Astăzi este 01 Iun 2023, 02:01

camping DIRSTE - atentie !!

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gabriela

camping DIRSTE - atentie !!

Mesaj de Gabriela » 19 Iun 2006, 22:05

Am trecut duminica, 18.06. in jurul orei 14.00 , pe la campingul DIRSTE.- Brasov
Vroiam sa vedem ce conditii sunt pt campare pt rulota ( umbra ) si cum arata grupurile sanitare. Incercam sa ne facem o parere despre acest camping ca eu impreuna cu restul familiei sa ne petrecem o eventuala vacanta aici. Am fost surprinsi neplacut de receptionerul care era de serviciu la acea ora, deoarece, la solicitarea noastra de a vedea conditiile din camping ni s- a raspuns foarte promt " Aceasta este o proprietate privata si nu aveti voie sa intrati , decat daca va cazati "
I - am raspus omului prea plin de zel ca anul trecut am fost in camping tocmai in Croatia ( la Zelena Laguna - am luat informatia de pe acest forum - multumim mult - ne- am simtit minunat si am fost si cu vaporasul in excursie la Venetia ) si inainte sa ne cazam, de la receptie ni s- a dat planul campingului si foarte politicos am fost rugati sa intram in camping sa vedem unde sunt locuri de campare libere si sa ne alegem ce loc dorim.
Cu toate acestea, nu am avut castig de cauza in fata receptionerului de la Dirste. Nu ni s- a permis sa vedem cum arata campingul, daca eram doar in trecere.
Am ramas cu un gust amar fata de " ospitalitatea " celor de acolo si in nici un caz nu vom merge in acest camping in vacanta!
Asadar , vom opta din nou pt Croatia sau Grecia .
Ce campinguri imi puteti recomanda , unde v- ati simtit bine in Grecia sau in Croatia ?

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 19 Iun 2006, 22:42

De ce nu le spuneti una buna de...
la adresa:
E-mail: camp.dirste@deltanet.ro
Mai spuneti-le ca le faceti publicitate negativa pe net, poate se schimba daca luati, daca luam atitudine.
Fiti convingatoare pana la capat.
Multumim de informatie.
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 20 Sep 2006, 07:09

Nu stiu de ce dar ceva imi da retineri in privinta acestui camping....Pana si pagina de web este,,in constructie''. Practic noi platim acei 440.000 doar pt curent.
Din impresiile celor ce s-au campat anul acesta acolo rezulta ca este bine sa stai cu cortul.
O alta ciudatenie este ca nu poti face gratar unde vrei(nici chiar daca are picioare inalte).De foc de tabara cred ca nici nu poate fi vorba.Si mai sunt si altele pe care probabil le vom afla la fata locului.
Eu optez pentru Valea Cerbului.Cu curentul poate rezolvam cumva de la cabana...Dragos D ne poate consilia in aceasta privinta.
Toate bune,Bogdan D.

rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet » 20 Sep 2006, 11:38

Salutare tuturor!

Oamei buni! Nu prea va inteleg!
V-ati luat rulote care va asigura autonomie!
Aveti (cred) tot ce va trebuie!
De ce tot cautati campinguri si nu gasiti locuri in natura, departe de "civilizatia" din Romanica? In campinguri e aglomeratie, mizerie, deseori e zgomot si mai trebuie sa si platesti... preturi apropiate de cele ale unei camere de pensiune. Oare merita tot efortul pentru un plus de confort oferit de curentul electric si de o buda insalubra?
Banuiesc ca unul dintre motivele pentru care aveti rulote este ca va place natura neatinsa de mana omului si departe de zgomotul asezarilor umane.
Eu unul prefer sa gasesc locuri pustii, in mijlocul naturii.
Credeti-ma, sunt nenumarate, si inca mai putem campa aproape oriunde.
Stim cu totii ca in strainatate nu prea merge sa campezi decat in locuri special amenajate.
De ce sa nu profitam de lucrul asta cat inca se mai poate?
De ce sa suportam mizeriile patronilor de campinguri pe banii nostri?

As fi foarte incantat sa vad pe acest forum mai multe topic-uri despre locuri salbatice unde se poate merge cu rulota (chiar daca includ expresia "n km de drum forestier").

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 20 Sep 2006, 19:44

Despre Camping Darste va pot spune si eu cate ceva si chiar arata doua poze, anul acesta fiind acolo si vazand exact despre ce este vorba. Tariful este cel spus de D-nul Bogdan adica 440 RON pt rulota + 2 pers. 220v inclus. Pretul e destul de mare dar sunt conditii ff bune. Toalete super curate apa calda la dusuri non-stop asezarea rulotelor impartita frumos cu apa curenta la "botul" rulotei, cu scurgere pt apa menajera tot acolo . Singurul defect major pe care l-am vazut eu in cele doua zile pe care le-am petrecut acolo a fost problema "gratarelor" care se fac intr-un spatiu special amenajat, acoperit alaturi te un fel de sala unde se poate servi masa dupa, loc care atunci era cam aglomerat in perioada aceea si trebuia sa stai la rand. Acu ramane sa decideti daca merita sa campam acolo acum sau alta data.

Imagine

Imagine

Cu deosebit respect P.N.

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 20 Sep 2006, 20:09

In poze se vede locul de campare? Adica asa inghesuite stau rulotele?
Multumesc.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 20 Sep 2006, 20:33

Sunt total de acord cu "Rulotistul cel Istet"!!!

Cred ca toti detin rulote cu autonomie proprie pt min 2-3 zile.
Nu stiu de ce nu ne gandim la o zona linistita , fara aglomeratie, manele, umflatul buzunarelor patronilor de campng-uri samd. Snt zone superbe unde se poate ajunge relativ usor.
Personal am stat in aceasta vara destul de mult intr-unul din camping-urile de pe litoralul romanesc si recunosc ca sunt scarbit de aglomeratie, muzica de tot felul, tipete, glume de prost gust........Deci, as fi tare incantat sa mergem intr-o zona LINISTITA!!!!

Valentin M.

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 20 Sep 2006, 20:38

TRANSFAGARASANUL

Imagine
Ultima oară modificat 22 Sep 2006, 18:45 de către Doru Stoicescu, modificat 1 dată în total.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 21 Sep 2006, 07:19

Super foto...
Toate bune, Bogdan D.
Ultima oară modificat 22 Sep 2006, 07:41 de către Bogdan, modificat 1 dată în total.

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 21 Sep 2006, 07:53

Problema este ca, Costel C navand incalzire este obligatoriu legat de o sursa de curent. Procurati-o si veti vedea ca vom merge orinde, chiar la Babele.
cu stima,
Doru S
Ultima oară modificat 22 Sep 2006, 18:46 de către Doru Stoicescu, modificat 1 dată în total.
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 21 Sep 2006, 08:53

:shock: Nu ma bagati la mijloc va rog... :shock
Rulota mea e ok dar e departe de a intruni toate calitatile...
S-ar putea sa plec si eu inainte de vineri dar nu sunt inca sigur...

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 21 Sep 2006, 16:04

Pentru inrebarea lui Coupe : spatiul dintre rulote la Darste intradevar este cam mic chiar foarte mic si asta este un dezavantaj.

Raspunde