Astăzi este 02 Iun 2023, 06:04

REVELION CLUBRV - 2007

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 13 Oct 2006, 14:56

Venim si noi 2 adulti+2 copii
Meniu pt 2 adulti. Copii oricum dorm in noaptea de revelion si oricum venim si cu ceva mancare la noi.
Cand si cum (avans, toti odata...) se dau banii?
Numai bine.

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 13 Oct 2006, 15:26

Am revenit cu un telefon la Camping Hercules si am rugat sa refaca oferta per persoana, ca sa poata fiecare sa-si faca socotelile.
In privinta meselor au spus ca nu e problema daca, de ex, la una din mesele de seara au fost anuntati 25 de adulti si vin 27 de adulti si 3 copii sau 25 , se mai regleaza socotelile si atunci .
Ca meniu, au spus ca se mai poate schimba ca si continut si ca nu e o problema.
De asemenea, am rugat ca pentru copii sa faca o oferta la jumatate de portie pentru cine doreste si a spus ca le va organiza o masa separata de revelion .
Oferta lor include si acceptarea meselor din 30.12 si 01.01 , justificindu-se astfel rezervarea campingului .
Acum asteptam noua oferta, iar apoi va trebui sa facem confirmari ferme, pentru ca trebuie sa dam si un avans .

Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu » 13 Oct 2006, 16:24

alt rulotist istet scrie:Multi mai vor sa vina. dar cam putini is hotarati.
Dar cati ani Rucarene de nu sti ce-i aia gulas. Il jignesti pe Ipet. Ia s-ati spuna el ca nu stie ce-s alea sarmale!
Gulasul este o mancare de carne cu carne si mult sos, tare condimentata. Ungureasca. Buna pentru copii. Sa-i bagi in spital. Nu-i asa Peti?
Dar multi mofturosi mai sunt printre rulotistii astia. Nu vreau aia, nu vreau ailalta.
Daca s-ar putea pe daibogi , vin si eu cu cei 5 caini ai mei. Cu cotetul lor pe roti cu tot.

Asculta bai istetule, in primul rand mi te adresezi cu Dl Rucareanu indiferent ce varsta am, daca vrei, daca nu, nu mi te adresezi deloc, ca nu te-am intrebat de vorba!
Pe urma:
- Daca "Ipet' se simte jignit lasa-l pe el sa spuna asta.
- Gulasul este o macare de carne cu carne????? Esti destept, istet este prea putzin spus. Si perspicace! Sa nu mai vorbim ca gulasul este o mancare ungureasca! Ce multe lucruri stii despre gulas..... Esti bucatar?????
- Cand intrebi 'Nu-i asa Peti'?, ce faci, il verifici daca stie?
- Gulas d-ala de carne cu carne, tare condimentat, unguresc, sa le dai tu la copiii tai daca atata poti. Sau.... ai vrut sa fi glumet? Si istet si glumet... deja 2 calitati.... e ceva. Ai putea sa te numesti rulotistul istet si glumet.
- Ce e aia 'daibogi'? Nici regionalismul asta nu le cunosc...
- Pe pagina de start a clubului scrie ca se refera la rulote, autorulote si corturi de masina, nu zice nimic de astia cu cotete pe roti!! Chiar nu inteleg de ce 'vorba aia' te-ai apucat sa raspunzi la ceva ce oricum se pare ca te depaseste. Nu am vazut nici un mesaj de al tau pana acuma la topicul asta, nici pro nici contra, deci daca nu ai nimic de spus de ce nu itzi vezi de caini? Sau macar raspunde la subiect.
Ai grija ca nu sunt numai mofturos! Sunt si rasfatat! :lol:

