Astăzi este 02 Iun 2023, 04:41
REVELION CLUBRV - 2007
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
Calcule gresite
Incep prin a sublinia faptul ca am avansat o anumita suma per familie care acum imi dau seama ca este absolut gresita. Imi cer scuze pentru aceasta greseala.
Daca comparam cele doua oferte , vom vedea, ca prima este generala ........ si impartita la persoane vom ajunge la aproximativ aceeasi suma din cea de-a doua oferta, care este explicitata per persoane.
Comparand cu celelate oferte gasite pe net sau agentii de turism vom observa ca nu este mult dar nici putin pentru ca la acest efort se va aduga combustibilul necesar deplasarii plus eventualele pregatiri adiacente care in opinia mea va dubla aceasta suma.(este vorba de suma avansata de administrator)
Ramane sa ne facem socotelile fiecare si sa ne exprimam parerile pentru a vedea daca se materializeaza sau nu acest revelion care cred ca ar fi in primul rand inedit si cred ca am fi pionierii acestui gen de petreceri.Pana la urma important ar fi sa fim impreuna asa cum am fost la toate excursiile organizate de Club fiecare dintre ele cu farmecul ei.
Cred ca daca am da un avans sa zicem in jur de 350 RON (3.500.000 lei vechi) pe fiecare rulota care ne-am deplasa acolo am mai degreva un pic din greutatea financiara a lunii decembrie care pentru toti dintre noi va fi cred ca cea mai grea din punct de vedere financiar dar si ultima din prisma outside UE.
Hai sa ne bucuram cu totii si sa pasim impreuna in noul an si ca membrii ai acestei Europe.(chiar daca va fi bine sau rau precum cantam la focul de tabara de la ultima iesire).
Cu stima si deosebita Consideratiune
Dragos D
P.S. Cred ca am devenit prea patetic ........... acum spre final........
Daca aveti o alta locatie in care am putea merge sau spre a face o comparatie va rog sa o puneti pe site din timp.
Daca comparam cele doua oferte , vom vedea, ca prima este generala ........ si impartita la persoane vom ajunge la aproximativ aceeasi suma din cea de-a doua oferta, care este explicitata per persoane.
Comparand cu celelate oferte gasite pe net sau agentii de turism vom observa ca nu este mult dar nici putin pentru ca la acest efort se va aduga combustibilul necesar deplasarii plus eventualele pregatiri adiacente care in opinia mea va dubla aceasta suma.(este vorba de suma avansata de administrator)
Ramane sa ne facem socotelile fiecare si sa ne exprimam parerile pentru a vedea daca se materializeaza sau nu acest revelion care cred ca ar fi in primul rand inedit si cred ca am fi pionierii acestui gen de petreceri.Pana la urma important ar fi sa fim impreuna asa cum am fost la toate excursiile organizate de Club fiecare dintre ele cu farmecul ei.
Cred ca daca am da un avans sa zicem in jur de 350 RON (3.500.000 lei vechi) pe fiecare rulota care ne-am deplasa acolo am mai degreva un pic din greutatea financiara a lunii decembrie care pentru toti dintre noi va fi cred ca cea mai grea din punct de vedere financiar dar si ultima din prisma outside UE.
Hai sa ne bucuram cu totii si sa pasim impreuna in noul an si ca membrii ai acestei Europe.(chiar daca va fi bine sau rau precum cantam la focul de tabara de la ultima iesire).
Cu stima si deosebita Consideratiune
Dragos D
P.S. Cred ca am devenit prea patetic ........... acum spre final........
Daca aveti o alta locatie in care am putea merge sau spre a face o comparatie va rog sa o puneti pe site din timp.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Dragos D
- Doru Stoicescu
- Membru forum
REVELION
Ultima oară modificat 20 Oct 2006, 20:20 de către Doru Stoicescu, modificat 1 dată în total.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Este frumoasa iarna, dar la altii.
Deocamdata avand in vedere ce ni se ofera dar si cat ni se cere ar fi bine sa nu avem o iarna grea.
Daca ne hotaram pentru Hercules trebuie un avans.
La discutia cu patronul campingului, pentru a ne mai scuti din bani, v-om vedea ce inseamna rezervare si ce nu.
Cand avem concret banii de avans stim si cine merge.
Deci.....
Deocamdata avand in vedere ce ni se ofera dar si cat ni se cere ar fi bine sa nu avem o iarna grea.
Daca ne hotaram pentru Hercules trebuie un avans.
La discutia cu patronul campingului, pentru a ne mai scuti din bani, v-om vedea ce inseamna rezervare si ce nu.
Cand avem concret banii de avans stim si cine merge.
