Astăzi este 04 Iun 2023, 03:32

23-25 iunie 2006 Valea Cerbului Busteni

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Valea Cerbului

Mesaj de Piriu Nicolae » 20 Iun 2006, 21:45

Dupa cateva probleme si ceva eforturi cred ca sambata voi ajunge si eu pe la pranz. Pastrati-mi si mie un loc la umbra.
Si ar mai fi ceva: unde se afla mai exact Valea Cerbului? Am inteles ca pe langa Busteni dar as dori mai multe detalii, se poate?

Cu deosebit respect P.N.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 20 Iun 2006, 21:51

Noi suntem pe 23.06.06 orele 15 la Carrefour Ploiesti pentru ultimele cumparaturi.
Propun acest loc de intalnire pentru ca este loc de parcare.

Nr. de telefon 0723206708.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 20 Iun 2006, 21:55

D.le Dragos D. te rog sa ne dai detalii cu privire la cum se ajunge venind dinspre Sinaia sau Brasov.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

George Ionescu
Membru fondator

pt.TGV

Mesaj de George Ionescu » 21 Iun 2006, 00:09

Draga TGV ,eu personal te pot ajuta cu un cort de 4 persoane .Detin o rulota si 2 corturi.Un cort ti -l imprumut cu cea mai mare placere.Astept raspuns.Placerea e de partea mea. :D

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 21 Iun 2006, 00:12

In Busteni la un moment dat pe partea dreapta a drumului apare un indicator spre stanga,,Gura Diham'' . Mergeti pe acel drum pana la capat.Acolo este destinatia. Ne vedem....
Toate bune, Bogdan D.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 22 Iun 2006, 10:00

Prognoza meteo Busteni: 23.06 averse, 24.06-25.06 soare,senin, noaptea 12-14' si ziua 21-22'.

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Localizarea Vaii Cerbului

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 22 Iun 2006, 13:38

La solicitarea Domnului Curelea vin cu oarece precizari pentru o mai buna localizare a Vaii Cerbului pentru cei care nu au fost pana acum in aceasta locatie.
Dupa cum banuiesc majoritatea vor veni dinspre Bucuresti.
Deci se intra in Busteni se trece de Fabrica de Hartie , de magazinul Caraiman pe partea stanga, deasemeni se trece de Gara pe partea dreapta si dupa aroximativ 300 de metri pe partea dreapta exista un indicator pentru a face la stanga spre cabana Gura Diham (4,2 km). Dupa ce se face la stanga se merge pe un drum de piatra cubica destul de neregulat pusa se trece un pod pe partea stanga si de acolo incepe drum de macadam dar destul de bun. De aici incepe Valea Cerbului. Pentru cele aproximativ 12 rulote dupa cum mi-a comunicat Domnul Curelea cred ca inaintea captarii de apa ar fi un loc foarte bun (pe partea stanga cum se vine dinspre Busteni . Sau pe platoul mare de pe stanga unde pe partea dreapta sunt tomberoanele de gunoi.
Acolo o sa vedem in fiecare seara ursii .
M-am oferi sa fiu dispecer sau pentru alte informatii. 0744.525.547 (doar semnal si va sun eu )

Cu stima ,
Dragos D.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 26 Iun 2006, 00:32

Ne-am intors de la Gura Diham.... :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Am pus si iconite emotive ca sa fiu si pe placul lui Serghei
Din punctul meu de vedere eu spun ca a fost super..Felicitari tuturor membrilor Clubrv.
Pe cand urmatoarea iesire? Juniorul meu ma intreba deja pe drumul de intoarcere despre cand vom reveni.Sper ca atunci vom fi mai multi....inclusiv cei care au promis ca vin si totusi nu au nimerit zona...
Toate bune , Bogdan D.

Piriu Nicolae
Membru fondator

Poze Gura Diham

Mesaj de Piriu Nicolae » 26 Iun 2006, 20:44

Voi incerca sa pun cateva poze din deplasarea noastra la Gura Diham, asta pentru cei care nu au reusit sa ajunga !!!!!!!!!!

Imagine
Imagine

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 26 Iun 2006, 21:18

Bogdan scrie:Ne-am intors de la Gura Diham.... :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Am pus si iconite emotive ca sa fiu si pe placul lui Serghei
Din punctul meu de vedere eu spun ca a fost super..Felicitari tuturor membrilor Clubrv.
Pe cand urmatoarea iesire? Juniorul meu ma intreba deja pe drumul de intoarcere despre cand vom reveni.Sper ca atunci vom fi mai multi....inclusiv cei care au promis ca vin si totusi nu au nimerit zona...
Toate bune , Bogdan D.

Daca nu are nota ironica (si nu vad de ca ar avea) recunosc sunt multumit, dar mai mult ma intereseaza experientele traite de voi cu rulota si sfaturile pertinente..Frumos.Si felicitari pt unitate.

Da acum vad...... :cry: Unde sunt rulotele???
Nu cred ca doar atitea fotografii sunt disponibile!!!!Eu nu am venit la Diham pe ideea ca aveam de dat o sesiune astazi dar din ,,pacate" sambata am facut o ruptura musculara si am pierdut si sesiune si iesire... :cry: Si voi veniti cu doua fotografii mici si neinteligibile,,pai este frumos Nicolae...? :lol:

Piriu Nicolae
Membru fondator

Mesaj de Piriu Nicolae » 26 Iun 2006, 21:39

Acum vei vedea si rulotele.......

Imagine

doar o parte din ele !
Imagine
asta e cea de-a doua

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 26 Iun 2006, 22:36