Astăzi este 06 Iun 2023, 03:10
REVELION CLUBRV - 2007
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
Excursia de achitare a avansului pentru revelion
O sa incerc sa povestesc si sa postez cateva imagini din aceasta excursie.
Duminica 12.11.2006.
Ora 6.00 plecarea din cartierul Titan-Ramnicu Sarat
Fam. Mocanu+Dobrovat in ehipaj complet , doua masini si doua statii de emisie-receptie Uniden .
Ora 7.00 intalnirea la iesirea spre autostrada cu fam. Dumitrescu.
Ora 8.30 intalnirea in McDonalds-ul de langa hotelul Muntenia cu Peti si Corneliu Marcu.

[URL=http://imageshack.us]
[/URL

Ora 9.15 plecarea spre Herculane.
Ora 9.25 popas la vulcanizare cu probleme ale subsemnatului la una din anvelope. Am piedut aproape 50 de minute.
Ora 10.15 de asta data plecarea spre Herculane pe traseul Ramnicu-Valcea Tg-Jiu.
Oprire la Horezu pentru admirarea si achizitionarea unor obiecte de lut.
Ajunsi la Targu-Jiu cu oarecare intarziere si neadmirand decat Poarta Sarutului din masina ne decidem , in ciuda avertismentelor domnului Doru S , sa plecam pe traseul Baia de Arama Valea Cernei.
Drumul este acceptabil spre bun dar nu il recomand sa fie parcurs cu rulota. De la Ramnicu -Valcea pana pe Valea Cernei sunt o multime de sate cu atelajele hipo aferente si pietoni biciclisti si alte obstacole .De la Baia de Arama pana la Herculane drumul este superb ca peisaj dar excesiv de ingust , (daca nu mi-am rupt eu masina atunci nu se rupe nici o masina) si aproape pustiu (nu mai spun ca nu este semnal pe mobil nici Zapp, Orange , Vodafone sau Cosmote si cred ca nici Romtelecom nu se prea inghesuie) . Deasemeni nu il recomand pentru mersul cu rulota.
Potez cateva imagini:

Vreau sa observati ce se intampla cu frunzele batute de vant pe acest drum .Cred ca au fost cel putin douazeci de locuri pe care unele cu greu le-am ocolit. Ce sa mai zic daca da o zapada cu viscol.

Va urma cu poze din Camping Hercules.
Duminica 12.11.2006.
Ora 6.00 plecarea din cartierul Titan-Ramnicu Sarat
Fam. Mocanu+Dobrovat in ehipaj complet , doua masini si doua statii de emisie-receptie Uniden .
Ora 7.00 intalnirea la iesirea spre autostrada cu fam. Dumitrescu.
Ora 8.30 intalnirea in McDonalds-ul de langa hotelul Muntenia cu Peti si Corneliu Marcu.

[URL=http://imageshack.us]

Ora 9.15 plecarea spre Herculane.
Ora 9.25 popas la vulcanizare cu probleme ale subsemnatului la una din anvelope. Am piedut aproape 50 de minute.
Ora 10.15 de asta data plecarea spre Herculane pe traseul Ramnicu-Valcea Tg-Jiu.
Oprire la Horezu pentru admirarea si achizitionarea unor obiecte de lut.
Ajunsi la Targu-Jiu cu oarecare intarziere si neadmirand decat Poarta Sarutului din masina ne decidem , in ciuda avertismentelor domnului Doru S , sa plecam pe traseul Baia de Arama Valea Cernei.
Drumul este acceptabil spre bun dar nu il recomand sa fie parcurs cu rulota. De la Ramnicu -Valcea pana pe Valea Cernei sunt o multime de sate cu atelajele hipo aferente si pietoni biciclisti si alte obstacole .De la Baia de Arama pana la Herculane drumul este superb ca peisaj dar excesiv de ingust , (daca nu mi-am rupt eu masina atunci nu se rupe nici o masina) si aproape pustiu (nu mai spun ca nu este semnal pe mobil nici Zapp, Orange , Vodafone sau Cosmote si cred ca nici Romtelecom nu se prea inghesuie) . Deasemeni nu il recomand pentru mersul cu rulota.
Potez cateva imagini:

Vreau sa observati ce se intampla cu frunzele batute de vant pe acest drum .Cred ca au fost cel putin douazeci de locuri pe care unele cu greu le-am ocolit. Ce sa mai zic daca da o zapada cu viscol.

Va urma cu poze din Camping Hercules.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Dragos D
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
Camping HERCULES in imagini si comentarii
Este unul din cele mai frumoase campinguri din Romania si va rog sa ma credeti ca am vizitat destul de multe. Pacat mare pacat de darul pe care il avem noi romanii sa stricam tot ce avem mai bun in tara asta . Un cetatean german a avut curajul sa faca ceva in Romanica cu mult inainte sa se gandeasca Europa la noi si acum se autorizeaza deschiderea unei balastiere a unui baron local chiar in gardul acestui loc de odihna si tranzit pentru toti strainii care vor trece pe la noi prin tara.
Din cate cunosc la deschiderea unei asemenea firme care produce un imens zgomot si un imens praf se cere acordul vecinilor si ma indoiesc ca acesti oameni l-au dat.
Toate demersurile facute de proprietarii campingului la autoritati au fost in zadar, s-au lovit de puterea respectivului baron.
Din pacate acest camping se va inchide mai mult ca sigur in luna februarie cand culmea va fi cumparat de acest latifundiar care din cate am inteles cam face legea in zona.
Va spun ceva masinile pe sosea si trenul sunt insignifiante pe langa zgomotul pe care il face respectivul agregat.
Sper ca respectivul sa nu ajunga sa citeasca aceste randuri pentru ca ne pot astepta zile grele in acea perioda in care vom fi acolo.Va comunic ca am stat mult sa ma gindesc sa scriu acestea dar indignarea a fost prea mare.
Postez cateva poze:

