Astăzi este 04 Iun 2023, 02:55

Knaus Eifelland Holiday 495 TF

prezentare RV

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
ana

Mesaj de ana » 19 Mai 2008, 15:36

Multumim inca o data!
Abia asteptam prima intalnire cu voi!!!
De botezat, am botezat-o... BALINEZIA! :D :D :lol:
Micii nostrii "balinezi " plecati in turneu, direct de la Valea Mare, au sosit si ei, direct la Herculane,curiosi s-o vada!
Distractie si bucurie mare!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mai multe detalii aici: :D

http://picasaweb.google.com/parpaneata.ana/Herculane
Ultima oară modificat 20 Mai 2008, 15:14 de către ana, modificat 1 dată în total.

Roland Stanciu
Membru forum
Oras: Câmpulung Moldovenesc
Data nasterii: 01 Mar 1974

Mesaj de Roland Stanciu » 19 Mai 2008, 18:53

Nu este un pic cam mare pentru Skoda Octavia dv.? Dupa cate stiu eu, Skoda Octavia are masa maxima remorcabila de1400 kg... ori rulota goala am inteles ca are 1210 kg. Deci incarcata ... se mai adauga un 30-40 kg ( mancare, bere, bagaje). Face fata Octavia la 1250 kg? Cum se comporta pe drum?
Peugeot 4007 (Dacia Dokker) + Weinsberg 450 FU

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 19 Mai 2008, 21:12

Ansamblul se misca impecabil! Mult mai bine decat cu rulota veche,desi e mai usoara. Mult mai stabila,nu se leagana,nu sare,franeaza mai mult decat suficient. Asta a fost si intrebarea mea catre Peti,el avand acelasi sasiu pe cea noua. Aceeasi impresie o are si el. Consumul parca a crescut putin. 8,5% de la Dej la Targu-Jiu. Pe Skoda am motor de 2 litri,cu 140 CP si 6 trepte.

Cristian Irimescu
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu » 19 Mai 2008, 21:17

consumul e ok.
Din Germania pina in tara undeva peste 8.5 cu rulota de 650 kg. Drept e, motor de 116 CP, 1,9 tdi pd.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Mai 2008, 09:26

Ieri am testat Clima. Temperatura exterioara 29-30 grade. Interior 27 grade initial. Rulota in soare. Dupa aproximativ 1 ora jumatate,in interior 23 grade! In prima jumatate de ora.....plimbari destul de dese pe usa! :lol: Pe modul "night" cred ca se poate dormi,zgomotul fiind acceptabil. Cred! :lol: Astept o iesire la "curent" ptr a il testa pe automatic.
Trebuie sa-i dau de cap la incarcarea bateriei cand rulota e legata la 220v. Nu face treaba asta desi totul e pe 12v la fel ca la cea veche. Trebuie sa-mi schimb circuitul de la masina din 7 in 13..... Deci mai am cate ceva de facut! :)

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 21 Mai 2008, 09:49

Ma bucur sa aud ca-ti merge ”frigul”. Asta inseamna ca vei avea unde sa congelezi capturile de peste :D
Cat despre incarcare, cred ca nu poate fi ceva complicat, poate doar o chestie de detalui .
Succes in munca ! :D
Orice problema are o rezolvare practica

Calin Jurca
Membru forum

Mesaj de Calin Jurca » 21 Mai 2008, 17:09

Da... dar temperatura berii din frigider ?
Amalia & Calin
0722.240.240.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Mai 2008, 19:44

Aia o sa vezi pe pielea ta Caline! :lol: :lol: :lol: Si tu si cei care or mai fi la prima intalnire! Chestia buna,ptr fetele noastre,este ca face cuburi de gheata destul de repede!!! :D Mi-am gasit aparatul de masura.....cautand dupa cu totul altceva! Ma duc sa incep masuratorile ptr bateria aia.

Calin Jurca
Membru forum

Mesaj de Calin Jurca » 21 Mai 2008, 20:22

Esti profesor,atunci;facem cateva amestecuri (cu gheta),de "sta pisicul in coada",numai sa nu mai stai la potrivitul antenei.Mereu se zice ca TV strica...
Amalia & Calin
0722.240.240.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 21 Mai 2008, 22:09

Iti dai seama ca trebuie sa ma dotez cu paie si umbrelute atunci! :lol: abia astept intalnirea asta nationala despre care vad ca nu se mai scrie deloc. :(

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 22 Mai 2008, 09:25

Gata cu gatitul in sufragerie!!! :lol: :lol: :lol: Gatim afara! Un ceai,o cafea. Exceptii doar pe vreme foarte rea! :D Sau cand vrem sa mancam bunatati pe ascuns! :lol: Avand in vedere ca se pot pastra niste chestii la congelator,m-am gandit deja la niste coctail-uri cu inghetata ptr fete!
Cu baclavaua......daca-l convingi pe Bebe sa ne puna la dispozitie cuptorul.....cu toata placerea! :D (Sunt convins ca nu vrea!!! :lol: )

Raspunde