Astăzi este 01 Iun 2023, 02:30

camping DIRSTE - atentie !!

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bogdan

Mesaj de Bogdan » 22 Sep 2006, 07:41

In privinta incalzirii rulotei admin-ului,atata vreme cat eu tin intotdeauna pentru situatii de urgenta sau pentru prieteni,un incalzitor suplimentar printre accesoriile rulotei(un radiator pe gaz,mic si voinic,destinat incaperilor inchise,cu putere de 4 kw !) Iar in caz de forta majora Fam. Curelea putea sa opteze si pentru gazduirea peste noapte in rulota noastra de 6 persoane.Noi fiind maxim 3.Chiar credeti ca ramanea ,,admin-ul'' si familia in frig? Cred ca asta trebuie sa demonstreze ca suntem cu adevarat un club.
Referitor la Coupe voi modifica cele scrise deoarece nu imi place ca lucrurile au luat-o pe campii ,filme xxx vizionate,etc.
Toate bune,Bogdan D.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 22 Sep 2006, 11:38

Si eu as pleca inainte de vineri D-ule Coupe. Poate plecam impreuna....ce spuneti???

Din pacate vad ca nimeni nu este hotarat unde vom merge.

Astept vesti proaspete

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 22 Sep 2006, 12:18

Sigur... Mergem impreuna. Oricum e mai bine sa mergem in gasca. Mai pleaca si Bogdan mai devreme din cate am inteles... Ideea e ca eu aflu abea marti sapt viitoare daca pot pleca vineri sau mai devreme...
Ca locatie eu prefer Cheia, mai ales dupa ce dl. Rusu s-a oferit sa ne tina pe gratis si avand in vedere ca mai vedem si oferta de accesorii in plus nici n-am fost la Cheia pana acum... dar nu e o problema, ma supun majoritatii. Vorbim oricum sapt viitoare sa stabilim detaliile.
Multumesc.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 22 Sep 2006, 13:10

Problema este ca D-ul Rusu pleaca saptamana viitoare la Plaiul Foii.

Pt detalii intrati aici http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?t=190

Ar fi destul de interesant si la Plaiul Foii.. Ce parere aveti???

Toate Bune

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 22 Sep 2006, 13:33

De acord dar parca zicea intr-un mesaj ca se intoarce in weekend...
Vin si la plaiu foii nu prea stiu unde e, dar aflam. Am o singura rezerva, daca este drum forestier mai mult de 2 km nu ma bag... Mai vedem, mai e o saptamana...

teodor97

Mesaj de teodor97 » 22 Sep 2006, 14:18

Acesta este mesajul D-ului Rusu in orig de pe forumul Intâlnire 29.09-01.10.2006

Ramane sa discutam.

Mie unul imi este indiferent unde mergem...

Pension Rusu
Data inscrierii: 01/Dec/2004
Trimis: Joi Sep 21, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: Raspuns pentru Cheia

--------------------------------------------------------------------------------

Am citit parerile voastre diferite si va raspundem:

Curtea libera unde se poate campa ( din fata Pensiunii nostre ) are " mai nou " 2000 mp deci un 150 mp / rulota cred ca e suficient.

Exista 2 prize care pot da curent in 2 role deci pt 8 - 10 rulote.
Daca nu se umbla cu radiatoare electrice, nu va sari siguranta.

In laterala padurii este o chiuveta dubla din piatra ce asigura apa de Cheia.

Linga chiuveta este si un loc de foc de tabara - lemne in padure sint...

Curtea fiind a nostra , este destul de curata , fara cioburi si conserve...
Nu trebuie sa aveti mari pretentii, deoarece nu e camping, dar e linga padure si cu Zganu in fata , e frumos zicem noi....

Fiind prima venire ( in caz ca va decideti ) - nu va costa nimic - e placerea nostra.

La Camping Mos Martin este curent si grup sanitar modernizat - tariful nu-l cunosc dar nu poate fi mare - deci ramine sa alegeti. Are curent.

