Astăzi este 01 Iun 2023, 03:04
20-22.06.2008 OFF camping
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Stimati prieteni,
Apreciez in mod deosebit efortul depus de familia Diaconescu din Brasov si familia Petrescu din Isaccea in gasirea unor locuri deosebite pentru intalnirea noastra.
Le multumesc pe aceasta cale si, in urma discutiilor purtate si cu ceilalti membri ai Consiliului Director, am hotarat ca in perioada 20-22.06.2008, sa ne intalnim la Gura Râului in jud. Brasov.
Este un loc pitoresc situat relativ central in tara.
Existenta cabanei in apropiere permite cazarea si a unor membri care vin fara rulota.
Voi publica aceasta hotarare pe sectiunea ,, Programul activitatilor Clubrv-Ro 2008 pentru a-i invita pe toti rulotistii din tara sa ni se alature.
Apreciez in mod deosebit efortul depus de familia Diaconescu din Brasov si familia Petrescu din Isaccea in gasirea unor locuri deosebite pentru intalnirea noastra.
Le multumesc pe aceasta cale si, in urma discutiilor purtate si cu ceilalti membri ai Consiliului Director, am hotarat ca in perioada 20-22.06.2008, sa ne intalnim la Gura Râului in jud. Brasov.
Este un loc pitoresc situat relativ central in tara.
Existenta cabanei in apropiere permite cazarea si a unor membri care vin fara rulota.
Voi publica aceasta hotarare pe sectiunea ,, Programul activitatilor Clubrv-Ro 2008 pentru a-i invita pe toti rulotistii din tara sa ni se alature.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Am ceva propuneri in legatura cu intalnirea. Sa se faca din nou pliante si stickere. Sa fie pentru toata lumea,nu doar pentru membri asociati. Vor veni multi membri necotizanti si trebuie actionat in consecinta. Sa se faca un program zilnic al intalnirii,cu excursii,cu activitati comune, tiparit! Astfel fiecare participant va fi intampinat cu ceva. Pliant,sticker,program! Daca participa sau nu,e treaba si placerea fiecaruia. Organizarea unei festivitati simple,in una din seri,cu "o bere si o aluna" iarasi nu e ceva greu. Prezentari de membrii,vechi sau noi,discutii despre activitatea Clubului si Asociatiei,etc. Conducerea participa sau nu la intalnirea asta??? Scrieti acolo raspunsul vostru! Ma refer la cei care n-au facut-o inca,bine'nteles! Eu cred ca cei vechi ar fi trebuit sa dea tonul inscrierilor! E intalnirea nationala si trebuiesc lasate deoparte orgoliile si certurile! Locul de campare e mare! Oricum asezarea va fi pe grupuri si afinitati!
Hai sa ne miscam mai cu talent! Toti! 

- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
Noi nu putem confirma in acest moment participarea. Vom face tot ce se poate pentru a fi prezenti la intalnire.
Tinem legatura si sa speram ca vom fi si noi prezenti la aceasta intalnire.
Intr-adevar, ar trebui sa lasam deoparte diferentele dintre noi si, macar o data sau de doua ori pe an sa ne intalnim toti rulotistii intr-un singur loc.
Tinem legatura si sa speram ca vom fi si noi prezenti la aceasta intalnire.
Intr-adevar, ar trebui sa lasam deoparte diferentele dintre noi si, macar o data sau de doua ori pe an sa ne intalnim toti rulotistii intr-un singur loc.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Eu ma gandeam sa organizam pe platoul ala betonat un "Concurs de indemanare, cu rulota-n spinare" sau cam asa ceva unde sa vina fiecare cu masina lui si sa faca un traseu printre jaloane cu o remorca (sau o rulota usoara)... Eu oricum nu vin cu rulota ca inca n-am de ce s-o agat (Galaxy nu mai poate trage saracul...) dar as putea aduce o remorcuta usoara dupa mine... Concursul ar fi de regularitate (nu de viteza) adica se fac 2 manse si cine are timpii din cele 2 manse cit mai apropiati castiga sampania, fata, gasim noi niste premii... Ce ziceti?
Ma mai gandeam si la o tombola...
Ma mai gandeam si la o tombola...
Opel Movano 2003
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Luidort Peti
- Membru fondator
-
- Membru forum
Da, interesante ambele variante! Dar, cum facem, ca odata campate "pe pozitie", cu corturile puse le mai "deranjam"? Se poate face traseul la venire! De retinut, discutam!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius

1. Daca Peti si Kikely,cei care au mover pe rulote participa.....ne iau toti banii!

Asta ca gluma!
2. Daca vine Geo @condorulgalben....ne ia si el toata berea!!!

Si acum fara gluma. Nu stiu daca putem asigura conditiile stricte de securitate ptr un astfel de concurs. Stiu accidente stupide cu rezultate fatale in concursuri organizate de firme de specialitate. Nu mai vorbesc de rezultatele materiale. Mai bine facem fara concurs,ceva demonstrativ. Peti sa "parcheze" rulota cu mover-ul intr-un "punct fix",Geo sau altcineva care stapaneste foarte bine mersul in marsariere,parcarea rulotei cu spatele,etc. George si Samson pot face o expunere comuna cu ce trebuie verificat la rulote inainte de fiecare iesire. Peti va poate povesti destul de multe acum despre tot ce inseamna produsele Thruma,Dometic si ce mai are el. Haideti sa facem,pe langa o excursie doua prin imprejurimi si chestii de astea 'statice'. Ne vom cunoaste mult mai bine si vom invata mult mai multe.
In alta ordine de idei acum,pe langa treaba cu pliante,colante si programe tiparite cred ca ar fi util ptr toate intalnirile astea mari si off-camping,un fel de "imprejmuire" a locatiei gen "interzis" cu benzi si stalpisori de plastic folosite de electrica,gaz,politie etc. Am putea ingradi si delimita locul,oriunde am fi. N-am habar de unde pot fi procurate dar poate stie cineva.
- Lorant Istvan
- Membru forum
- Oras: Targu Mures
- Data nasterii: 09 Iul 1975
@parpa, f. urit moment faza cu generatorul, am fost stupefiat cand am auzit ca "a schimbat generatorul tau proprietarul"
, eu m-il adunam de fiecare data seara, ca-s io mai fricos de fel dar la Lepsa nimeni nu s-a deranjat decat daca ramaneau fara benzina
Electrica intr-adevar are asa ceva si se cheama Banda Avertizoare, este o banda PVC alb-rosu si costa aproximativ 8 RON/100ML, se poate procura din comertul de specialitate.

Electrica intr-adevar are asa ceva si se cheama Banda Avertizoare, este o banda PVC alb-rosu si costa aproximativ 8 RON/100ML, se poate procura din comertul de specialitate.
- Luidort Peti
- Membru fondator
tot face verificarile la instalatia de gaz,si emite certiicat .in romania inca nimeni nu te intreaba de el.dar in alte parti ... sau putem cintarii greutate rulotelor... (sa vezi pe austrieci cum pun pe citar rulotele cu nr de romania!) amenda 100 euro la fiecare 100 de kg. poate nici de asta nu au auzit unii...
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Deci facem proba de indemanare sau nu... Eu ma gandeam ca se vor aseza rulotele de jur imprejur-ul asfaltului si actiunea va fi in mijloc. Cu accidentele nu cred ca e cazul pt ca nu va fi viteza (sper), putem folosi banda ca sa delimitam zona de concurs...
As vrea sa stiu pana duminica asta, ca sa ma pot ocupa putin...
As vrea sa stiu pana duminica asta, ca sa ma pot ocupa putin...
Opel Movano 2003