Astăzi este 04 Iun 2023, 03:46
IESIRE LA LEPSA (4-6 APRILIE 2008) 11-13 APRILIE 2008
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
- Membru forum
-
- Membru forum
Rog vrâncenii (defevro, zilis) sa ne dea niste relatii mai detaliate despre drumul Focsani-Lepsa (în plus de ce a postat Bogdan-MIG), deoarece se vorbeste despre portiunea Valea Sarii-Lepsa ca fiind foarte prost. De asemenea ne intereseaza portiunea de macadam Ojdula-Lepsa daca este accesibila cu rulota.
Multumim.
Multumim.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Membru asociat
tel. 0745501522
- Marius Bogdan
- Membru fondator
Re: starea drumului Focsani-Lepsa
Marius Bogdan scrie:De la Valea Sarii pana in Lepsa drumul are zone cu gropi si denivelari si sunt chiar destule!
Drumul nu este in stare prea buna pe unele portiuni!
Dupa cum am mai spus sunt destule zone dupa Valea Sarii pana la Lepsa cu gropi si denivelari.
Dinspre Ojdula spre Lepsa,drumul este in lucru,dar nu s-a facut decat partial pregatirea stratului de baza al drumului,fara a se asfalta.Circula zilnic autobuzul Focsani-Brasov si dubitele care aduc paine din Covasna in Lepsa,dar ....
Eu personal am facut drumul Ojdula-Lepsa cu Beyerland-ul in vara lui 2006 si am trecut cei 30 de km in mai mult de 2 ore si cu toate din rulota cazute sau deplasate si hurducaite.
Anul trecut in septembrie ca sa ajung la Lacul Sf. Ana si sa ma intorc apoi de la Tusnad,am preferat sa ma intorc prin Focsani si sa merg pe Valea Oituzului!
Nu vreau sa va descurajez,dar sincer sa fiu eu ma gandesc cu groaza ca la mijlocul lunii aprilie va trebui sa-mi aduc rulota in Galati la ce fel este drumul Focsani-Lepsa acum!
mig03
-
- Membru forum
- Pompiliu Cireasa
- Membru forum
Pe 22.03.2008 am fost la Targu secuiesc si drumul pana la Lepsa este partial bun dar de la Lepsa la Ojdula e foarte rau,fara asfalt si plin de gropi,a fost pregatit pentru asfaltare dar nu s-a mai asfaltat,am facut 30 km in 2 ore si ceva nu mai stiu exact.Pe aceasta portiune de drum cred ca am vazut vreo 4 masini care sigur nu stiau cum e drumul,eu am oprit in Focsani si am intrebat si mi s-a spus ca e rau drumul dar am zis cat de rau poate sa fie,dar intradevar era rau drumul .
Una peste alta nu imi pare rau ca am mers pe acolo ,sunt peisaje frumoase era si zapada pe unele portiuni.
La intoarcere am mers pe traseul Tg. secuiesc-Onesti-Adjud-Focsani-Braila,mai lung cu 30km dar drum mult mai bun.
Cu rulota nu va recomand sa face-ti portiunea Ojdula -Lepsa .
Una peste alta nu imi pare rau ca am mers pe acolo ,sunt peisaje frumoase era si zapada pe unele portiuni.
La intoarcere am mers pe traseul Tg. secuiesc-Onesti-Adjud-Focsani-Braila,mai lung cu 30km dar drum mult mai bun.
Cu rulota nu va recomand sa face-ti portiunea Ojdula -Lepsa .
POMPILIU CIREASA (cardinal)
Tel: 0752 160680
Tel: 0752 160680
-
- Membru forum
Multumesc tuturor pentru amanunte. Îi rog pe cei care au optat pentru întâlnire sa discutam pe forum, PM sau pe telefon 0745501522, iar în urma discutiilor sa hotarâm ce facem.
Eu unul, care am facut acest drum si în primavara lui 2007, sunt pentru a merge, chiar daca pe portiunea dintre Valea Sarii si Lepsa trebuie mers mai încet datorita asfaltului mai putin bun (cca. 28 km).
Eu unul, care am facut acest drum si în primavara lui 2007, sunt pentru a merge, chiar daca pe portiunea dintre Valea Sarii si Lepsa trebuie mers mai încet datorita asfaltului mai putin bun (cca. 28 km).
Membru asociat
tel. 0745501522
Membru asociat
tel. 0745501522
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
Pana la alte informatii despre starea drumului eu cred ca merita incercat.
