Astăzi este 06 Iun 2023, 02:28

23-25 iunie 2006 Valea Cerbului Busteni

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bogdan

Mesaj de Bogdan » 26 Iun 2006, 23:57

Serghei, las-o balta cu musckiu' vrei poze sau esti membru ,,clubrv''?
Pana nu ne cunoastem nu mai scrie pe forum .......cere-te afara....aveam nevoie de al tau 4x4 sa ne scoata de pe iarba uda.....dar tu ii dai cu muschkiu'...Al meu 130 cp nu a facut fatza la teren....poate al tau Aro era mai indikat.Cu pozele daca a-i fi fost acolo nu mai vorbeai......
Nu te supara pe mine dar cine face primul drum la RAR cu rulota si crede ca este rulotist se inseala...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Asta ca sa avem si iconitze.....
Toate bune , Bogdan D

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 27 Iun 2006, 16:07

Bogdan scrie:Serghei, las-o balta cu musckiu' vrei poze sau esti membru ,,clubrv''?
Pana nu ne cunoastem nu mai scrie pe forum .......cere-te afara....aveam nevoie de al tau 4x4 sa ne scoata de pe iarba uda.....dar tu ii dai cu muschkiu'...Al meu 130 cp nu a facut fatza la teren....poate al tau Aro era mai indikat.Cu pozele daca a-i fi fost acolo nu mai vorbeai......
Nu te supara pe mine dar cine face primul drum la RAR cu rulota si crede ca este rulotist se inseala...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Asta ca sa avem si iconitze.....
Toate bune , Bogdan D

Eu cred ca am fost cu bun simt,chiar am o problema medicala,chiar ,,vroiam sa fac parte din grupul vostru" dar remarcile tale gen,,radubraila "ma fac sa ma gandesc mai bine daca vreau sa cunosc un om ca tine.Esti total lipsit de diplomatie si de bun simt.In alta ordine de idei,daca prezenta mea aici te face sa cazi de ............ vorbeste cu adminul si da-ma afara...Cat despre al tau 4x4 de 130cp ..ca sa spun ..pacat de masina ,ca ea poate dar tractoristul nu stie cum...Esti marlan...Asa ai fost de la inceput ,ai raspun ca un marlan si te-ai umflat in pene.Asta arata calitatea omului cu care stau de vorba ,din pacate pt tine deja ai inceput sa semeni cu radubraila...(are si ala dreptate in unele privinte 0Esti prost crescut si imi pare rau ca ceilalti nu ti-au spus-o pana acum...Drumuri bune.

Marius Trifu
Membru forum
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

Mesaj de Marius Trifu » 27 Iun 2006, 16:33

DOMNILOR, Bogdan si Serghei cred ca aceste "contre" nu-si au rostul la vedere, puteti sa va "certati" pe mesaj privat cat vreti (numai cu conditia sa va impacati la prima iesire cu clubul...!), chier vreti sa va "spalati rufele" in vazul tuturor? Cred ca ar trebui sa avem mai multa rabdare si intelegere, intre noi, cand postam un subiect sau raspundem la unul existent. Scuze ptr interventie!

Pascu Liviu
Membru forum

Mesaj de Pascu Liviu » 27 Iun 2006, 17:02

atata vaiet si durere ,daca faceatii transfagaraseanu cu rulota de 1200kg si trasa de un nissan din 87 care are 50cp in care ereau 7 adulti si 3copii se umple forumu de vaicareli....

radubraila

Mesaj de radubraila » 27 Iun 2006, 17:11

daca analizati la rece, unii dintre dvs vor intelege cata dreptate am avut...

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 27 Iun 2006, 17:15

Aici nu este vorba de contre .Este vorba de omenie..De la aparitia mea pe acest forum stimatul domn nu a avut decat replici acide.La orice intrebare iti raspunde de parca ar trebui sa scoata din buzunar.Probabil are ceva personal cu mine ,nu vad ce dar daca ati avea bunavointa sa revedeti postarile anterioare ale lui Bogdan ati vedea ca se ia de mine gratuit.Daca vrea sa faca pe spiritualul o poate face ,dar nu cu mine ,eu nu mi-am permis asta ,nu n-e cunoastem chiar asa de bine...Are un comportament care nuisi are locul pe acest forum (mai ales ca este si membru fondator si nu cred ca luatul peste picior al noilor ,,posesori de rulota "face parte din politica acestui site.Problema este ca Bogdan nu s-a nascut cu rulota la carlig,si el a fost ca mine .....dar a uitat din pacate ca si el a trecut prin aceleasi probleme...

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 27 Iun 2006, 17:16

pascu liviu scrie:atata vaiet si durere ,daca faceatii transfagaraseanu cu rulota de 1200kg si trasa de un nissan din 87 care are 50cp in care ereau 7 adulti si 3copii se umple forumu de vaicareli....

Si cei 50 de cai au facut fata pana la urma ,dar mai conteaza si cine tine hatzurile si biciu (doar 90%) :lol:

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 27 Iun 2006, 18:45

Imi cer scuze in fata tuturor membrilor clubrv si mai ales celor pe care ,probabil dintr-o exprimare gresita a mea, au inteles altceva decat ceea ce am vrut sa spun. Nu am intentionat sa jignesc pe nimeni si cu atat mai mult sa creez o stare de discomfort in discutiile de pe forum.
Inca o data scuze...
Urez tuturor membrilor vacante placute in continuare.
Toate bune,Bogdan D.

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 27 Iun 2006, 19:47

La randul meu,imi cer scuze membrilor acestui forum pt limbajul folosit.De asemenea imi cer scuze pentru comportamentul si limbajul meu lui bogdan.Sper ca toate aceste discutii neproductive sa fie datorate numai si numai caniculei...

Pascu Liviu
Membru forum

Mesaj de Pascu Liviu » 27 Iun 2006, 20:27

Si cei 50 de cai au facut fata pana la urma ,dar mai conteaza si cine tine hatzurile si biciu (doar 90%)
DACA MA PRINDEAU ECOLOGISTI NU AVEAU NICI ARTICOL DE LEGE LA CARE SA MA IA .TREBUIA INVENTAT
[/list][/b][/code]

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 28 Iun 2006, 11:22

Inainte de plecarea in excursie pe munte

Imagine

Zapada care mai este prin viroage

Imagine

Imagine cu SALVATORII

Imagine

Doru S cu atelajul inainte de plecare

Imagine
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 30 Iun 2006, 13:29

POZE DE LA ULTIMA EXCURSIE A CLUBULUI

Biserica din Predeal

Imagine

La pregatirea gratarului

Imagine

Si la masa

Imagine

Noii membri ai clubului

Imagine

La POIANA IZVOARELOR ininte de coborare

Imagine
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Raspunde