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 13 Oct 2006, 17:52

Fam. Dobrovat - 2 adulti +1 copil. Meniu complet.
Cu gulas sau sarmale, cu catei sau pisici, cu rulote sau cotete pe roti pentru noi nu conteaza prea mult meniul sau vremea de afara.
Frumusetea si ineditul unui revelion cu rulotele consta in deplasarea in coloana pe sosea,schimbul de impresii de la locul de campare si nu in ultimul rand faptul ca suntem impreuna ca niste prieteni cu pasiuni comune si ca adevarati iubitori de natura.
Deci...la drum !!!
Rog postati carcotelile pe ,,ca la usa cortului ...de la rulota''
Toate bune, Bogdan D & Family.
P.S. Peti cred ca nu te-ai suparat datorita carcotelilor .Te asigur ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 13 Oct 2006, 19:59

Tinand cont ca vine iarna sfatul meu este sa alegeti ruta Bucuresti-Pitesti-Craiova Dr.T.Severin-Herculane. E cel mai sigur si e pacat sa se piarda timp pretios pe una din celelalte rute care sunt mai greu de parcurs si cu drumuri mai rele. Traseul care l-am mentionat mai sus nu e un traseu turistic, dar e fff.bun mai putin autostrada Bucuresti-Pitesti care cred ca toti o cunoasteti in ce stare este.

Fam. Piriu = 3adulti (2+1 copil mare) :oops:. Meniu complet.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 13 Oct 2006, 20:56

salut,am oferit deja,intr-o excursie o sa va fac gulyas mincam cu totii ,cine supravietueste participa la discutia din ce este facut aceasta mincare,nu e bine sa ne jignim,dar cred ca istetul de la zalau a vrut doar sa fie o gluma,numai ca nu toti digeram la fel glumele,eu i-mi numesc rulota caruta dar nu ma supar, iara vorbesc pe linga,razvan are dreptate,mai ales cu copii mici,este totdeauna un semn de intrebare dar sa speram ca nimeni nu va fi bolnav, daca ma aude cineva din ardeal !!! eu cu cine ma duc in coloana,istetul si glumetul din zalau numa asta nu precizeaza ca vine sau nu ,la cine si cit avans?

teodor97

Mesaj de teodor97 » 13 Oct 2006, 20:56

V-as ruga sa nu va mai certati si sa lasati deoparte aceste discutii fara rost!!
D-ule Peti va rog mult sa nu luati in seama aceste mici discutii contradictorii si sper ca ne vom vedea cat mai curand la un pahar de vorba, alaturi de rulote!!

Eu zic sa ne concetram mai bine asupra subiectului REVELION 2007

Deci pana acum au confirmat cert, participarea, urmatorii:

Fam Curelea C-tin - 3 adulti - BUCURESTI;
Fam Dobrovat Dragos - 3 adulti - BUCURESTI;
Fam Dobrovat Bogdan - 2 adulti+1 cpil - BUCURESTI;
Fam Luidort Petru - 2 adulti+1 copil meniu complet 2 adulti - DEJ;
Fam Doru S. - 1 adult (?) - BUCURESTI;
Fam Mircea (Coupe) - 2 adulti+2 copii - BUCURESTI;
Fam Rapido-TGV - 3 adulti - TARGOSVISTE;
Fam Piriu Nicolae - 3 adulti - CRAIOVA;
Fam Mocanu Valentin - 2 adulti+1 copil - BUCURESTI

Lista este deschisa!!!
Ultima oară modificat 14 Oct 2006, 18:44 de către teodor97, modificat de 3 ori în total.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 15 Oct 2006, 11:25

....si lista e tot mai mare:

1. Fam Curelea C-tin - 3 adulti - BUCURESTI;
2. Fam Dobrovat Dragos - 3 adulti - BUCURESTI;
3. Fam Dobrovat Bogdan - 2 adulti+1 copil - BUCURESTI;
4. Fam Luidort Petru - 2 adulti+1 copil - DEJ;
5. Fam Doru S. - 1 adult (?) - BUCURESTI;
6. Fam Mircea (Coupe) - 2 adulti+2 copii - BUCURESTI;
7. Fam Rapido-TGV - 3 adulti - TARGOSVISTE;
8. Fam Piriu Nicolae - 3 adulti - CRAIOVA;
9. Fam Mocanu Valentin - 2 adulti+1 copil - BUCURESTI
10.Fam Vlasceanu - 3 adulti+1 copil - PITESTI