Am probleme cu internetul asa ca o sa trimit numai acestea si imediat ce se remediaza voi continua.
Din cate cunosc la deschiderea unei asemenea firme care produce un imens zgomot si un imens praf se cere acordul vecinilor si ma indoiesc ca acesti oameni l-au dat.
Toate demersurile facute de proprietarii campingului la autoritati au fost in zadar, s-au lovit de puterea respectivului baron.
Din pacate acest camping se va inchide mai mult ca sigur in luna februarie cand culmea va fi cumparat de acest latifundiar care din cate am inteles cam face legea in zona.
Va spun ceva masinile pe sosea si trenul sunt insignifiante pe langa zgomotul pe care il face respectivul agregat.
Sper ca respectivul sa nu ajunga sa citeasca aceste randuri pentru ca ne pot astepta zile grele in acea perioda in care vom fi acolo.Va comunic ca am stat mult sa ma gindesc sa scriu acestea dar indignarea a fost prea mare.
Postez cateva poze:

Am probleme cu internetul asa ca o sa trimit numai acestea si imediat ce se remediaza voi continua.
Dragos D
Dragos D
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
continuare
continuare la postarea anterioara
Sosirea in acest camping a fost la ora 14.35

Iar am probleme cu internetul dar voi continua in cel mai scurt timp posibil
Sosirea in acest camping a fost la ora 14.35

Iar am probleme cu internetul dar voi continua in cel mai scurt timp posibil
Dragos D
Dragos D
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
continuare
continuare

si acum interiorul si masa cu cele patru familii care au participat la aceasta excursie:

S-a plecat in jurul orelor 17.30 si drumul de intoarcere a fost de vis , putin aglomerat pana in Severin (s-a mers pe ploaie) si mai putin aglomerat pana la Craiova.Pana aici l-am avut deschizator de coloana pe Nic. Piriu.
Dupa Craiova drumul a fost foarte liber si la ora 11.55 intram in casa.
Pot sa spun ca pana la Filiasi drumul este de o calitate excelenta.
Eu impreuna cu cele doua familii cu care am fost suntem clar hotarati sa venim pe acest drum respectiv Bucuresti-Pitesti-Craiova-Severin-Orsova -Herculane.Cred ca se vor alatura si Bogdan D si ,,Il Capo'' si Coupe-ul si bineinteles si Nic Parau.

si acum interiorul si masa cu cele patru familii care au participat la aceasta excursie:

S-a plecat in jurul orelor 17.30 si drumul de intoarcere a fost de vis , putin aglomerat pana in Severin (s-a mers pe ploaie) si mai putin aglomerat pana la Craiova.Pana aici l-am avut deschizator de coloana pe Nic. Piriu.
Dupa Craiova drumul a fost foarte liber si la ora 11.55 intram in casa.
Pot sa spun ca pana la Filiasi drumul este de o calitate excelenta.
Eu impreuna cu cele doua familii cu care am fost suntem clar hotarati sa venim pe acest drum respectiv Bucuresti-Pitesti-Craiova-Severin-Orsova -Herculane.Cred ca se vor alatura si Bogdan D si ,,Il Capo'' si Coupe-ul si bineinteles si Nic Parau.
Dragos D
Dragos D
-
- Membru forum
Buna poza !!
Tocmai pentru faptul ca nu puteti fi si dvs cu noi la Herculane de Revelion vom fi prezenti in numar cat mai mare de 1 Dec. pentru un altfel de ,,revelion'' si impreuna cu dvs. Consider si aceasta intalnire de la Cheia cel putin la fel de importanta deoarece stim cu totii ce dorim a se discuta acolo.
Toate bune, Bogdan D.
Tocmai pentru faptul ca nu puteti fi si dvs cu noi la Herculane de Revelion vom fi prezenti in numar cat mai mare de 1 Dec. pentru un altfel de ,,revelion'' si impreuna cu dvs. Consider si aceasta intalnire de la Cheia cel putin la fel de importanta deoarece stim cu totii ce dorim a se discuta acolo.
Toate bune, Bogdan D.
revelion
nu-i cam departe?unde la Herculane?este la vreun camping?cat costa?
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
Participare la Revelion
Daca o sa citesti toate paginile referitoare la Revelion vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale.Dar sa stii ca locuri nu mai sunt decat daca cineva din cei care au dat avansul renunta. Asta nu vom sti decat cu doua saptamani inainte cand se va face din nou prezenta pe acest forum.
Dragos D
Dragos D
dragos, am vorbit cu dn curelea si am inteles ca pt 2 adulti + 1 copil nu ar fi probleme ; oricum daca nu mai sant locuri imi pare rau , oricum aveam unde sa petrec rev , dar am vrut sa fim cat mai multi rulotisti , dragoste cu sila nu se face 

Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759