Astăzi este 30 Mai 2023, 15:32

Locuri neamenajate unde se poate merge cu rulota

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
rulotistul cel istet

Locuri neamenajate unde se poate merge cu rulota

Mesaj de rulotistul cel istet » 20 Sep 2006, 19:20

Salutari rulotisti! :D

Cred ca un subiect cu acest titlu ar fi interesant.
Invit pe toti cei care stiu locuri unde se poate merge cu rulota cat mai in mijlocul naturii sa impartaseasca prin intermediul acestui forum experientele lor.

In speranta ca mai sunt si alti amatori de "off-camping",

rulotistul cel istet

teodor97

Mesaj de teodor97 » 22 Sep 2006, 11:25

Asteptam cu interes aceasta harta.
Poate este cineva interesat de acest loc minunat.

Am vazut ceva poze cu aceste locuri minunate si tb sa recunosc ca este absolut minunat.

Toate cele bune,

Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu » 16 Oct 2006, 14:40

La Plaiu Foii mie mi-a placut foarte mult, am fost de multe ori si asi mai merge cu placere pentru ca nu am mai fost de multa vreme.
Am vazut ca cei din club merg des la Valea Cerbului care dupa parerea mea merita doar de luni pana vineri pentru ca este foarte aglomerata. Si ploua mai tot timpul! Am fost si eu prin primavara si cand am vazut ce piatra au pus pe drum.... si sa nu mai vorbim ca inchiriaza ATV-uri... toata iarba de langa sosea era alba de la praf. Nu mai merg acolo!
Puteti incerca si Valea Doftanei, se poate campa 'jos' pe rau, se poate urca barajul care ofera o priveliste foarte frumoasa (cu exceptia gunoaielor care ne inconjoara peste tot). Se ajunge prin Campina, drumul este asfaltat.
Daca este cineva interesat de Valea Doftanei... poate mergem impreuna.

RAPIDO-TGV

campare "off camping"

Mesaj de RAPIDO-TGV » 25 Oct 2006, 10:25

In Romania este inca posibil sa campezi in locuri neamenajate de vis.Totusi pt a face acest lucru trebuie sa se formeze un grup de cateva rulote-pt siguranta si pt distractie.
Sunt si probleme de acces [auto+rulota] si de autonomie pe perioada camparii, conditii pe care ar trebui sa le indeplineasca doritorii de astfel de escapade.
De altfel acesta ar fi marele avantaj al "rulotei".
Am fi foarte incintati sa ne stringem cateva rulote sa facem o iesire de acest gen!
Asteptam raspunsuri!!!

RAPIDO-TGV

Mesaj de RAPIDO-TGV » 25 Oct 2006, 10:44

Hai s-o punem {de o lista}
1.RAPIDO-TGV

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 25 Oct 2006, 17:44

RAPIDO-TGV scrie:Hai s-o punem {de o lista}

LISTA
1.RAPIDO-TGV
2.Doru S
3.hai Valentine! ce mai stai, inscrie-te...
4.
5.

si propunerile (unele preluate de mai sus) ptr. locuri de campare

1. Plaiu Foii (12 km macadam , nu stiu starea de anul asta)
2. Cabana 3 Brazi si/sau Cabana secuilor (asfalt sticla)
3. Cheile Rasnoavei (macadam, buna Stare)
4. Cabana Capra (transfagarasan) pana nu da zapada si se inchide (asfalt bun)
5. cabana Sambata de Jos ( asfalt + 1 km macadam)
6. Parcare camping cetatea Rasnov, 10 min. de Poiana Brasov, cine vrea
schi la Poiana ( ce zici Coupe-ule?) (numai toamna, iarna si primavara, asfalt impecabil)
7. Parcare cabana Schiorilor (libera, nefolosita, cabana inchisa, asfalt)-tot ptr.schi (cota 1400)
8. chiar poiana Brasov (iarna), exista o parcare izolata, libera, langa
noua telegondola (asfalt)
9. Valea Doftanei (asteptam o harta) ???

Cu exceptia Valea Doftanei, in celelalte locuri am fost, am campat de 2 sau 3 ori. Sunt testate.
Eu oricum ma voi mai duce. Numai timp sa am.

MIHAI RUSU a scris:
"va pot da anumite locuri cu adevarat bune pt parcat rulota "
Hai Mihaita! TE ASTEPTAM SI CU ALTE PROPUNERI.
Ultima oară modificat 25 Oct 2006, 18:35 de către Doru Stoicescu, modificat de 2 ori în total.
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 25 Oct 2006, 18:02

As merge si eu dar numai daca e drumul bun pana acolo. Parcarile de la Poiana, Rasnov etc imi suna bine. Locatiile care presupun drumuri forestiere sau tronsoane proasta nu ma incanta deloc...
Cu ski-ul... la cum se prezinta vremea cred deabia prin ianuarie....

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 25 Oct 2006, 18:28

coupe scrie:As merge si eu dar numai daca e drumul bun pana acolo. Locatiile care presupun drumuri forestiere sau tronsoane proasta nu ma incanta deloc...

Nu se pune problema de drumuri proaste.
Eu nu sunt amator...
Tu nu esti amator...
El nu este amator...
Noi nu suntem... de drumuri proaste.
Cine a indraznit sa spuna asa ceva.
Chiar rog pe cei care pot da sugestii, sa ignore pe cele fara asfalt sau macadam impecabil.
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 25 Oct 2006, 18:58

Salutare!
Ideea de a iesi in zone neamenajate este Super. Poate chiar in perioada imediat urmatoare, cand inca mai este frumos (cald). Stiu ca sunt nou printre voi si poate nu conteaza parerea mea f mult, dar cred ca Valea Doftanei este interesanta ( ca peisaj ). Cel putin asa am auzit. Am si o harta cu zona respectiva, dar nu stiu exact daca exista posibilitatea parcarii. Luna Noiembrie se anunta frumoasa, ce ziceti?

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 25 Oct 2006, 19:15

Imi cer scuze, dar eu, personal, n-as aplica la o propunere ce nu este cunoscuta {florin dumitrescu a scris "dar nu stiu exact daca exista posibilitatea parcarii" (camparii ?sic !)}.
Daca sunteti amator, stimate florin dumitrescu, va astept la urmatoarea iesire.
Imi doream mult in acest week-end, transfagarasanul, cabana Capra, paduri de arama. Dar...prognoza este ploaie. Asa ca ...poate week-end-ul viitor.
Ce ziceti ?
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

cpt.gabriel

Mesaj de cpt.gabriel » 25 Oct 2006, 19:27

La Valea Doftanei , intr-adevar , sint niste privelisti superbe ! Mai ales in zona lacului Paltinul , numai ca este din ce in ce mai aglomerat in perioada de sezon .
Acum puteti campa pe linga parcarea de la lac , nu prea era aglomerat saptamina trecuta .
In zona este drum asfaltat pina la iesirea din sat , nu cred ca gasiti curent .

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 25 Oct 2006, 20:02

Multumesc ptr raspuns , dl Doru S. A fost o propunere din partea unui incepator ( in ale Rulotelor). Cu "camparea" stau destul de bine (am fost ghid montan), dar nu stiam ca se spune la fel si in cazul rulotelor. Astept cu nerabdare o propunere ptr. weekend-ul 10-12.11 in cazul in care se organizeaza ceva

Raspunde