Astăzi este 04 Iun 2023, 04:52
INVITATIE PTR. RULOTURISMUL DE IARNA
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Marian, de mai-naite...
Ce nesimtiiiit !
Vad ca nu esti membru ai clubului rulotistilor.
Ce tupeu ?
Fara buna ziua, Mariane, iti pui mutra pe site-ul oamenilor.
Da-o jos. Asa face un civilizat.
Macar de ne aratai rulota. Iti pui mutra.
Te doare mintea. Vorba unui domn de pe site in legatura cu Romania si toata ziua ocupata.
Mare-i gradina lui Dumnezeu !!!
Vad ca nu esti membru ai clubului rulotistilor.
Ce tupeu ?
Fara buna ziua, Mariane, iti pui mutra pe site-ul oamenilor.
Da-o jos. Asa face un civilizat.
Macar de ne aratai rulota. Iti pui mutra.
Te doare mintea. Vorba unui domn de pe site in legatura cu Romania si toata ziua ocupata.
Mare-i gradina lui Dumnezeu !!!
- Luidort Peti
- Membru fondator
cred ca e minunat,eu inca nu am avut ocazia sa trag dupa mine in zapada caruta,dar ma pregatesc,cu lopata,nisip,lanturi(acelea am mai folosit),fringhii...ar fi bine daca ai povesti ,nu aluneca prea tare rulota,sau depinde de viteza,cum se comporta la frinare brusca,ce rulota ai,ai si pe el cauciucuri de iarna,daca nu este 220 cit rezista acumulatorul daca folosesti la incalzire si suflanta , ce este daca cade peste rulota 30 cm zapada ...
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
poze iarna ianuarie 2004
Cand am ajuns pe 17 ianuarie 2004 erau pe Valea Cerbului , respectiv cabana Gura Diham, -14 grade Celsius.
Drumul de la Bucuresti la Busteni a fost plin de sare si nisip de aceea rulota arata asa de murdara nemaivorbind si de masini.
URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Ziua erau intre -8 si -10 grade Celsius si batea un vant de a trebuit sa astupam toate aerisirile laterale ale rulotei.

Drumul de la Busteni la Cabana Gura Diham era deszapedit acceptabil.

Si totusi in rulota pe parcursul celor trei zile a fost constant intre +22 si +24 de grade Celsius.
A fost de vis (pe acea vreme mergea centrala impecabil).
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D.
Drumul de la Bucuresti la Busteni a fost plin de sare si nisip de aceea rulota arata asa de murdara nemaivorbind si de masini.
URL=http://imageshack.us]

Ziua erau intre -8 si -10 grade Celsius si batea un vant de a trebuit sa astupam toate aerisirile laterale ale rulotei.

Drumul de la Busteni la Cabana Gura Diham era deszapedit acceptabil.

Si totusi in rulota pe parcursul celor trei zile a fost constant intre +22 si +24 de grade Celsius.
A fost de vis (pe acea vreme mergea centrala impecabil).
Dragos D.
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
- Luidort Peti
- Membru fondator
da doru neaparat,ma scutura frigul de
senzatia de bucurie uitindu-ma la pozele voastre am 43 de ani ,si ma bucur ca au copil cind ma gindesc ce bine poate fi poate ca sint si infantil dar nu doare eu m-am bucurat si singur de rulota dar daca ai si camarazi e mult mai bine,foarte mult ma bucur ca v-am gasit.roxana de la firma exis mi-a dat adresa voastra .eu de la ei am cumparat amindoua rulotele .eu asi plati sau cum sa spun asi contribui cu bani pentru intarirea acestui club,si poate chiar ar trebui un site mai performant,care probabil e pe bani...cel mai bine ar fi daca ne-am putea intilni
senzatia de bucurie uitindu-ma la pozele voastre am 43 de ani ,si ma bucur ca au copil cind ma gindesc ce bine poate fi poate ca sint si infantil dar nu doare eu m-am bucurat si singur de rulota dar daca ai si camarazi e mult mai bine,foarte mult ma bucur ca v-am gasit.roxana de la firma exis mi-a dat adresa voastra .eu de la ei am cumparat amindoua rulotele .eu asi plati sau cum sa spun asi contribui cu bani pentru intarirea acestui club,si poate chiar ar trebui un site mai performant,care probabil e pe bani...cel mai bine ar fi daca ne-am putea intilni
- Luidort Peti
- Membru fondator
-
- Membru forum