pe jos de plaja dar drumul este prin marginea unei paduri si este chiar racoritor.
Da-mi o adresa de mail si poate i-ti trimit niste poze.
In Nisipurile de Aur nu exista camping.
Din Vama Veche pana la Albena ( pe aproximativ 80 de Km )exista trei campinguri dar numai unul mi s-a parut mai demn de vazut si daca nu ma insel este chiar cel situat intre cap Kaliacra si Balcik.In rest mai sunt multe campinguri incepand de la Varna spre sud . Cu cat mergi mai jos spre Turcia pe drumul care merge pe malul marii cu atat zonele sunt mai frumoase si campingurile mai luxoase . De exemplu eu am mai stat trei zile intr-un camping foarte frumos la sud de orasul Sozopol unde am plati aproximativ 24 de euro pe noapte camparea dar eu consider ca a meritat.
Pentru amanunte i-ti stau la dispozitie.

Cu stima
Dragos D
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

lori_2001

Mesaj de lori_2001 » 27 Mar 2007, 16:47

Salut!

Ma intereseaza niste poze din camping, daca ai cumva, sa incerc sa imi fac o idee. Comparativ cu campingul din Neptun (Zodiac ) cum e ?

Multumesc anticipat.

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 27 Mar 2007, 17:03

Plaja este cam la fel de departe ca si la Zodiac dar drumul se face pe marginea sau printr-o padure.
Nu sunt multe corturi sau rulote. In jurul datei de 20.07.2005 erau trei patru rulote si doua trei corturi.Repet toata camparea se face intr-o padure.Totul este sa ai cablu lung pentru curent pentru ca trebuie sa te legi la priza exterioara a unei casute.
Eu consider ca Albena da clasa oricarei statiuni de pe litoralul romanesc.
Poze reprezentative nu am dar o sa incerc sa pun cateva.
Dragos D

lori_2001

Mesaj de lori_2001 » 27 Mar 2007, 20:38

Multumesc.

Voi merge in aprilie la Albena, insa la hotel, si atunci voi incerca sa vad la fata locului, eventual sa fac si niste poze.
Insa e ok daca nu e chiar asa aglomerat, la Zodiac e cort langa cort, abia gasesti loc.

Vara asta voi testa si campingurile de la sud de Varna, si cu putin nororc, si cele din Turcia sau Grecia.

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 28 Mar 2007, 09:44

Postez pentru inceput harta statiunii Albena.

Imagine
Dragos D

lori_2001

Mesaj de lori_2001 » 20 Aug 2007, 20:11

Am fost week-end-ul asta o tura pe litoralul bulgaresc, in campingurile indicate de i-go.
Kamping Kosmos - inca mai functioneaza. Sunt niste casute de lemn, am vazut cateva corturi si o rulota. Exista si un restaurant.
Insa totul pare in paragina.

Kamping Karvuna: desfiintat;

Kamping Dobrudja: c nu mai e camping, erau niste vilute de lemn noi , dragute, cu aer conditionat, alaturi 3 corturi, in curtea restaurantului, cred.
Deci nici aici nu exista camping.

Acum vreo luna am fost la sud de Varna, pana la Sozopol, si acolo campingurile sunt desfiintate. Am ajuns in final la Kamping Kavatsite, pana acolo ori snt desfiintate, ori sunt in curtea cuiva, stilul campingului din Costinesti (cel care se gaseste pe internet, si de fapt este intr-o curticica).

De joi voi merge pana la Paris, cu cazare la camping-uri (cort). Excursia este programata sa tina vreo 12 zile (dus-intors).

Raspunde