Astăzi este 01 Iun 2023, 03:07
Am ramas fara gaz
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Sandu Toma
- Membru forum
- Relu Deliu
- Membru asociat
D-nul Toma, poate comandati si pentru buteliile mici poloneze, cele cu arzator direct pe ele, tot nu se mai pot umple nicaieri si multi le mai folosesc inca.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
reludeliu@yahoo.com
- Sandu Toma
- Membru forum
Daca aveti asa ceva, aduceti la Gura Raului sa vedem ce filet are. voi incerca sa iau de la un prieten ceva stuturi de umplere.
Problema mare este ca au disparut strungarii adevarati care mai faceau cate un "fuserai "...
Sau mai simplu, puteti aduce numai robinetul cu arzator pe care il folositi la acea butelie sa putem masura cotele cu un subler.
Problema mare este ca au disparut strungarii adevarati care mai faceau cate un "fuserai "...
Sau mai simplu, puteti aduce numai robinetul cu arzator pe care il folositi la acea butelie sa putem masura cotele cu un subler.
Ultima oară modificat 12 Iun 2008, 22:16 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Orice problema are o rezolvare practica
- Relu Deliu
- Membru asociat
Stutz avem, dispozitiv nu este. Umplem cu furtunul prin cadere.
reludeliu@yahoo.com
reludeliu@yahoo.com
- Ionita Bogdan
- Membru forum
- Sandu Toma
- Membru forum
Ok Bogdane !
Relu, adu stutul cu tine ca am o idee
Poate facem un dispozitiv universal
Oricum cred ca asta va fi ultima transa pentru ca tipii de la depozit nu vor sa mai vanda piese separat (decat la kit sau cu manopera inclusa) si in acest caz preturile vor fi enorme
Relu, adu stutul cu tine ca am o idee

Poate facem un dispozitiv universal

Oricum cred ca asta va fi ultima transa pentru ca tipii de la depozit nu vor sa mai vanda piese separat (decat la kit sau cu manopera inclusa) si in acest caz preturile vor fi enorme

Orice problema are o rezolvare practica
Ok, si eu am ramas fara gaz
Am un T2 Westfalia care are in dotare doua butelii mici, nu stiu exact capacitatea dar par jumatate sau cel mult 2/3 dintr-o butelie obisnuita de aragaz.
Am incercat la o gramada de statii gpl, benzinarii etc, nu vor cu nici un chip sa-mi incarce buteliile.
Am nevoie de ajutorul vostru, daca stiti o statie gpl care incarca, chiar si cu "5 lei" cum spunea cineva in alt topic, dau si 10 lei in plus numai sa rezolv problema (ultima data am cam facut frigu' noaptea la munte)
Sigur, sunt absolut interesat de reductiile postate mai sus daca ele rezolva problema, dar prima urgenta este incarcarea buteliilor asa cum sunt ele.
Sa mai zic ca-i si urgenta ?
Multumesc tuturor anticipat!

Am un T2 Westfalia care are in dotare doua butelii mici, nu stiu exact capacitatea dar par jumatate sau cel mult 2/3 dintr-o butelie obisnuita de aragaz.
Am incercat la o gramada de statii gpl, benzinarii etc, nu vor cu nici un chip sa-mi incarce buteliile.
Am nevoie de ajutorul vostru, daca stiti o statie gpl care incarca, chiar si cu "5 lei" cum spunea cineva in alt topic, dau si 10 lei in plus numai sa rezolv problema (ultima data am cam facut frigu' noaptea la munte)
Sigur, sunt absolut interesat de reductiile postate mai sus daca ele rezolva problema, dar prima urgenta este incarcarea buteliilor asa cum sunt ele.
Sa mai zic ca-i si urgenta ?

Multumesc tuturor anticipat!
-
- Membru forum
@bubnoff: În primul rând, bine ai venit printre noi!
Am rugamintea sa-ti treci în profil macar localitatea de resedinta, pentru ca cei din localitatea ta sau din cele învecinate care au cunostinta sa te îndrume undeva unde îti poti rezolva problema. În afara de legile si restrictiile normale, fiecare statie PECO îsi "face" legile ei.
S-auzim de bine!
Am rugamintea sa-ti treci în profil macar localitatea de resedinta, pentru ca cei din localitatea ta sau din cele învecinate care au cunostinta sa te îndrume undeva unde îti poti rezolva problema. În afara de legile si restrictiile normale, fiecare statie PECO îsi "face" legile ei.
S-auzim de bine!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Oki Eugen, rezolvat! Si bine v-am gasit!
Greseala mea, intr-adevar, ma plang ca nu gasesc gaz dar nu va spun si unde
Cat despre statiile peco, am incercat la majoritatea numelor cunoscute si la 3 statii "rebele".
Deci, caut in bucuresti sau localitati limitrofe (nu ma deranjeaza sa ma deplasez, doar nu incarc in fiecare zi buteliile)
Multumesc inca o data!
Greseala mea, intr-adevar, ma plang ca nu gasesc gaz dar nu va spun si unde

Cat despre statiile peco, am incercat la majoritatea numelor cunoscute si la 3 statii "rebele".

Deci, caut in bucuresti sau localitati limitrofe (nu ma deranjeaza sa ma deplasez, doar nu incarc in fiecare zi buteliile)
Multumesc inca o data!
- Calin Lisovschi
- Membru forum
- Relu Deliu
- Membru asociat
Salut, mergi pe Vitan in jos spre targ, dupa Real pe stanga, este o vulcanizare si are si GPL. Dupa statie este un HOTEL ca vai de lume. Incarca butelii fara probleme.
reludeliu@yahoo.com
reludeliu@yahoo.com