Astăzi este 01 Iun 2023, 02:48
Targul de Turism al Romaniei
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Calin Jurca
- Membru forum
Targul de Turism al Romaniei
Targul de Turism al Romaniei 27-30 martie 2008
50 taxa participare +15 E/mp,exterior,probabil fara TVA.
Poate participam ca expozanti cu o rulota afara (20-25mp),aprox 500 E.
Ce ziceti ?
50 taxa participare +15 E/mp,exterior,probabil fara TVA.
Poate participam ca expozanti cu o rulota afara (20-25mp),aprox 500 E.
Ce ziceti ?
Amalia & Calin
0722.240.240.
0722.240.240.
- Calin Jurca
- Membru forum
La targurile obisnuite (de diverse marfuri second hand),da,asa se face :vine omu' cumpara ceva si pleaca...
Acest eveniment in turismul romanesc este o oportunitate de a face cunoscut fenomenul rulotismului de la noi,atat publicului vizitator,cat si celorlalti expozanti (firme turism,unitati turistice) romani si straini.
Participarea Club RV-RO ar putea fi impartita financiar cu unitati de cazare (campinguri),prezentand in acelasi timp un traseu ca oferta comuna.De mediatizare nu mai vorbesc...mai vine un reporter,mai scapa o imagine a unei televiziuni,etc.
Anul trecut o agentie de turism romaneasca a avut o rulota,frumos vopsita si inscriptionata,in curtea RomExpo,promovand si o oferta RV pentru litoral.
Acest eveniment in turismul romanesc este o oportunitate de a face cunoscut fenomenul rulotismului de la noi,atat publicului vizitator,cat si celorlalti expozanti (firme turism,unitati turistice) romani si straini.
Participarea Club RV-RO ar putea fi impartita financiar cu unitati de cazare (campinguri),prezentand in acelasi timp un traseu ca oferta comuna.De mediatizare nu mai vorbesc...mai vine un reporter,mai scapa o imagine a unei televiziuni,etc.
Anul trecut o agentie de turism romaneasca a avut o rulota,frumos vopsita si inscriptionata,in curtea RomExpo,promovand si o oferta RV pentru litoral.
Amalia & Calin
0722.240.240.
0722.240.240.
-
- Membru forum
am stat si m am gandit si cred ca ideea lui calin jurca e foarte buna. ar trebui instiintati cei ce conduc de acest fapt ,si eventual de facut un poll.dar aici am o parere: sa voteze numai membri cotizanti. si apoi suma vehiculata nu e un capat de tara,asta luind in calcul promovarea de care se poate beneficia.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
Ideea e buna , dar nu cred ca mai avem timp sa organizam ceva. In plus, ce oferte de cazare oferim noi? sau ce trasee RV avem facute? Dar uite, asta e un subiect f. interesant: sa facem cateva trasee RV in Romania, care sa cuprinda obiective turistice reprezentative, dar sa fie si in apropierea unor sosele practicabile si in preasma unor campinguri ( ptr straini ) sau poienite ( ptr noi, cei obisnuiti ). Cred ca fiecare putem participa cu cate " o felie " dintr-un astfel de traseu. Haideti sa studiem acest lucru.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
- Calin Jurca
- Membru forum
Timp ar fi, vointa sa fie ! ,in 3 zile o aranjam.Facem un traseu repede,Mustang si Vampire,incluse in circuit,dau cate 100 E,Peti vine cu o rulota noua, frumoasa,100 E,noi dam 200 =500 E.
Mai da si Vanuva 100 ca tot sta cu wc-urile pe prima pagina,mai pune cineva ceva si facem si pliante.
In marketing este o vorba: ''mai bine o reclama slaba,decat deloc."
Incepusem o discutie la ROMANIA PITOREASCA, 10 days Romania Caravan Tour dar a fost lasata, in favoarea altor discutii.
Mai da si Vanuva 100 ca tot sta cu wc-urile pe prima pagina,mai pune cineva ceva si facem si pliante.
In marketing este o vorba: ''mai bine o reclama slaba,decat deloc."
Incepusem o discutie la ROMANIA PITOREASCA, 10 days Romania Caravan Tour dar a fost lasata, in favoarea altor discutii.
Ultima oară modificat 20 Mar 2008, 07:59 de către Calin Jurca, modificat de 2 ori în total.
Amalia & Calin
0722.240.240.
0722.240.240.
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Si eu sunt pentru... dar ne-am cacait cu FICC-ul ca sa dam banii la romexpo... Nu uita ca s-a decis la AG sa suportam 1/2 din cheltuielile asociatilor cu cazarea de 1 mai. Daca gaim sponsori e OK. Voi vorbi cu Curelea sa ia legatura si cu Adria. Peti tu ce zici? Vii cu o rulota? Traseul cred ca il face C fara proleme iar pliante avem... Ar fi frumos... Hai sa calculam cati mp ne trebuie...
Opel Movano 2003
Asta da idee! Asta da initiativa! Am vorbit si eu cândva despre idei de promovare de genul asta, spunând la momentul acela:"Mediatizati-va demersurile si o sa fiti puternici", dar "mi-am luat-o peste nas", cum spunea Sergiu pe-atunci
. Mi-a trecut, nu-i problema.
Important este ca mai devreme sau mai târziu se înteleg niste lucruri si se actioneaza în consecinta.
Bravo voua!!!!!!!!!!!!!!!

