Vad ca iar a inceput carcoteala tip ,,Braila''...Imi pare rau pentru ce se intampla si tocmai din acest motiv,dupa cum se observa, nu am mai scris mai nimic pe forum.Ma rezum in principal la a citi ...
Toate bune ,Bogdan D.
Astăzi este 06 Iun 2023, 01:33
VALEA VALSANULUI (Judetul ARGES) 12/13 August 2006
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Acel vizitator carcotas scrie:Domnule Marian,
Banuiesc ca domnia ta esti in poza cu "golanul'' si rulota fara numar regulamentar '' Regulamentele in vigoare spun ca un cetatean roman poate conduce s-au tracta o remorca in cazul nostru rulota doar o luna de zile din momentul cand a intrat in tara( si asta trebuie dovedita cu acte vamale, si in nici un caz cu numere de hartie puse in geam).Cetateanul strain poate sa o conduca cat vrea muschii lui . Poate dupa 01.01.2007 va fi altfel dar cred eu ca in nici un caz cu numar de hartie pus in geam.
Crezi domnia ta ca degeaba exista o iluminare la numarul din spate de la orice vehicul.Incerc sa ma gandesc ca nu a-ti trecut pe langa nici un echipaj motorizat al bravei noastre politii rutiere sau daca da, acel politist trebuie trecut la reciclare sau la birou sa linga hartii ca in nici un caz nu cunoaste regulamentul rutier (sau in Arges sunt alte norme decat in restul tarii. Ma rog poate or fi ca acolo se fabrica masina sau uniforma nationala).
Cele de mai sus spre buna stiinta
Domnule CarcotasRV,
Eu cunosc foarte bine legislatia rutiera, pe care te asigur ca nu am incalcat-o, spre deosebire de tine care esti strain de ortografia si punctuatia limbii romane.
Ma intreb cum citesti "regulamentele in vigoare". Dar poate incepand cu data de 01.01.2007, va fi altfel...
Cele de mai sus le-ai scris fara prea multa stiinta.
Marian
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Oameni buni,
Umplem forumul cu prostii. Cel mai bun mod de a evita aceste discutii inutile este sa ignoram mesajul nepotrivit care nu convine. Este oricum evident pentru oricine ca e nepotrivit ce sa ne mai obosim sa raspundem la el. Ne dandu-i apa la moara mai posteaza o data de 2 ori si se linisteste ca doar n-o sa vorbesca singur...
Va sugerez sa aplicati sintagma (ce ar putea deveni moto)
Canii latra, caravana trece...
Dragos D, ne lipsesti... (cel putin mie) lasa prostiile si pune mana pe tastatura...
Bafta.
Umplem forumul cu prostii. Cel mai bun mod de a evita aceste discutii inutile este sa ignoram mesajul nepotrivit care nu convine. Este oricum evident pentru oricine ca e nepotrivit ce sa ne mai obosim sa raspundem la el. Ne dandu-i apa la moara mai posteaza o data de 2 ori si se linisteste ca doar n-o sa vorbesca singur...
Va sugerez sa aplicati sintagma (ce ar putea deveni moto)
Canii latra, caravana trece...
Dragos D, ne lipsesti... (cel putin mie) lasa prostiile si pune mana pe tastatura...
Bafta.
Lipsa mea de pe forum
Stimati membri,
Dupa cum vedeti nu mai postez si poate voi aparea foarte rar dar sa stiti ca voi citi in continuare acest forum .
Ma rezum sa tin legatura telefonica cu cativa dintre membrii.
Din lipsa de timp in principal pentru ca de la venirea din concediu am fost foarte ocupat din cauza serviciului.Sa speram ca se va rezolva aceasta problema cat de curand .Pana atunci ma rezum numai la a citi din cand in cand.
Sper sa ne revedem la prima iesire.
Cu stima si consideratiune,
Dragos D
P.S. Coupe te astept cu sigla.
Dupa cum vedeti nu mai postez si poate voi aparea foarte rar dar sa stiti ca voi citi in continuare acest forum .
Ma rezum sa tin legatura telefonica cu cativa dintre membrii.
Din lipsa de timp in principal pentru ca de la venirea din concediu am fost foarte ocupat din cauza serviciului.Sa speram ca se va rezolva aceasta problema cat de curand .Pana atunci ma rezum numai la a citi din cand in cand.
Sper sa ne revedem la prima iesire.
Cu stima si consideratiune,
Dragos D
P.S. Coupe te astept cu sigla.