Astăzi este 10 Iun 2023, 18:45

POLITIA SI LEGILE EI

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Ionita Bogdan
Membru forum

POLITIA SI LEGILE EI

Mesaj de Ionita Bogdan » 05 Mar 2008, 20:13

Astazi dimineata am plecat sa-mi duc copilul la gradinita. Nu am gasit loc de parcare asa ca am vazut un loc pe o alee alaturata. Am dat cu spatele si cand am incercat sa ma urc pe trotuar am simtit cum masina se zgarie de ceva . Cand deschid usa si ma uit un fier beton batut un asfalt si lasat la suprafata cam 25 cm. Surpriza : sun la usa omului si il intreb ce-i cu fierul. Omul suparat rau....iese fiul sau tot suparat , amandoi intrigati de intrebarea mea. Dupa cateva schimburi de replici sunt amenintat cu bataia si sunt injurat corespunzator.
La politie , la accidente pierd cam 3 ore. Imi vine randul si sunt fericit:domnul agent imi aduce la cunostinta urmatoarele : Pt ca am lovit masina sunt amendat cu suma de 200 roni ( 100 in 48 ore) si primesc si 3 puncte penalizare. Am ramas prost. Daca declaram ca asa am gasit-o in parcare nu pateam nimic. Asa ca daca esti corect esti prost. Oare cand deshide Dumnezeu pamantul sa cada toti luminatii?

In rest NO COMMENT :D
Atașamente
DSC02870.jpg
DSC02870.jpg (48.86 KiB) Vizualizat de 1928 ori
DSC02869.jpg
DSC02869.jpg (95.65 KiB) Vizualizat de 1928 ori
DSC02868.jpg
DSC02868.jpg (89.17 KiB) Vizualizat de 1928 ori

Calin Lisovschi
Membru forum

Mesaj de Calin Lisovschi » 05 Mar 2008, 20:51

nu, nu, nu!

nu esti singurul! eu am ramas chiar fara carnet pt ca l-am lovit pe unul care venea DIN STANGA DEPASIND TRAMVAIUL; motivul este unul simplu: nu am respectat semnificatia indicatorului "cedeaza trecerea"... la incercarile mele de a-l convinge ca articolul pe care il citeaza nu are legatura cu situatia noastra, raspunsul a fost: "nu este de competenta mea sa interpretez, acest lucru o va face o comisie". am uitat sa va spun: cel pe care l-am lovit a desesnat ACEEASI schita ca si a mea si a recunoscut ca este de vina...

cum zicea cineva: traim in romania si asta ne mananca tot timpul...

p.s.: dupa ce ne-a luat la amandoi carnetul, a intrebat candid "nu puteati sa va intelegeti si sa declarati ca le-ati gasit lovite in parcare ?"
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39

tarzan

Mesaj de tarzan » 05 Mar 2008, 20:56

Fericiti cei cunoscatori de legi, caci a lor va fi izbânda.
România este tara unde principiile trebuie adaptate din mers, în functie de context, astfel încât toate pacatele (minciunile) se fac, pâna la urma, tot în spiritul dreptatii. :wink:

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 05 Mar 2008, 23:00

nu prea am cuvinte.fac scoala de soferi,nu stiu daca voi ati studiat legile si astea,dar ... de neinchipuit.

tarzan

Mesaj de tarzan » 06 Mar 2008, 00:22

...adica, daca vrei sa simti cu adevarat ca esti român, nu te mai sfii! Minte-i cu tupeu, daca o faci pentru o cauza dreapta! Nici Dumnezeu nu se supara pe tine pentru asta, ca doar, în lupta pentru dreptate, nebanuite sunt caile Lui. Principialii ca noi mor repede de stres.

Sorin - Victor Runtag

Mesaj de Sorin - Victor Runtag » 06 Mar 2008, 14:31

Legile astea sunt ca luminarea la capul mortului = lumineaza dar nu desteapta

Klaudiu Boghiu
Membru forum

Mesaj de Klaudiu Boghiu » 06 Mar 2008, 15:19

ionita bogdan, pune te rog pe forum o copie a procesului verbal incheiat de agentul respectiv,asta daca exista asa ceva si bineinteles daca vrei.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008

Raspunde