Din ce stim acum probabil ca vom face cam 2 ore drumul Focsani-Lepsa. Asta e!
Din ce stim acum probabil ca vom face cam 2 ore drumul Focsani-Lepsa. Asta e!
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
-
- Membru forum
Dupa discutii cu cei înscrisi, toti sunt hotarâti sa faca deplasarea:
1. Fam. Petrescu E. - Isaccea - 2 masini + 1 rulota, 6 adulti - eu pe 3.04 cu rulota, restul pe 4.04
2. Fam. Catalin - Tulcea - masina + rulota, 2 adulti + 1 copil - 03.04.
3. Fam. Burneci - Bucuresti - masina + rulota, 2 adulti - 03.04.
4. Bebe (Marcel Gheorghe) - Bucuresti - masina + rulota - 03.04.
5. Zilis1029 - Focsani - masina + rulota, 2 adulti - 04.04
6. Dfevro - Focsani - masina + rulota, 3 adulti - 04.04
7. Fam. Jianu - Braila - masina + rulota, 2 adulti - 03.04.
8. Fam. Hrituleac (Constanta) - autorulota, 2 persoane - 03.04
9. Fam. Buliga (Bucuresti) - masina + rulota, 2 poersoane - 03.04
Bineînteles mai poate veni oricine doreste, dar este bine sa-si anunte intentia din motive organizatorice (spatiu de campare, legare la curent, meniu, etc.).
Am convenit cu Florin Dumitrescu sa aduca grupul sau electrogen care va acoperi necesarul de energie electrica pentru tot grupul de rulote. În acest caz avem fiecare sarcina de a aduce câte 10 litri de benzina fara plumb. Vom vedea cât vom consuma efectiv.
În alta ordine de idei, programul concret îl vom stabili când ne vom aduna cu totii si functie de vreme, dispozitii (drumetii, obiective).
Ce se cunoaste cert este ca sâmbata (fiind venita toata lumea) va fi ziua cu meniu de peste adus de tulceni (scrumbie la gratar - saramura sau cu lamâie si cartofi natur (la alegere) si bors de peste).
În celelalte zile, carnuri, gratare, brânzeturi, legume, etc. dupa disponibilitati si idei.
Vom mai vorbi pâna în ziua întâlnirii.
Sa ne (re)vedem sanatosi!
1. Fam. Petrescu E. - Isaccea - 2 masini + 1 rulota, 6 adulti - eu pe 3.04 cu rulota, restul pe 4.04
2. Fam. Catalin - Tulcea - masina + rulota, 2 adulti + 1 copil - 03.04.
3. Fam. Burneci - Bucuresti - masina + rulota, 2 adulti - 03.04.
4. Bebe (Marcel Gheorghe) - Bucuresti - masina + rulota - 03.04.
5. Zilis1029 - Focsani - masina + rulota, 2 adulti - 04.04
6. Dfevro - Focsani - masina + rulota, 3 adulti - 04.04
7. Fam. Jianu - Braila - masina + rulota, 2 adulti - 03.04.
8. Fam. Hrituleac (Constanta) - autorulota, 2 persoane - 03.04
9. Fam. Buliga (Bucuresti) - masina + rulota, 2 poersoane - 03.04
Bineînteles mai poate veni oricine doreste, dar este bine sa-si anunte intentia din motive organizatorice (spatiu de campare, legare la curent, meniu, etc.).
Am convenit cu Florin Dumitrescu sa aduca grupul sau electrogen care va acoperi necesarul de energie electrica pentru tot grupul de rulote. În acest caz avem fiecare sarcina de a aduce câte 10 litri de benzina fara plumb. Vom vedea cât vom consuma efectiv.
În alta ordine de idei, programul concret îl vom stabili când ne vom aduna cu totii si functie de vreme, dispozitii (drumetii, obiective).
Ce se cunoaste cert este ca sâmbata (fiind venita toata lumea) va fi ziua cu meniu de peste adus de tulceni (scrumbie la gratar - saramura sau cu lamâie si cartofi natur (la alegere) si bors de peste).
În celelalte zile, carnuri, gratare, brânzeturi, legume, etc. dupa disponibilitati si idei.
Vom mai vorbi pâna în ziua întâlnirii.
Sa ne (re)vedem sanatosi!
Ultima oară modificat 01 Apr 2008, 00:39 de către Petrescu Eugen, modificat de 2 ori în total.
Membru asociat
tel. 0745501522
Membru asociat
tel. 0745501522
-
- Membru forum
- Oras: harlau
- Data nasterii: 16 Mai 1964
-