Astăzi este 04 Iun 2023, 04:20
Maramures-august 2008
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pe varianta a doua am fost acum o saptamana si cred ca e mai ok decat prima in care ai multe intoarceri in acelasi loc. Drumul ales e superb. Asfaltul , mai ales intre Tg-Lapus si Cavnic e destul de gaurit, dar frumusetea locurilor nu iti va da oricum posibilitatea de a alerga. Locuri de campare (neamenajate) foarte bune gasesti imediat la iesirea din Poiana Blenchii si dupa Tg Lapus, mai ales inainte si dupa Strambu Baiut. Sunt niste zone superbe de campare pe malul apei. In Cavnic acum o saptamana mai era si un pic de zapada, dar cred ca acum s-a cam dus cu zilele calduroase care au fost. Camping amenajat este la Ocna Sugatag. Nu cunosc conditiile, doar le-am zarit din mers-sunt doua : unul cred ca este cel vechi dar celalalt, la iesirea dinspre Baia Sprie arata destul de promitator (am vazut si cutii de conexiune la curent si robinete de apa).. In continuare, dupa ce vezi ce e de vazut in Sighet si la Sapanta merita sa continui drumul pe malul Tisei si pe urma prin padurea Huta spre Negresti Oas, cu trecere prin Certeze. Inainte de Certeze, chiar pe varful pantei unde se termina Huta este un camping particular pe dreapta. Dar daca doresti, poti sa te intorci catre Baia Mare, pe Gutin, unde in zona Firiza sunt iarasi niste locuri superbe. Iti doresc un sejur placut si baterii bune in aparatul foto (eu am schimbat 3 seturi
si tot nu mi-a ajuns)

- Liviu Odagiu
- Membru forum
- STANESCU GABRIEL
- Membru forum
CONTINUAM CU MOLDOVA
Asa cum am mai discutat la Rasinari, fa un traseu si cu Moldova (3-4 zile),in continuarea celui propus de tine la prima varianta,eventual simplifico un pic pe prima.,cu o campare de 3-4 zile la ocna, care sincer mi s-a parut interesant si cred ca am vazut ceva poze pe forum care are un camping chiar linga bazin daca nu ma insel.Oricum vin si eu chiar daca mai tirziu de 10 august.Nu uita,putem campa pentru 2 zile consecutive oriunde in natura,fara sa ne riscam prea mult.
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
- Liviu Odagiu
- Membru forum
- Victor Sava
- Membru asociat
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 26 Apr 1972
- Liviu Odagiu
- Membru forum
- Victor Sava
- Membru asociat
- Liviu Odagiu
- Membru forum
Eu am postat doua variante de traseu. Daca urmaresti topicul vei vedea ca unul dintre colegi a facut referire la 2 campinguri în Ocna Sugatag si unul la Sapânta. Alege varianta de traseu care ti se pare ok si locurile de campare pe care le preferi.
Important ar fi pentru toti colegii ca dupa ce te întorci sa postezi câteva informatii legate de traseu si campinguri(dotari, locatii, preturi).
Important ar fi pentru toti colegii ca dupa ce te întorci sa postezi câteva informatii legate de traseu si campinguri(dotari, locatii, preturi).
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
- Victor Sava
- Membru asociat
IN LEGATURA CU TRASEUL PRIN MARAMURES
Liviu Odagiu scrie:Nimeni nu are o opinie? O critica ceva? O sugestie?
daca esti de acord sa stam 3-4 zile in Mamaia ( hanul Piratilor) si de acola sa facem unul din cele doua trasee , ma bag si eu.
Tel. meu : 0749630154
- Victor Sava
- Membru asociat
O idee!!
Salut,sunt nou pe acest forum,dar nu si prin tara,asa ca daca imi dati voiela o sugestie,ar fi urmatoarea:Liviu Odagiu scrie:Nimeni nu are o opinie? O critica ceva? O sugestie?
un loc superb de campare ar fi la Ocna Sugatag.Nu stiu recent care mai este situatia,dar cand am fost eu intr-un tur al Nordului,in2000a fost superb.In spatele casutelor(vis-a-vis de pavilionul bailor)era si loc de rulote sau corturi.De atunci sper sa se fi schimbat ceva in bine!