Astăzi este 06 Iun 2023, 10:04
CAMPINGURI DE CARE STIM....
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Re: CAMPINGURI DE CARE STIM....
Stie cineva unde se poate campa in Slanic Prahova ? Campingul de la Baia Rosie nu mai exista. Daca stie cineva macar o curte, o gradina unde as putea sa stau? ceva contacte, va rog!
- Sandu Toma
- Membru forum
Vezi ceva in topicul asta viewtopic.php?f=53&t=2974&p=33965&hilit=slanic#p33965
Orice problema are o rezolvare practica
Multumesc Sandu! Citisem topicul respectiv, insa ma bazam pe ajutorul colegilor nostri prahoveni care sint mai in tema. In weekendul acesta am fost in zona si pot sa va transmit urmatoarele: se poate campa off, intr-o zona superba, pe o poiana foarte mare, chiar linga padure, undeva la circa 2km de Slanic; cred ca se poate alimenta cu apa decit la primul sat in apropiere(circa 1-2 km). Intrarea la aceasta locatie se face astfel: Ploiesti-Valenii de Munte-Teisani; la iesire din Teisani este un indicator pe care scrie: spre Slanic la stanga; drumul este foarte bun si nu foarte abrupt. Mergi cativa Km dupa care se vede locatia pe parte stinga in sensul de mers(nu ai cum sa o ratezi pentru ca pe dreapta sint toate proprietatile ingrdite cu gard). Drumul in continuare duce spre Slanic, de fapt se coboara spre oras, insa panta este foarte abrupta(eu unul nu m-as incumeta cu rulota pe acolo nici macar la coborare , cu atit mai mult la urcare, cu toate ca drumul este foarte bun). Pentru cineva care merge in grup cu mai multe rulote locatia este ideala!Foarte aproape de Slanic; problema este ca trebuie sa ramana totusi cineva la rulota in timp ce tu esti in oras! Cu masina, fara rulota se poate ajunge foarte usor si repede in oras.
Imi pare rau ca nu am avut aparatul foto la mine sa pot sa va aduc ceva poze, iar telefonul era descarcat! Oricum poate ne ajuta cu informatii mai multe colegii de prin zona!
PS: in parcare la salina nu as parca! este numai pietris si un peisaj dezolant!
Imi pare rau ca nu am avut aparatul foto la mine sa pot sa va aduc ceva poze, iar telefonul era descarcat! Oricum poate ne ajuta cu informatii mai multe colegii de prin zona!
PS: in parcare la salina nu as parca! este numai pietris si un peisaj dezolant!