Toate bune si frumoase

Solutiile oferite de ceilalti colegi sunt alternative. Problema majora este ca niciuna nu respecta prevederile tehnice in vigoare la aceasta ora. Pe deasupra, dupa umila mea parere, trasul unui fir de la priza de 12V din portbagaj (care din cunostintele mele "tine" max 120W) inseamna solicitarea acelui circuit electric foarte mult. O solutie, consider eu, mai eleganta este un conector bipolar rezistent la mediul atmosferic (apa, noroi, zapada, frig...) conectat in felul urmator:
- pe rulota se scoate firul de pe pinul 2 din mufa si se conecteaza la plus pe conectorul bipolar; firul minus de pe conector se leaga in acelasi punct cu firul minus (original) de la rulota.
- pe autoturism se monteaza un releu care sa suporte pe contactele de lucru vreo 30 A. Circuitul de comanda al releului trece prin cheia de contact, iar circuitul de lucru se cableaza direct de la baterie, printr-o siguranta de 20 A, la plusul conectorului bipolar. Minusul de la conectorul bipolar se leaga la masa autoturismului. Asa cum au mai spus si alti colegi, sectiunea minima trebuie sa fie de 2,5 mmp.
Succes si da-ne de veste ce ai facut.