Astăzi este 04 Iun 2023, 04:50

termal camping -berekfurdo- apr 28 - mai 04

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator

termal camping -berekfurdo- apr 28 - mai 04

Mesaj de Luidort Peti » 26 Feb 2008, 23:24

noi aicia o sa sarbatorim ziua rulotistilor romani,o sa ciocnim un pahar in sanatatea voastra.daca eventual doriti sa veniti si voi,detalii la mine.
Atașamente
winter_intro.jpg
winter_intro.jpg (78.07 KiB) Vizualizat de 2654 ori

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 27 Feb 2008, 10:03

Distractie placuta, dar nu cred ca este potrivit sa spui ca serbezi ziua rulotistului roman in Ungaria!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 27 Feb 2008, 10:15

dupa cum stiu si ziua nationala se sarbatoreste ori unde ai fi in lume ,de ce nu s-ar putea sarbatori atuncia si ziua rulotistului roman? dar incerc sa inteleg trimiterea ta.sau sa inteleg ca eu nu am dreptul sa sarbatoresc.bine. considerati ca nu am spus nimic.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 27 Feb 2008, 10:35

In esenta merge sarbatorita oriunde! Cine vrea sa o sarbatoreasca,o face acasa,la intalnirea Clubului,in concediu in strainatate,in curtea vecinului...etc. O sarbatoresti unde vrei,unde te simti cel mai bine,cu cine te simti cel mai bine! Daca as putea,in acest an,as face-o singur! Cred ca multi simt asta!

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 27 Feb 2008, 17:31

Bine spus, Parpa : in esenta, oriunde. Cu conditia ca acel lucru sarbatorit sa fie intr-adevar motivul unei iesiri in natura. Altfel, nu este decat un picnic in familie sau cu prietenii, o iesire la iarba verde fara nici o conotatie.
Sigur, cand vom fi mai dezvoltati vom putea vorbi de un program al Sarbatorii, cu diverse jocuri si concursuri intre membrii, partide de fotbal, tenis sau alte sporturi intre reprezentantii fiecarei zone a tarii, etc. Asta ar insemna o adevarata Sarbatoare a Rulotistilor din Romania.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.

Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu » 27 Feb 2008, 21:07

Mesajul scris de GABRIEL STANESCU, precum si cele scrise dupa el au fost sterse.
Va rog sa respectati Regulamentul Forumului.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 27 Feb 2008, 21:37

Mesajele agresive trebuiesc taiate de moderatorul care citeste primul,fara sedinte si alte comentarii! Bine ai facut Cataline! Rau ai facut Caline ca ai comentat in loc sa stergi!

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 27 Feb 2008, 21:44

Uitati oare cum se pleaca ptr a sarbatorii ziua de 1 Mai? Unii la mare,altii in Bulgaria,altii la Paris,altii in Ungaria....
Facem pariu ca vor fi minim cinci sarbatori ale rulotistilor? Se iese ptr a sarbatorii! Atunci cand sarbatoresti o faci ptr a te simti super bine! Atunci cand sarbatoresti o faci cu prietenii!
Asta o sa alegem fiecare dintre noi mai devreme sau mai tarziu.

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 28 Feb 2008, 09:46

Cum, si unde petrece fiecare o zi importanta este o chestiune de normalitate. Fiind vorba de o prima editie a intalnirii rulotistilor este clar ca trebuie aceptata ca o adunare de familie, zi onomastica, impilinirea unei varste. Faptul ca unii nu pot participa din motive diverse este scuzabil, dar daca vrei sa petreci ridicand un pahar in cinstea cuiva, si poti ,este de preferat sa o faci impreuna cu cei care ii sunt alaturi.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 28 Feb 2008, 10:06

A nu se confunda acest eveniment pe care incercam sa-l organizam cu alte momente importante din viata de care ,in general, alte generatii sunt raspunzatoare.
Aceasta prima editie , organizata de Asociatia CLUBRV-RO, se va desfasura in Vampire Camping din Bran.
Amanuntele organizarii acestei sarbatori le vom stabili la AG.
Este pacat sa umbrim entuziasmul majoritatii membrilor nostri de alte speculatii.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 28 Feb 2008, 10:07

Peti si Cosmin si cine mai merge acolo. Distractie placuta! La fel ca si voi,voi bea si eu un pahar in cinstea voastra! :)

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 28 Feb 2008, 10:24

Evident ca evenimentul nu poate fi confundat cu momente importante din viata noastra ceea ce presupune ca acceptarea este o forma de exprimare a unui sentiment de apropiere.

Blocat