Astăzi este 06 Iun 2023, 09:59

Paste Catolic in Mustang Camping, Campu Cetatii

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
tarzan

Mesaj de tarzan » 27 Mar 2008, 22:08

Cu respect si amicitie, pentru George Marcu:

-a investi - vb. tr. a face o investitie de capital, bani, (fig.) sentimente (fr. - investir, lat. - investire)

- a învesti - vb. tr. 1. a da cuiva învestitura, 2. a acorda în mod oficial un drept, un titlu, o demnitate (fr. - investir, lat. - investire).

Se pare ca au aceleasi origini, dar s-au desprins pe parcurs ca forma si sens. Fii pe pace, vedem aproape zilnic pe post ziaristi care nu fac diferenta. La ei e problema, ca au rolul sa educe. Acum nu mai are cine sa-i traga de urechi. Odihneasca-se în pace domnu' Pruteanu! :cry:

George Marcu
Membru forum

Mesaj de George Marcu » 27 Mar 2008, 23:15

@Fabian
Dupa ce mi-am platit rulota in Germania am intrat in asteptarea actelor si alte alea prin toate rulotele din parc, inclusiv mastodonti de 10-12 metri, noi sau de 1-2 ani.
A mea mi s-a parut dupa aceea un cotet din evul mediu.
Cred ca este o rulota impresionanta mai ales in interior dar cam dificila pentru drumurile lungi sau astea proaste de la noi.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ

Fabian Karoly
Membru forum

Mesaj de Fabian Karoly » 02 Apr 2008, 19:37

Am facut un mic filmulet despre zilele petrecute in camping Mustang, din pacate nu am avut rabdare sa filmez toate evenimentele organizate dar sper ca si asa o sa reusiti sa prindeti atmosfera de acolo.

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=Y_Ed8DS8mus

Din pacate am pierdut toate pozele facute acolo, pur si simplu cardul CF a murit, este irecuperabil.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2

bebe944
Membru forum

Mesaj de bebe944 » 03 Apr 2008, 08:41

deosebite filmuletele tale Fabian....experienta vorbeste....multumim pt impartasirea frumoaselor clipe ce le-ati petrecut si va doresc cat mai multe echipaje la urmatoarea iesire....sper sa putem iesi impreuna o data cu masinile de teren off-road...inca o data bravo voua si..... :evil: SANT INVIDIOSSSSS :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 03 Apr 2008, 10:37

bebe nu fi tu invidios,mai bine hai si tu cu noi !

Raspunde