------------------------
Total adulti: 24
Total copii: 6

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 16 Oct 2006, 16:23

Va prezint cererea de oferta a CLUBRV pentru Revelionul 2007, care va fi inaintata catre Camping Hercules din Herculane dupa ce o discutam pe forum.
Discutii asupra continutului .Participare max. 24 adulti.Timp de a va exprima 2 zile.

CATRE,
S.C.Camping Hercules SRL Herculane

Prin prezenta va inaintam cererea noastra pentru campare si pentru mesele de 30.12.2006 (cina ) , 01.01.2007 (cina ) si masa de revelion 31.12.2006-01.01.2007 .

1)Camparea va fi 45 RON pe fiecare rulota pe noapte (trei zile ) incluzand numarul de persoane pe fiecare rulota , curent electric , acces la toaleta campingului si la dusuri cu apa calda )
2) Mesele de cina din datele de 30.12.2006 si 01.01.2007 vor fi astfel :
(menul va fi pentru 24 adulti ,copii vor fi intercalati in meniul adultilor sau vor avea meniu asigurat prin forte proprii ale rulotistilor).

30.12.2006
-supa de pui.
-snitel de piept de pui cu cartofi prajiti
-paine
-clatite
-o bere sau un pahar de vin sau o bautura racoritoare.

01.01.25007
-ciorba de vacuta.
-tocanita de pui .
-paine.
-gogosi sau prajitura.
-o bere sau un pahar de vin sau o bautura racoritoare.

Masa de revelion :

1.Platou taranesc (detailat)
2.Sarmale cu mamaliguta.
3.Muschiulet de porc cu garnitura de cartofi prajiti sau natur cu salata asortata.
Bautura
•50 gr.bautura spirtoasa -vodca , tuica sau palinca
•½ sticla de vin de persoana si 1litru de apa minerala carbogazoasa.
•un pahar de sampanie la ora 24 .

Tarifele pentru serviciile mai sus amintite vor include rezervarea campingului si a restaurantului pe perioada 30.12.2006 orele 12.00 pana pe 02.01.2007 orele 12.00 si posibilitatea consumarii in timpul celor trei zile in restaurant si a diverselor produse din surse proprii ale membrilor Clubului.
Focul de artificii si muzica va fi in sarcina membrilor Clubului RV.

16.10.2006

Cu stima ,
Club RV.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 17 Oct 2006, 21:36

Cu prajiturica ,cafelutza sau alte alea hai sa trimitem acceptul catre camping ca daca ne mai foim mult vom face revelionul fiecare la casa lui.
In general rezervarile s-au cam facut pana acum....
Toate bune ,Bogdan D

teodor97

Mesaj de teodor97 » 17 Oct 2006, 21:39

MARE DREPTATE AI, MAI BOGDAN.....

DACA MAI STAM MULT....

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 19 Oct 2006, 22:06

Nu este vorba ca am sau nu dreptate.Este vorba aia din batrani ,,boala lunga - moarte sigura ''sau ,,vorba lunga - saracia omului''
Ne-am pierdut in amanunte de genul,, gulas,prajituri si alte cotlete '' si acum am inteles ca am primit un raspuns de la Hercules de ne explodeaza Trumele.Daca meniul si toata distractia va costa asa cum am inteles in jur de 9 mil.lei eu incep sa ma gandesc deja la a vinde rulota .
Era foarte bine cum era la inceput.Oricum mancam ce vroiam .Nu pentru asta mergeam acolo.
Sunt dezamagit....
Toate bune, Bogdan D.

Raspunde