Deci.....
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
0723 206 708
- Ionita Bogdan
- Membru forum
Sper ca ati observat ca rulotele de mai sus sunt dotate cu acele acoperisuri speciale care costa cam 1500 euro bucata. Multi se uita stramb cand le ceri pe o rulota din 90 3800 de euro drept pt care se duc si isi cupara rulota de 2000 euro. Credeti ca acele persoane ar da bani si pe acoperisi ??/? La noi sloganul " LAS-O BA CA MERGE ASA" este inca in floare drept pt care nu ne ramane decat sa-i invidiem pe cei din vest si sa speram ca poate vom ajunge macar sa fim si noi la degetul lor mic.
In rest super pozele, dar trebuie sa fiti convinsi ca acei oameni nu-si vor lua rulotele de acolo pana nuvine primavara.
Cu stima
Bogdan Ionita
In rest super pozele, dar trebuie sa fiti convinsi ca acei oameni nu-si vor lua rulotele de acolo pana nuvine primavara.
Cu stima
Bogdan Ionita
- Luidort Peti
- Membru fondator
cineva avorbit de 9 milione ,sau am inteles gresit,la care am spus la atita bani inca gasesti si in austria loc la revelion,dar totusi preturile sint altele,adica la 6.5 milione trei zile nu gasesti deci noi ne-am duce ,sa facem o noua lista luidort petru 2 persoane 2 meniuri + 1 copil dar nu vreau sa caut eu la nimeni in buzunar evident fiecare stie cit poate,cit merita ,cit vrea ne conformam majoritatii
Bineinteles ca si noi mergem!!!
DECI:
1. Fam Luidort - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
2. Fam Dobrovat Dragos - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
3. Fam Ionescu Mircea - 2 meniuri adulti (2 adulti + 2 copii) - 635 RON
4. Fam Mocanu Valentin - 2 meniuri adulti (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
5. Fam Dobrovat Bogdan - 2 meniuri adulti (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
Lista este deschisa!!!
Va rog din suflet sa ne grabim putin, sa nu ramanem cu ochii in soare.....
Toate cele bune!!
DECI:
3. Fam Ionescu Mircea - 2 meniuri adulti (2 adulti + 2 copii) - 635 RON
4. Fam Mocanu Valentin - 2 meniuri adulti (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
5. Fam Dobrovat Bogdan - 2 meniuri adulti (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
Lista este deschisa!!!
Va rog din suflet sa ne grabim putin, sa nu ramanem cu ochii in soare.....
Toate cele bune!!
3. Fam Ionescu Mircea - 2 meniuri (2 adulti + 2 copii) - 635 RON
4. Fam Mocanu Valentin - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
5. Fam Dobrovat Bogdan - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
6. Fam Piriu - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
3. Fam Ionescu Mircea - 2 meniuri (2 adulti + 2 copii) - 635 RON
4. Fam Mocanu Valentin - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
5. Fam Dobrovat Bogdan - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
6. Fam Piriu - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
-
- Membru fondator
Am urmarit cu mult interes subiectul revelionului si am constatat ca este un subiect foarte incins.Daca in primele pagini majoritatea erau entuziasmati si foarte pro,spre final tendintele au fost spre contra.Pentru mine care am stat doar in fata monitorului fara a ma interesa,fara a da un simplu tel.la vreun camping, nu am dreptul sa comentez oferta ,ci doar sa ma uit in buzunar sa vad daca pot sau nu.Pot fi contra doar daca vin cu alta oferta.Nu spun ca Herculane este cea mai buna ,dar este singura.Multumesc mult celor care s-au interesat cu adevarat si au pus suflet pt. trecerea dintre ani.
P.S- Daca de REV. invit acasa strict cadru familial si o pereche prieteni cheltuiesc peste 5 mil. si spal vase si dau cu aspiratorul 2 zile.Deci daca mai este loc :ma inscriu cu 2 pers.+1 copil (1 an) + rulota si masina.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni
P.S- Daca de REV. invit acasa strict cadru familial si o pereche prieteni cheltuiesc peste 5 mil. si spal vase si dau cu aspiratorul 2 zile.Deci daca mai este loc :ma inscriu cu 2 pers.+1 copil (1 an) + rulota si masina.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni
Deci lista completa ar fi cam asa:
1. Fam Curelea C-tin - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
2. Fam Luidort Petru - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
3. Fam Dobrovat Dragos - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
4. Fam Ionescu Mircea - 2 meniuri (2 adulti + 2 copii) - 635 RON
5. Fam Mocanu Valentin - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
6. Fam Dobrovat Bogdan - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
7. Fam Piriu - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
8. Fam ""Rapido-TGV"" - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
9. Fam Doru S. - 1 meniu (1 adult ???) - asteptam confirmarea!!!
10. Fam ""Condorugalben"" - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
1. Fam Curelea C-tin - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
2. Fam Luidort Petru - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
3. Fam Dobrovat Dragos - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
4. Fam Ionescu Mircea - 2 meniuri (2 adulti + 2 copii) - 635 RON
5. Fam Mocanu Valentin - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
6. Fam Dobrovat Bogdan - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
7. Fam Piriu - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
8. Fam ""Rapido-TGV"" - 3 meniuri (3 adulti) - 885 RON
9. Fam Doru S. - 1 meniu (1 adult ???) - asteptam confirmarea!!!
10. Fam ""Condorugalben"" - 2 meniuri (2 adulti + 1 copil) - 635 RON
Ultima oară modificat 23 Oct 2006, 12:05 de către teodor97, modificat 1 dată în total.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Fam Costel CURELEA -3 persoane, confirma participarea la revelionul RV de la Camping Hercules.
PS La restaurantul Capsa din Bucuresti tariful pentru noaptea de revelion este de 350 RON/persoana.
PS La restaurantul Capsa din Bucuresti tariful pentru noaptea de revelion este de 350 RON/persoana.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Bucuresti
0723 206 708
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
avans Revelion
Azi am vorbit cu patronul restaurantului Herculespentru a da ,, OK '' final al participarii clubului la revelion la acest Camping.
Am explicat ca un numar exact nu pot sa-i comunic acum pentru ca o parte nu au dat confirmarea finala.
Un avans de 3.500.000 lei vechi pentru fiecare rulota trebuie strans in maxim trei saptamani de acum in colo pentru ca undeva la mijlocul lunii noiembrie sa mergem acolo (eu ma ofer sa merg cu masina si cu inca trei persoane) pentru a ne cunoaste si a mai pune la punct unele lucruri . Deplasarea o pot face numai sambata sau dumunica.
Patronul neamt totusi mi-a atras atentia ca inainte cu doua saptamani trebuie sa stie exact numarul de adulti si copii care vor veni si ca in cazul ca vom depasi cu doua trei persoane numarul de 24 de adulti va fi foarte ,, mare inghesuiala pe ringul de dans '' dar cred ca ne vom descurca la fata locului.
Din Craiova ne va insoti si familia Piriu in deplasarea de la jumatatea lui noiembrie .
Luam legatura la telefon pentru strangerea banilor.
Dragos Dobrovat 0744525547 ; 0747411173
Vali Mocanu 0788356664 ; 0722300901
Cu stima si deosebita consideratiune ,
Dragos D
P.S. Asteptam inca confirmari finale pentru participare .
Fam. Vasceanu-trei adulti ????
Fam Stoicescu- un adult ?????
Fam Rapido- doi sau trei adulti ??????????????????
Fam Rucareanu- doi adulti ?????????
Iar o sa zica cineva ca boala lunga moarte sigura iar ne-am lungit pe 8 pagini.
Am explicat ca un numar exact nu pot sa-i comunic acum pentru ca o parte nu au dat confirmarea finala.
Un avans de 3.500.000 lei vechi pentru fiecare rulota trebuie strans in maxim trei saptamani de acum in colo pentru ca undeva la mijlocul lunii noiembrie sa mergem acolo (eu ma ofer sa merg cu masina si cu inca trei persoane) pentru a ne cunoaste si a mai pune la punct unele lucruri . Deplasarea o pot face numai sambata sau dumunica.
Patronul neamt totusi mi-a atras atentia ca inainte cu doua saptamani trebuie sa stie exact numarul de adulti si copii care vor veni si ca in cazul ca vom depasi cu doua trei persoane numarul de 24 de adulti va fi foarte ,, mare inghesuiala pe ringul de dans '' dar cred ca ne vom descurca la fata locului.
Din Craiova ne va insoti si familia Piriu in deplasarea de la jumatatea lui noiembrie .
Luam legatura la telefon pentru strangerea banilor.
Dragos Dobrovat 0744525547 ; 0747411173
Vali Mocanu 0788356664 ; 0722300901
Cu stima si deosebita consideratiune ,
Dragos D
P.S. Asteptam inca confirmari finale pentru participare .
Fam. Vasceanu-trei adulti ????
Fam Stoicescu- un adult ?????
Fam Rapido- doi sau trei adulti ??????????????????
Fam Rucareanu- doi adulti ?????????
Iar o sa zica cineva ca boala lunga moarte sigura iar ne-am lungit pe 8 pagini.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
Dragos D