Astăzi este 06 Iun 2023, 10:01

REVELION CLUBRV - 2007

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 11 Oct 2006, 23:06

era sa uit de tuica sa nu va doara copul,sa nu va doara capul de tuica duc eu citeva litri curati de prune (evident pentru voi,eu ramin la sucuri)

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 11 Oct 2006, 23:10

S-a hotarat revelionul RV 2007 la Camping Hercules!
Acum v-om stabili amanuntele legate de meniu, muzica si locuri de vizitat.
Cei care sunt siguri ca merg v-or depune un avans in bani.
Acest lucru se va intampla in cateva zile dupa ce avem si detaliile lamurite.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 11 Oct 2006, 23:13

Cu riscul de a fi al doilea carcotas si eu am aceeasi parere ca cea lui Teodor 97, cam subtire meniul si cam piperat pretul la el, dar asta e oferta. Chiar nu se mai poate negocia un pic (ma refer la preturile meniurilor)

Cu respect P.N.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 12 Oct 2006, 00:58

am putea face masa de revelion impreuna,fiecare aduce bunatatile de acasa si se face masa suedeza (sau nu stu cum se zice) dar cred ca meniul oferit de proprietar reprezinta cistigul lui,adica el din asta traeste,sau pe linga ce ofera el, facem si masa noastra(gulyasul este bun,dar nu se mininca de sarbatori,si ce fel este?)eu sint sensibil la mincare,ca sa te simti bine,totusi trbuie sa mininci,si atuncia te simti cel mai bine daca poti minca ce-ti place...nu stiu voi cum stati cu problema asta,eu mai bine mininc de trei ori pe zi omleta decit sa experimentez si sa ramin flamind (eu ori cum duc cu mine ce pot sa maninc )

Bogdan

Re: In urma discutiilor mi detailate cu

Mesaj de Bogdan » 12 Oct 2006, 06:17

Doru S scrie:In urma discutiilor cu dna. Iulia, patroana de la camperland, au reiesit probleme legate de incalzirea apei calde.
Boilerul este pe gaz.
Instalatia de apa este neprotejata.
In caz de geruri mari... "nema" apa calda de scaldat copiii si de ras barbatii.
Asa ca ... am comunicat ca nu risc un "conflic" cu ... si mai bine ne ducem la ei la vara.
Deci ...Herculane !
Daca merg (inca nu confirm ferm) calculati la mesele de restaurant pe o (1) singura persoana, nevasta-mea. Eu nu pot manca gulas si cotlet turcesc, chiar de ma taiati.
Va rog cei ce cunosc zona, sa dezvolte subiectul privind posibile "obiective" de vizitat in imprejurimi.

Ma pisca limba si nu pot sa nu-i raspund lui Peti. Ai dreptate nu-i in regula ca am amestecat revelionul cu Truma . Nu mai fac.
Dar nici eu n-am inteles, nici chiar in context , ce-i vrut sa spui cu
"ori cum ar fi,pentru cineva tot va fi peste volan ... poate ca cineva vrea sa vina din iasi... eu ori cum numar indiferent unde sintem 8" ?!nu inteleg ce-i cu 8-ul asta? dar Iasul ?

Referitor la ,,cotletul turcesc'' .....in traducere libera putea fi vorba cel mult de cotlet de turc :D dar in cazul nostru este vorba de cotlet de curcan.
Iar referitor la preturi nu imi par mari daca privesc cu atentie.Sa vedeti preturi pentru masa festiva de Anul Nou pe la alte carciumioare, de ne cad cosurile de la trume de preturile vehiculate.Gandindu-ma la faptul ca administratorul campingului ne rezerva tot campingul(cu utilitati ,restaurant,etc,etc) nu pare mult deloc.
Toate bune, Bogdan D

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 12 Oct 2006, 06:42

www.baile-herculane.ro si www.baileherculane.ro .Doua site-uri f.interesante.
Asta ca sa nu ne para rau de alegerea facuta.
Toate bune , Bogdan D.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 12 Oct 2006, 08:51

Pentru imagini si comentarii 2006 din camping Hercules urmariti topicul
CAMPING HERCULES din forumul CAMPINGURI DIN ROMANIA
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?t=165
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 12 Oct 2006, 23:24

Realitatea este ca se va plati, oriunde am merge, si un supliment de... eveniment, adica de Revelion.
La camping Zodiac, in varf de sezon estival tariful a fost tot de 45 RON.
Daca va uitati pe tariful de cazare de la camping Camperland din Darmanesti pentru 3 persoane avem 15 euro/zi .
Sa nu uitam evenimentul dar si costurile suplimentare cu conectarea la curent, cu incalzirea, fiind varf de sezon de iarna.
Consider ca din oferta prezentata nu tariful de campare este mare ci, eventual,
tariful meselor raportat la meniu.
Va rog sa va exprimati optiunile pentru meniu,atat la mesele suplimentare cat si la cel de Revelion.
Pentru prima zi, in loc de gulas, as opta pentru snitel de porc sau de pui.
ASTEPT INSCRIERI astfel

Fam. Curelea C-tin 3 adulti
Fam. Dobrovat Dragos 3 adulti
Fam. Dobrovat Bogdan 2 adulti +1 copil
etc,

pentru a se fixa participarea
Daca v-om merge, tot campingul Hercules este rezervat CLUBRV
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

teodor97

Mesaj de teodor97 » 13 Oct 2006, 06:30

Fam. Valentin Mocanu - 2+1 meniu complet 2 adulti

Toate cele bune

Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu » 13 Oct 2006, 11:06

Si noi am dori sa venim, fam Rucareanu, 2 adulti + 2 copii, asa ca asteptam cu interes finalul 'negocierilor' pentru a ne hotara ce si cum.
Daca-mi permiteti, si eu as prefera un snitel in loc de gulas ptr ca nu stiu ce-i aia gulas si sunt destul de reticent la schimbari! :D
Si as mai avea o intrebare, in cazul in care vreau dar nu ajung, ce se intampla, pierd doar avansul sau sunt si alte 'obligatii'? Intreb deoarece mai e mult timp pana atunci si se pot intampla multe , iar de cand am copii am invatat ca nu mai pot face ce vreau. In principiu, daca sunt copiii sanatosi, vom fi si noi acolo. Doamne ajuta!

alt rulotist istet

Mesaj de alt rulotist istet » 13 Oct 2006, 11:35

Multi mai vor sa vina. dar cam putini is hotarati.
Dar cati ani Rucarene de nu sti ce-i aia gulas. Il jignesti pe Ipet. Ia s-ati spuna el ca nu stie ce-s alea sarmale!
Gulasul este o mancare de carne cu carne si mult sos, tare condimentata. Ungureasca. Buna pentru copii. Sa-i bagi in spital. Nu-i asa Peti?
Dar multi mofturosi mai sunt printre rulotistii astia. Nu vreau aia, nu vreau ailalta.
Daca s-ar putea pe daibogi , vin si eu cu cei 5 caini ai mei. Cu cotetul lor pe roti cu tot.

RAPIDO-TGV

REVELION 2007

Mesaj de RAPIDO-TGV » 13 Oct 2006, 12:21

RAPIDO-TGV confirma participare la REVELION!!! :D
2+1( si eventual o pisica)

Raspunde