Noi luni plecam spre Plaiul Foii - un loc deoebit - unde facem de multi ani concedii - ( si acolo ati putea veni ) Nu este curent , nu semnal pt mobile...dar avem Petromaxuri, generator, foc de tabara si altele....

Daca veniti la Cheia , vom veni vineri inapoi ca sa va asteptam , daca nu , venim la Gura Diham in 29 , caci nu am mai fost de multi ani in zona....

Sa ne dati de veste in caz ca aleti Cheia va rugam , ca sa nu batem atita drum inapoi....

*** Multumim familiei Valentin M . pt aprecieri - ei ne cunosc mai bine .

Familia " Rusu " Cheia

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 22 Sep 2006, 14:44

Familia Bogdan D va fi prezenta de miercuri seara la Gura Diham.Autonomie totala si pentru ceilalti membi Clubrv ...mai ales dupa ce ,admin-ul'' va desigila butelia de propan ,,de pruna'' pentru ,,incalzire''.Imi mentin in continuare invitatia de gazduire a ,,admin-ului''...ca doar unul este ,,Clubrv''....
Toate bune, Bogdan D..

teodor97

Mesaj de teodor97 » 22 Sep 2006, 15:20

In acest caz poate vom pleca impreuna miercuri (daca totul este ok).
Am inteles ca si d-ul Coupe ar pleca mai devreme, deci poate plecam impreuna ...

Propun sa postam hotararea luata pt Gura Diham si pe "Intâlnire 29.09-01.10.2006"

Poate ne vom aduna cat mai multi rulotisti.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 22 Sep 2006, 17:29

Macar de la Campina si tot mergem impreuna...... Chiar daca vin de miercuri nu are importanta.....va intampin si ne petrecem pe drum. Un membru fondator nu trebuie sa se dezminta..
Voi reveni....
Toate bune , Bogdan D.

Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu » 01 Noi 2006, 15:25

ANUL ASTA, INTRE 3-14 SEPT, AM FOST, PTR PRIMA DATA, LA CAMPING DARSTE SI CE POT SPUNE ESTE CA GASITI ORDINE, DISCIPLINA SI CURATENIE DESAVARSITA. INITIAL, LA SOSIRE, SI MIE MI S-A PARUT CA NU-S BINE VENIT LA EI, ERA O DOAMNA LA RECEPTIE, CARE MI-A SPUS 'LOCUL 14' SI AM CERUT SA-L VAD. DACA NU ERA CURATENIA SI ORDINEA DE ACOLO NU AS FI STAT, INSA VA SPUN CA A MERITAT. CU TIMPUL AM VAZUT CA OAMENII NU AU NIMIC CU TURISTII CI DOAR CA ASA E FELUL LOR! EU AM PUS RIGIDITATEA LOR PE MENTALITATEA MAI GERMANA, MAI RECE... CE NU MI-A PLACUT ESTE CA ASEAZA RULOTELE UNA LANGA ALTA DESI LOCURI LIBERE ERAU DESTULE. SI NU AU LOC DE JOACA PTR COPII (AM INTELES C-AU AVUT). IN REST... TOTUL A FOST F.B., TOALETE FOARTE CURATE, APA CALDA PERMANENT, CURENT SI APA LA FIECARE LOC DE CAMPARE, PLUS CURATENIA CAMPINGULUI CARE PE MINE M-A UIMIT.

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 02 Noi 2006, 00:32

Deci poate ia socat pe uni aceasta abordare si ia speriat.Nu stiu ce sa spun in privinta acestui stil de abordare dar sigur nu apropie clientii si nu face impresii bune.Si totusi asta e un defect ca nu creaza spatii suficiente intre rulote si nici macar un loc de joaca pentru copii.Au avut loc de joaca si lau dus angajatii la fier vechi ca asa se procedeaza in uimitoarea noastra tara.
A si sa nu fie cu suparare dar cam zgarie pe creier acele litere mari.Mii de scuze,sper ca acceptati iertare :(.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 02 Noi 2006, 01:10

si eu scriu cum apuc,cind numai cu mici cind cu mari

Raspunde