Astăzi este 01 Iun 2023, 02:20

REVELION CLUBRV - 2007

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Bogdan

Mesaj de Bogdan » 10 Oct 2006, 06:44

Practic din ce oras vii tu ?
Iti pot spune ca pana in prezent prognoza meteo pentru luna decembrie va fi f.buna d.p.d.v al ninsorilor si temperaturilor(10-12 grade +) Nu va bine deoarece cred ca nu vom avea zapada pentru sanius si alte nebunii.... :(
Totusi e bine, ca orice sofer precaut ,sa ai in dotare lanturile antiderapante si anvelope bune(ev. de iarna) .Daca ai astea cu tine garantat nu vei avea probleme.
Oricum din Pitesti vom merge mai multi in coloana.
Mai stiu ca in Romania exista o prevedere legala care obliga benzinariile Petrom sa primeasca pe timpul noptii gratis in parcarile proprii turisti sa innopteze in auto sau alte vehicule.Dar ,atentie, doar Petrom.Voi cauta respectiva prevedere si voi incerca sa o public pe site. Poate stii dar spre ex. in Austria OMV-ul are aceeasi obligatie.La fel si in Ungaria cu Mol-ul.
Toate bune, Bogdan D.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 10 Oct 2006, 11:58

Salut,
Ma scuzati ca nu am mai postat dar am fost plecat in delegatie.
Oricum, asteptam inca informatii despre oferta campingului Hercules din Herculane pentru organizarea revelionului.
Distanta de Bucuresti de cca 400 km nu trebuie sa fie un impediment pentru ca se circula 100 Km pe autostrada iar apoi drumul este foarte bun.Fiind in concediu si in grup deplasarea va fi o proba a unei calatorii in strainatate in aceleasi conditii. Vezi posibila deplasarea in Ungaria, Austria , Croatia sau Grecia, evident vara.
In zona Herculane sunt multe locuri de vazut si consider ca merita efortul drumului.
Dupa ce ne hotaram, functie de oferta facuta, va trabui sa strangem banii de avans pe care sa-i depunem in contul firmei respective.
Eu am fost in vara anului 2006 in camping Hercules si am fost placut impresionat de conditiile oferite si de comportamentul patronului de origine germana.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Oferta de la camping Hercules

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 10 Oct 2006, 12:39

Imi pare rau dar deocamdata nu pot oferi amanunte vis a vis de oferta care in mod normal trebuia sa o am pana acum.Ieri 09.10.2006 am revenit cu un telefon la acest camping si am fost asigurat ca pana cel tarziu miercuri 11.10.2006 voi intra in posesia ofertei pentru masa de revelion pretul camparii pe perioada 30.12.2006-02.01.2007 si a cel putin doua mese adica pranz 31.12.2006 si pranz 01.01.2007. Fapt imbucurator ar fi ca mi-au comunicat ca nu-si fac probleme cu privire la aerotermele electrice din rulote ei sustinand ca au mai avut rulote campate pe timp de iarna si nu au fost probleme.

Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D.
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 11 Oct 2006, 15:52

A aparut oferta de la Camping Hercules din Herculane pentru perioada
30.12.2006-02.01.2007.
Imagine
Pentru ca nu se vede foarte bine imi permit sa redau din document.
Camping perioada de 3 nopti 11 rulote 1500 RON.
Conectare 220 16A, dus cu apa calda
Restaurant
22 adulti, 8 copii
masa seara 30.12 2006 1200 RON
masa revelion 3600 RON
masa seara 01. 01.07 1200 RON

Total pt. 11 rulote ,22 +8 pers, 3 nopti,=7500 RON
In oferta este prezentat si meniul

Concluzie

Pretul este aproximativ 670 RON/echipaj rulota

NOTA: Daca acceptam oferta, tot campingul, inclusiv restaurantul este rezervat CLUBRV.

Astept inscrieri ferme si ...comentarii pentru a comunica raspunsul.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Mai detaliez si eu un pic

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 11 Oct 2006, 17:22

Preturile sunt per grup organizat.
Dar reiese foarte clar camparea rulotelor pe perioada celor trei zile , deci 15.000.000/11=1.363636lei vechi/3 rezulta undeva in jurul valorii de 450.000 lei pe zi de rulota indiferent de persoane curentul electric inclus si bineinteles acces la toalete si dusuri cu apa calda.
Lucrurile se complica un pic in cazul meniurilor din data de 30.12.2006si 01.01.2007 respectiv:
pe data de 31.12.2006 ora 19.00
-Supa de pui
-gulas unguresc cu taitei.
-clatite cu ciocolata
-o bere sau un pahar de vin sau o bautura racoritoare.
si pentru data de 01.01.2007 tot pentru orele 19.00
-supa de curcan
-cotlet (banuiesc ca asta inseamna pulpa) de curcan cu orez.
-cred ca gogos inseamna gogosi
-o bere sau un pahar de vin sau o bautura racoritoare.
Pretul per persoana indiferent adult sau copil din oferta ar reiesi 400.000l ei per persoana. O explicatie este ca aceste preturi ar include faptul ca restaurantul este la dispozitia Clubului RV pe poarta de acces spre camping punandu-se afisul rezervat CLUB RV.Astfel se va evita ca in restaurant sa apara clienti ocazionali ceea ce dupa parerea mea este un lucru demn de luat in seama
In acest caz cred ca mai bine ar fi , nu un pret per grup per masa ci un pret per masa per persoana si diferentiat pe adult si pe copil.
Masa de revelion va fi cu :
-Welcome drink -(banuiesc ca o bautura tare de inceput).
-platou taranesc.
-sarmale
-muschiulet de porc impanat cu salata mixta.
-tort diplomat
-1/2 sticla de vin alb sau rosu si un litru de apa minerala
-optional pentru copii o bautura racoritoare.
-la ora 24.00 un pahar de sampanie.
Cred ca si in acest caz se poate discuta tot pentru un meniu diferentiat pe adult si copil in conditiile in care costul acestei mese ( rezulta din oferta ) ca fiind de 1.200.000 lei per persoana.
Artficiile si muzica sunt in sarcina noastra.
Eu cred ca este totusi rezonabil in conditiile in care tot campingul si restaurantul va fi la dispozitia noastra pe parcursul celor trei zile.

