Astăzi este 06 Iun 2023, 09:12

ClubRV in Valea Valsanului

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 08 Sep 2006, 13:16

Ne primeste fam. Rusu pe tapsanul din fata?
Cati incapem?
In zona Cheia sunt si alte locuri de campare?
Era un camping chiar la intrarea in statiune.
Sau langa cabana Muntele Rosu.
Daca se lamuresc aceste lucruri, mergem la Cheia pentru a fi si ceva nou, si fara oboseala prea mare a oamenilor si mai ales a atelajelor.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Ionita Bogdan
Membru forum

Mesaj de Ionita Bogdan » 12 Sep 2006, 18:30

Se mai poate campa chiar la intrare in Cheia. Pe partea dreapta imediat dupa ce se traverseaza un pod mic ( unde trece raul de pe stanga pe dreapta strazii) . Se intra pe un drumeg si se merge aprox 300 metrii dupa care se ajunge intr-o poiana foarte intinsa ( loc ft bun pt copii).
Daca mergeti pe 30 dati de stire :P poate reusesc sa vin si eu. Formidabil ar fii sa mergem de vineri. :wink:

Bogdan Ionita

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 13 Sep 2006, 08:02

Oriunde vom merge si eu cred ca este mai bine sa ajungem de vineri seara .Astfel avem doua seri la dispozitie pentru discutii ,,cu pahare la felinare''
Toate bune,Bogdan D.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 20 Sep 2006, 20:47

Eu unul as merge oriunde. Sunt genul de om care nu ma gandesc prea mult cand este vorba de o iesire cu rulota.
Daca vrem sa mergem la sf lui sept, ar fi cazul sa se discute serios acest lucru.

Toate bune

Valentin M.

Raspunde