Astăzi este 06 Iun 2023, 08:28

NOUL MEMBRU AL FAMILIEI

prezentare RV

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Luminita Zilisteanu

NOUL MEMBRU AL FAMILIEI

Mesaj de Luminita Zilisteanu » 27 Feb 2008, 14:28

BUNA ZIUA,
Am tot intrat pe site-ul vostru...si am fost convinsi....ne-am luat si noi prima rulota. O ADRIA din 1989, greutate 610 kg si maxima 1000 kg ,dotata cu tot ce ii trebuie (asa credem noi deocamdata) si am o mare problema acum...masina care o tracteaza este un Fiat Grande punto de 1.2 65cp si tractare maxima cu sistem de frinare 900
Credeti ca o sa am probleme la tractare?...eu incerc sa nu pun multa greutate pe ea ca sa nu ajung la 900 kg.
In timp o sa mai am si alte intrebari pt ca vad ca sunteti foarte priceputi iar noi suntem niste "invatacei"
Multumim anticipat pt raspunsuri !

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 27 Feb 2008, 14:35

Salut si bun venit !
Nu problemele la tractare (putere) trebuie sa te ingrijoreze, ci faptul ca masa totala a remorcii depaseste pe cea care o poate tracta autoturismul.
Si asta dupa lege e caz penal.
Ar mai fi o solutie, sa mergi cu rulota la RAR si sa ceri reomologare pentru masa totala de 900 Kg.
Imi pare rau ca esti in situatia asta, dar daca intrebai inainte , nu greseai.
Oricand te astept cu alte intrebari !
Orice problema are o rezolvare practica

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 27 Feb 2008, 14:42

salut.sa ai noroc la el.de unde ai cumparat?

Lorant Istvan
Membru forum
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan » 27 Feb 2008, 14:46

Salut si bun venit!!!

Din pacate cel care ti-a vandut rulota, era si el dator sa te informeze si in caz daca se intimpla ceva si el este luat drept complice.....deci fapta constituie infractiune!!! Asa ca mare atentie si bafta multa pentru o reomologare la RAR :wink:

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 27 Feb 2008, 14:52

si eu la asta m-am gindit,ca vinzatorul daca nu ti-a spus clar ca e ifractiune ,atuncia e un tepar de treaba. numai nu stiu cum doarma noaptea linistit stiind ca cineva poate sa faca si puscarie din chestia asta nimica toata

Lorant Istvan
Membru forum
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan » 27 Feb 2008, 15:01

Nu-ti fa tu griji Peti.....totul e la latitudinea cumparatorului daca cel care a vandut intra sau nu la "complicitate in comiterea unei infractiuni", un cuvant il costa pe cumparator si fi tu sigur ca acesta il va si rosti la suparare (psihologic vorbind-adica sub presiune), ... sa nu mai vorbim de talentul celor de la Politie...ei abia asteapta sa intocmeasca cat mai multe dosare penale :wink:

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 27 Feb 2008, 15:06

mie -mi a fost de ajuns intimplarea ta ,dar sa nu umplem aicia gulul cu grijile noastre.ca si sfat,roagal pe vinzator sa-ti duca rulota la rar,si poate sa plateasca si costurile.tu nu te sui la volan

Calin Jurca
Membru forum

Mesaj de Calin Jurca » 27 Feb 2008, 16:17

Felicitari ! si s-o stapanesti sanatos;cu reomologarea se rezolva usor la Focsani...
Te asteptam la Lepsa,in calitate de gazda !!!!!!
Amalia & Calin
0722.240.240.

George Burneci
Membru forum

Mesaj de George Burneci » 27 Feb 2008, 17:56

Sa o scoateti la plimbare cit mai des si sa va aduca numai bucurii. Si cum spunea cineva pe aici atit de frumos, sa o tineti cit mai departe de casa :P :P :P

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 27 Feb 2008, 19:09

nimeni nu a spus ca ar fi caz penal cumpararea unui rulote.doar tractarea lui neincadrat in lege.daca cu buna stiinta ai cumparat desi ai vazut ca talonul masinii nu-ti permite sa o tractezi atuncia vinzatorul chiar nu are nici o vina.dar daca presupunem ca nu ai stiut si vinzatorul nu te-a atentionat atuncia vorbim de teapa.ori cum in fata legii tu raspunzi si nu vinzatorul.dar vad ca stapinul nu ne mai da expicatii,asa ca e mai bine daca nu speculam.

Costin Tabra
Membru forum
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra » 27 Feb 2008, 19:12

S-o stapaniti cat demult si sanatosi.

Cat priveste greutatile, reomologarea este singura varianta pe care o recomand si eu. Si adaug la asta inca ceva: DUPA reomologare, atentie sa nu depasesti MMA trecuta in talonul masinii si in cel al rulotei. Cu alte cuvinte, vei avea o sarcina utila mai mica decat cea initiala a rulotei. Va trebui sa te incadrezi in noua sarcina utila, de 290 kg, in loc de 390 kg, cu tot "calabalacul" (haine, mancare, bautura, periuta de dinti :D si alte asemenea).

La cat mai multe iesiri frumoase!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com

Luminita Zilisteanu

Mesaj de Luminita Zilisteanu » 27 Feb 2008, 19:21

Va multumesc pentru raspunsuri.....cred ca dorinta de a avea o rulota cat mai curand m-a facut sa o iau asa....arata si foarte bine (am sa postez si niste poze cu ea cat mai curand)
Cel care mi-a vandut-o nu are nici o vina saracul...el si-a vandut marfa si m-a informat si cate kg are rulota, eu am fost necunoscator...
Am cumparat-o de la cineva din ploiesti care aduce rulote din olanda (cei care cunosc stiu si site-ul...nu vreau sa fac reclama )
Sper sa ma fereasca d-zeu de vreo problema pana schimb masina...cam peste un an.

Raspunde