Astăzi este 30 Mai 2023, 08:30

Reguli de postare la sectiunea CUMPARARI ACCESORII PENTRU RV

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Catalin Mihailescu

Reguli de postare la sectiunea CUMPARARI ACCESORII PENTRU RV

Mesaj de Catalin Mihailescu » 14 Feb 2008, 20:12

1. Topicurile deschise vor avea un titlu cat mai concis ce va contine obligatoriu ca prim cuvant "[CUMPAR]" sau "[SCHIMB]" in functie de situatie. Topicul trebuie sa contina in primul mesaj informatii despre produs, acesta fiind obligatoriu. In cazul in care topicul nu contine unul din cuvintele "[CUMPAR]", "[SCHIMB]", acesta va fi sters si initiatorul topicului va fi avertizat.

2. Nu se permit topicuri la sectiunea bursa in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standad si cu alta culoare decat cea neagra. Daca initiatorul topicului incalca aceasta regula in primul mesaj, topicul va fi sters fara avertizare. Orice incalcare a acestui punct in mesaje ulterioare primului mesaj se soldeaza cu stergerea mesajului in cauza. Se permite scrierea de cuvinte cu text standard, marime standard si culoare neagra, ingrosat (bold) sau italic insa nu se permite scrierea intregului mesaj in acest mod.

4. Pretul unei oferte/cereri poate fi discutat doar de catre cei interesati sa cumpere/vanda (de catre cei care negociaza tranzactia respectiva), in particular.

5. Cei care VAND ceva intr-un post de CUMPARARE, vor fi avertizati daca nu pun pretul de vinzare, ci scriu doar ceva de genul "am eu, cauta-ma", "cit oferi" etc. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile.

6. Daca celui ce initiaza un topic i se pune o intrebare si acesta nu raspunde in MAXIM 7 zile calendaristice la ea, se considera ca nu il mai intereseaza acel topic si TOPICUL VA FI INCHIS!

7. Topicurile la care nu s-a mai postat de 30 zile calendaristice sunt inchise automat.

8. Daca vanzatorul sau cumparatorul anunta finalizarea tranzactiei, topicul respectiv va fi inchis. In caz contrar, se va aplica regula nr. 7[/b]

9. In cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, acestea trebuie sa obtina in prealabil acordul administratiei Club RV

Blocat