Eu sincer nu prea inteleg cum promovam si ce promovam! Sincer. Toata lumea promoveaza oferte de turism acolo!!!Calcule futuriste ca vine Peti si Vanuva cu niste bani si niste rulote sunt....cel putin hilare,nevorbindu-se cu ei inainte. Nu-i vad participand la un targ de turism,ei avand cu totul alt domeniu de activitate. Exemplul dat cu acea agentie cu rulota expusa e edificator. Oferte ptr detinatorii de rulote. Contracte cu anumite campinguri,etc! Afacere din care ei au de castigat ceva. Noi? Cred ca suntem in cealalta parte. Suntem consumatori!
Targurile sunt organizate pentru promovarea produselor si serviciilor in special ,si eventual vanzarea sau incheierea de contracte pentru o perioada determinata.
In ceea ce priveste Club Rv, este clar ca vorbim de promovarea imaginii ca beneficiar al unor servicii cu scopul de a obtine facilitati de la firmele participante interesate. Pe langa acest scop posibil de realizat, prin prezenta se poate anticipa un bun prilej de atragere a unor noi aspiranti la rulotism.
Acest lucru presupune ca pe langa spatiul solicitat care trebuie amenajat corespunzator ;
-Panouri cu foto, plasme cu imagini proiectate din intalniri ale rulotistilor care sa descrie atmosfera creata
-Pliante, fluturasi si obiecte promotionale cu date despre club privind perspectiva si avantajele atragerii de noi membrii
- Conceperea unor contracte de colaborare, sponsorizare ,ale firmelor care ofera servicii directe sau cele care vor reclama in cadrul clubului fie prin site, fie prin punerea la dispozitie a unor bannere la intalnirile rulotistilor
-Reprezentare prin PR in relatia cu cei interesati, hostess pentru inmanarea fluturasilor, muzica de ambianta, zambete si bezele la greu
Amenajarea dar si prezentarea sunt elemente determinante.
Totul tine de un desfasurator bine pus la punct si putem crede ca inceputul poate fi promitator. Nu stiu daca aceasta organizare este viabila in timpul care a mai ramas dar daca cei care decid sunt disponibili pot sa le si estimez o asemenea prezenta. Nu vreau sa descurajez este vorba de cateva mii de euro.
In ceea ce priveste Club Rv, este clar ca vorbim de promovarea imaginii ca beneficiar al unor servicii cu scopul de a obtine facilitati de la firmele participante interesate. Pe langa acest scop posibil de realizat, prin prezenta se poate anticipa un bun prilej de atragere a unor noi aspiranti la rulotism.
Acest lucru presupune ca pe langa spatiul solicitat care trebuie amenajat corespunzator ;
-Panouri cu foto, plasme cu imagini proiectate din intalniri ale rulotistilor care sa descrie atmosfera creata
-Pliante, fluturasi si obiecte promotionale cu date despre club privind perspectiva si avantajele atragerii de noi membrii
- Conceperea unor contracte de colaborare, sponsorizare ,ale firmelor care ofera servicii directe sau cele care vor reclama in cadrul clubului fie prin site, fie prin punerea la dispozitie a unor bannere la intalnirile rulotistilor
-Reprezentare prin PR in relatia cu cei interesati, hostess pentru inmanarea fluturasilor, muzica de ambianta, zambete si bezele la greu
Amenajarea dar si prezentarea sunt elemente determinante.
Totul tine de un desfasurator bine pus la punct si putem crede ca inceputul poate fi promitator. Nu stiu daca aceasta organizare este viabila in timpul care a mai ramas dar daca cei care decid sunt disponibili pot sa le si estimez o asemenea prezenta. Nu vreau sa descurajez este vorba de cateva mii de euro.
- George Marcu
- Membru forum
Din experienta avuta cu Romtherm-ul de anul acesta, abia terminat, o participare de genul acesta este foarte costisitoare si trebuie foarte bine si din timp pregatita.
Noi spre exemplu am platit rezervare de spatiu din octombrie 2007, targul desfasurandu-se in martie. Ca si costuri, in jur de 10.000 euro fara a pune la socoteala cataloagele de la producatori, primite gratuit sau ale noastre, peste 400 de buc / 5,75 euro/buc si promotionalele oferite, pix-uri, bidoane, sepci, genti, mouce pad-uri, saci de spate, bloc note-suri si alte mii de nimicuri.
S-ar putea participa si la un nivel mult mai mic si "amatoristic" dar in aceasta situatie n-ar avea efectul dorit, chiar contrar.
PS. fetele din poza sunt doar "imprumutate", n-au fost incluse in cheltuielile de mai sus.
Noi spre exemplu am platit rezervare de spatiu din octombrie 2007, targul desfasurandu-se in martie. Ca si costuri, in jur de 10.000 euro fara a pune la socoteala cataloagele de la producatori, primite gratuit sau ale noastre, peste 400 de buc / 5,75 euro/buc si promotionalele oferite, pix-uri, bidoane, sepci, genti, mouce pad-uri, saci de spate, bloc note-suri si alte mii de nimicuri.
S-ar putea participa si la un nivel mult mai mic si "amatoristic" dar in aceasta situatie n-ar avea efectul dorit, chiar contrar.
PS. fetele din poza sunt doar "imprumutate", n-au fost incluse in cheltuielile de mai sus.
- Atașamente
-
- PICT0034.JPG (84.76 KiB) Vizualizat de 3022 ori
-
- PICT0025.JPG (86.98 KiB) Vizualizat de 3022 ori
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