Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ne-am intors de pe litoral acum o ora.Vremea a fost superba,cu exceptia ploilor torentiale de pe autostrada atat la dus cat si la intors.La dus in Valea lui Traian,Politia Rutiera mi-a oferit un premiu de 8 puncte pentru 91 Km/h si fara faruri.
Am campat in VV aproape de postul de graniceri;mult mai linistit si cu priveliste directa la cioturile epavei.
Pe drumul de intoarcere am trecut prin statiuni.Asteptam sa gasesc pregatiri in toi pentru noul sezon: jale !;constructii care nu se vor termina intr-o luna,semne de reconditionari timide,lucrari la infrastructura doar incepute.Va fi un fel de Bucuresti,pe Litoral.
Ce fain ,cred ca a fost nemaipomenit fara aglomeratia din timpul verii. ...Singuri la malul marii .Reteta anti stres ,vorba lui Eugen sau asa pot fi facuti copii sanatosi