Astăzi este 02 Iun 2023, 04:30
Parcare rulote, autorulote!
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Marius Trifu
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 20 Iun 1964
Se apropie iarna! -Parcarea de rulote va asteapta!
Este bine sa aveti din timp un loc rezervat sau sa va interesati de modealitatile disponibile de acoperire, pe timpul iernii!
Va asteptam cu intrebari!
parcarerulote@yahoo.com
Este bine sa aveti din timp un loc rezervat sau sa va interesati de modealitatile disponibile de acoperire, pe timpul iernii!
Va asteptam cu intrebari!
parcarerulote@yahoo.com
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967
- Paul Petrescu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 20 Feb 1968
@ Dan -eu nu vand o marfa, deci nu vreau sa dau detalii in public pentru ca nu ma adresez publicului larg! Eu vreau sa ajut pe cei care au nevoie de un loc de parcare! Poza la fel... ce sa fotografiez? -un teren ?
@ Dyngo Stiu ca sunt destui membri interesati : voi oferi toate detaliile in discutii particulare, nu vrea sa se considere ca-mi fac reclama!
repet: este un ajutor particular si deci discutiile se poarta in particular!
cu stima
I.S.
@ Dyngo Stiu ca sunt destui membri interesati : voi oferi toate detaliile in discutii particulare, nu vrea sa se considere ca-mi fac reclama!
cu stima
I.S.
- Bogdan George
- Membru forum
Ionut S. scrie:@ Dan -eu nu vand o marfa, deci nu vreau sa dau detalii in public pentru ca nu ma adresez publicului larg! Eu vreau sa ajut pe cei care au nevoie de un loc de parcare! Poza la fel... ce sa fotografiez? -un teren ?
cu stima
I.S.
Cand faci o oferta e bine sa dai si detalii inclusiv poze sa vada toti membri asa mai bine o tin in fata blocului.
Cand faci o oferta e bine sa dai si detalii inclusiv poze sa vada toti membri asa mai bine o tin in fata blocului.
Eu nu fac o oferta - vreau sa ajut! aici e neintelegerea!
Nu cred ca daca o tineti in fata blocului ma v-a deranja cu ceva pe mine! (numai daca o lasiti in locul meu de parcare!
)
Deci cine are nevoie de ajutor este invitatul meu sa ma contacteze.. restul.. oferte, preturi... se vorbesc intre prieteni! Nu suntem la Parcare Dalli sa vin cu tarife!
Eu nu fac o oferta - vreau sa ajut! aici e neintelegerea!
Nu cred ca daca o tineti in fata blocului ma v-a deranja cu ceva pe mine! (numai daca o lasiti in locul meu de parcare!

Deci cine are nevoie de ajutor este invitatul meu sa ma contacteze.. restul.. oferte, preturi... se vorbesc intre prieteni! Nu suntem la Parcare Dalli sa vin cu tarife!