Cu stima si deosebita consideratiune ,
Dragos D
Dragos D

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 11 Oct 2006, 17:46

Eu tocmai mi-am negociat liberele de revelion asa ca va puteti baza pe mine. (1 rulota 4 pers) Evident daca nu ne troienim... Nu stiu inca daca voi veni si cu copii dar probabil ca da. Cand tre sa dam banii?
Wum Wum ma duc sa-mi iau cauciucuri de iarna.

Pt Doru S
Noi mergem in weekend la ski cand o da zapada. Plecam vineri pm si revenim luni am dar probabil ca in abia in februarie ca atunci zice prognoza ca va ninge... Sau mergem la Predeal pe zapada artificiala
Daca mai sunt amatori sunt bine veniti...

Numai bine
Ultima oară modificat 11 Oct 2006, 20:19 de către Mircea Ionescu, modificat 1 dată în total.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 11 Oct 2006, 19:52

Si eu wum-wum....nu stiu dupa ce ca de cauciucuri nu am nevoie.Acum ma duc sa pun macar lanturile,sufele de remorcare,s.a.m.d in portbagaj.Acum serios vorbind,am inteles ca o sa fie cald(12-14+).Imi inchipui cum va fi de frumos.Admin-ul ar trebui sa puna de pe acum tuica aia buna in portbagaj.
Contati pe Bogdan D & Family.
Toate bune ,Bogdan D.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 11 Oct 2006, 19:58

Bogdan, eu totus as fi foarte bucuros sa nu se adevereasca prognoza. Altfel la 12-14 grade C......o sa ne luam costumele de baie si placa de surf la Revelion :lol:....Si parca tare as vrea sa beau un pahar cu vin fiert la gura.....Trumei!!!

Revenind la ale noaste..am impresia, totusi ca meniul este cam anemic.

Nu credeti?????

teodor97

Mesaj de teodor97 » 11 Oct 2006, 21:26

Domnu Doru S, nu vreau sa par a fi CARCOTAS, dar totusi vis-a-vis de cele oferite preturile sunt putin cam mari, NU CREDETI???

teodor97

Mesaj de teodor97 » 11 Oct 2006, 21:38

Indiferent de carcoteli, va puteti baza ValentinM & Familia pt Revelion 2007 - HERCULANE!!!!!!!!

Daca nu supar pe cineva, propun sa se inceapa confirmarile pt REVELION!!!!!!!!

Toate cele bune!

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 11 Oct 2006, 22:32

sa exlic pt doru,era vorba daca mergem la comanesti pentru nicolae din craioca o sa fie peste volan (cred ca asa) la care eu am spus ca ori unde n-am duce poate sa existe cineva la care sa fie peste volan,cred ca asta inseamna departe? sau cuiva caruia sa nu convina,daca organizezi la timisoara,cel din iasi (nu stiu cine ) o sa spona ca e prea departe,daca organizezi la constanta o sa spuna cel de la oradea ca e prea departe...tot nu se intelege,sau nici nu are importanta, si nr 8 inseamna,am numarat opt nume cine a scris ceva sau a comentat despre revelion deci opt persoane .... cred ca ar trebui sa-mi cer scuze pentru romana mea,atita am reusit ,eu de obicei inteleg ce vreau sa spun... si noi mergem ,adica trei persoane,dar si eu am problema cu meniul,si fica mea de un an,sotia mai putin,asi prefera sa comand un meniu pentru noi si asa o sa ajunga destul nin el pt ciini,mai bine platesc taxa de organizare,sau ceva ,nu ma pling de bani,dar nici sa dau citeva milione sa-l arunc .daca se poate bine,daca nu ramine socoteala lui doru

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 11 Oct 2006, 22:35

Si noi comfirmam participarea la revelion. Deci 3 persoane la "rulota Dragos D" .
Stiu ca indiferent de vreme, de meniu sau de distante vom fi cu totii impreuna , asa cum s-a intimplat si pina acum.
Deja visez la un superb foc de artificii (de data asta trase de noi)

Dragos D
Dragos D

Raspunde