Astăzi este 10 Iun 2023, 16:43

Cum sa reconditionez podeaua?

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Puiu Dobritoiu

Cum sa reconditionez podeaua?

Mesaj de Puiu Dobritoiu » 25 Sep 2006, 17:32

Salut!
Acum ceva timp am achizitionat o rulota Dethleffs din 1982, cu care m-am inteles tare bine.
Din pacate nu m-am uitat destul de bine la podea si, in timp, a cam putrezit. Mai mult in partea din fata, unde paraie tare cand calc si se lasa mult si mi-e teama sa nu se rupa de tot. :cry:
Intrebarea era cum sa o repar?
Ma gandeam sa o desfac de pe sasiu si sa-i inlocuiesc toata podeaua si sa o dublez cu tabla zincata, ca sa nu mai am probleme. Se poate repara si fara sa o scot de pe sasiu? De unde sa incep - dinspre interior sau dinspre exterior?
Multumesc pentru orice sfaturi sau sugestii, mai ales daca e pe lista cineva care si-a reparat-o singur.

Puiu Dobritoiu

Mesaj de Puiu Dobritoiu » 26 Sep 2006, 14:41

Multumesc pentru sfaturi!
Sincer, nu ma gandesc sa vand rulota, fiindca as vinde-o pe bani putini si nu prea am de unde sa mai fac rost sa iau alta - am vazut ca sunt mai scumpe anul asta decat anul trecut, probabil din cauza vamii.
Si eu m-am gandit sa demontez mobilierul din interior si apoi sa o scot de pe sasiu, ca sa fac o treaba buna, pana la capat. Adica sa ma tina inca 10 ani de-acum incolo. :D
Daca mai aveti sugestii despre ce materiale sa folosesc, mai ales pentru partea exterioara, expusa la apa, va raman recunoscatoare.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 27 Sep 2006, 08:16

Daca doriti totusi schimbarea partiala(sau totala) a podelei recomand ca material podeaua pentru remorci comerciale.Este asemanator unui tego dar impregnat cu o rasina speciala ce nu permite impregnarea cu umiditate si foarte rezistent la orice fel de intemperii.Poate fi procurat de la ,, Knott-frane si suspensii''.Au diverse grosimi si dimensiuni.
Toate bune, Bogdan D.

Raspunde