Ma bucur sa va pot saluta pe toti,acum in calitate de rulotist.In sfarsit mi-am vazut visul implinit,dupa multe cautari ,asteptari asa cum am promis am cumparat-o. Chateau Chiara 400 ,fabricatie 1994,foarte bine intretinuta atat in interior cat si in exterior.Cu dotarile nu va mai plictisesc,cel mai important este ca imi place la nebunie.Unde am dormit in prima noapte dupa ce am cumparat-o ?stiti multi dintre voi. din pacate pana acum nu am facut decat un singur drum cu ea,adusul acasa din jud. Covasna.Emotii mari ,drumul lung ( fiind primul),dar am ajuns acasa cu bine si asta conteaza.Nu stiu cum m-as fi descurcat fara informatiile obtinute de pe forum,ocazie cu care vreau sa multumesc tuturor celor care au impartasit din experienta lor si celorlalti. Abea astept sa va cunosc si sa ciocnim un pahar, sa prindem un peste si mai vedem noi.Cu fotografiile mai greu nu ma prea descurc cu calculatorul. Cat e halatul ? 2550 EURO .In alta parte nu era mai ieftin.
Toate cele bune tuturor rulotistilor
Astăzi este 01 Iun 2023, 02:49
Fost motociclist, pescar si acum rulotist
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Sandu Toma
- Membru forum
- Cristian Irimescu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Apr 1972
- Fabian Karoly
- Membru forum
- Relu Deliu
- Membru asociat
Sa-ti mearga bine rulota, sa te bucuri de ea, s-o plimbi mult si bine ai venit. Ai cautat-o mult, tocmai in Covasna.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915