Astăzi este 10 Iun 2023, 17:44

Invitatie in Apuseni

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Cilan
Membru forum

Invitatie in Apuseni

Mesaj de Dan Cilan » 18 Apr 2008, 21:05

Sunt un nou membru al acestui forum si din nestiinta am postat o prezentare si niste poze din Apuseni unde subsemnatul are o cabanuta pe malul unui lac de acumulare pe cursul superior al Somesului Cald.Unii membrii mai vechi ai clubului (printre care Peti ,care nu stiu cum face dar nu-i scapa nimic din ce se scrie pe forum )au vazut pozele si le-a placut zona.De aceea fac o invitatie clubului pentru a organiza o intalnire anul acesta in aceasta superba zona numita Belis-Fantanele.Este situata la 1000 metri altitudine , in vestul judetului Cluj, la 25 de km de Huedin.Detalii pe www.fantanele-belis.ro Deoarece din 15 iunie pana in 20 iulie nu sunt in tara ( vreau sa incerc si eu rulota :) ) , din 1 august incolo invitatia e valabila.Daca lumea e de acord eu ma angajez sa rezolv problema spatiului , curentul , etc , iar daca sunt semnale pozitive in legatura cu invitatia voi pune detalii ( poze ,harti , activitati ), la rubrica Romania Pitoreasca.
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520

Petrescu Eugen
Membru forum

Mesaj de Petrescu Eugen » 18 Apr 2008, 21:35

Bun venit în rândul rulotistilor!
Multumim pentru invitatie si detalii. Întâlnirile pot fi de multe feluri: anuale, zonale, periodice, ocazionale, de vacanta, etc.
Despre zona Belis s-a mai scris pe acest forum (vezi http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?t=871). Îti propun sa-ti faci public un nr. de telefon (la prezentarea ta de înscriere sau în avatar) unde sa poti fi contactat. Vei cunoaste multi dintre noi care ajung în vacanta sau cu alte ocazii în zona si te vor contacta. Chiar si eu am vrut sa trec în vacanta de asta vara pe acolo, dar în ultimul moment am ales alt traseu prin Apuseni.
În privinta unei întâlniri în acele locuri, poti face o propunere din timp pentru o anumita data, iar în urma înscrierilor doritorilor, te vei ocupa de amanunte ca organizator.
Succes si sa ne vedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 18 Apr 2008, 22:28

sunt prea nou pe forum ca sa-mi permit sa fac propuneri in legatura cu felul intalnirii.Va las pe voi sa decideti daca vreti sa veniti acolo si ce fel de intalnire se va organiza ( daca se va organiza )Eu am propus doar locatia fiindca sunt de 15 ani in zona si ma consider deja localnic si nu turist.Apropo , pentru amatorii de 4X4 off road cunosc niste trasee super solicitante !
0745634366

Petrescu Eugen
Membru forum

Mesaj de Petrescu Eugen » 18 Apr 2008, 22:55

Dane, nou sau vechi pe forum, fiecare dintre noi are o experienta si deci, cunostinte despre turism si anumite zone, locatii. Multi dintre noi am fost mai întâi turisti cu cortul în spate sau în masina.
O propunere de întâlnire o poate face oricare dintre noi. Gradul de participare depinde însa de perioada (sezon), distante de parcurs pâna la locatie, vecinatatile acesteia, interesul participantilor, timpul disponibil al fiecaruia, etc.
În concluzie propunerea ta este binevenita, numai ca trebuie concretizata ca perioada si functie de raspunsurile de la eventualii participanti, începe organizarea propriu-zisa (prezenta, trasee de urmat de catre participanti la venire, vecinatati de vizitat, un mic program schitat, calcul estimativ energie electrica, etc.). Cam asta e!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 18 Apr 2008, 23:17

OK.Sa vedem ce feed back avem si apoi mai vorbim.Eu de aceea am propus august fiindca e perioada concediilor lumea e libera , in Europa sunt campingurile pline.Am rulota doar de doua saptamani , inca e in faza de curatenie generala , nu stiu cum se organizeaza la voi intalnirile , si nu pot sa stiu cat va costa curentul ( de exemplu )Poate ma informeaza cineva care are experienta bogata din alte intalniri ale voastre!
0745634366

Fabian Karoly
Membru forum

Mesaj de Fabian Karoly » 18 Apr 2008, 23:39

Salut Dane, bine ai venit printre noi. Ideea este ca din cauza distantelor de multe ori ies intalniri zonale, exact cum se intampla in acest moment cu cei din Bucuresti si zona respectiva, adica ei s-au adunat in acest weekend undeva mai la sud de Bucuresti, pentru noi care suntem la o distanta mare clar ca e mai greu sa ajungem acolo asa ca mai trebuie sa organizam mici iesiri de genul asta cu cei din zona unde ne aflam. Luam legatura si facem intalnire de un weekend pentru zona noastra. Si Peti e foarte aproape de tine, mai suntem noi din Mures, Lori si eu, poate se mai trezesc catva care au hibernat in aceasta iarna si punem de o intalnire, chiar si la lac daca se poate. Pentru vara ... e inca departe, stiu ca o sa am cateva zile de mare apoi probabbail sus la munte si asta exact cum zici si tu la inceputul lui august.
A si apropo, offroad is the best, lasam rulotele si sus pe munte :)

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 18 Apr 2008, 23:54

De acord.
0745634366

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 20 Apr 2008, 13:34

multumesc de invitatie,eu abea astept sa ma duc la tine. "fugim pina la tine" fara rulota cind esti acolo

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 20 Apr 2008, 19:47

Eu voi fii acolo de vineri 25 apr. , daca ai drum....
0745634366

George Burneci
Membru forum

Mesaj de George Burneci » 21 Apr 2008, 11:36

Frumos cind lumea o face cu tot sufletul! Gratzie voua :D Ce frumos cind vibram de :P :P :P bucurie.

gabi_man74

Mesaj de gabi_man74 » 21 Apr 2008, 22:19

E buna propunerea cu nr. de telefon. Asteptam.

Dan Cilan
Membru forum

poze

Mesaj de Dan Cilan » 21 Apr 2008, 22:54

poze lac
Atașamente
off-road2.jpg
off-road2.jpg (60.34 KiB) Vizualizat de 3139 ori
off road1.jpg
Fabian apropo de off road...
off road1.jpg (74.39 KiB) Vizualizat de 3140 ori