Astăzi este 02 Iun 2023, 04:24

Asociatia ClubRV

Amintiri din trecut ....

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Bogdan

Asociatia ClubRV

Mesaj de Bogdan » 10 Oct 2006, 07:12

Am postat acest subiect nou deoarece incerc a capta atentia membrilor clubului si asupra acestui aspect ce a fost discutat la ultima intalnire a Clubului nostru.
Deocamdata am printat legislatia referitoare la infiintarea si functionarea asociatiilor si fundatiilor din Romania, in mai multe exemplare pe care le voi distribui membrilor.
As propune o intalnire ad-hoc unde s-ar putea puncta cateva idei pentru dezvoltarea activitatii noastre.
In scurt timp voi incerca sa postez pe site o traducere a unui statut al unui Club similar din Olanda .As dori ca pana la Anul Nou sa avem deja personalitate juridica.Cred ca este posibil....sa devenim prima asociatie cu acest profil de activitate din Romania !
Toate bune ,Bogdan D.

teodor97

Mesaj de teodor97 » 10 Oct 2006, 09:02

Total de acord, Bogdan. Trebuie sa ne intalnim si sa discutam foarte serios pe marginea acestui subiect, care de altfel ne-a unit pe toti acei pasionati de turismul cu rulota si nu numai, pe acest site.

Toate cele bune!

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 10 Oct 2006, 12:08

Sunt dispus sa gazduiesc intalnirea, in aer liber, la garajul rulotei, undeva in zona statiei de metrou C.Brancoveanu.Intr-o zi de sfarsit de saptamana.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

SERGHEI

Mesaj de SERGHEI » 10 Oct 2006, 12:22

Eu unul nu am participat la intalnirile voastre (nu ca nu mi-ar fi facut placere) , dar ideea unei asociatii imi pare foarte buna ...Eu unul sunt dispus sa particip financiar la acest proiect sau la sustinerea acestui forum (a mai propus cineva aici asa ceva ) chiar daca voi iesi cu voi peste 2 ani sau deloc.
Forumul este ceva necesar ,mai ales ca RO este la inceput in turismul cu rulota (cu exceptia unor pasionati )...Iar dupa cum merge viata pe aici(in RO) o asociatie chiar este necesara...Mult succes in demersuri ..si daca pot ajuta cu ceva , astept ,o voi face cu placere.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 10 Oct 2006, 13:12

da trebuie facut,si eu sprijin idea . eu am o fundatie culturala pentru tineret RES CLUB se numeste,persoana juritica inregistrata din anul 1992 cu nr inmatriculare fara datorii,contabilitatea la zi, din pacate in ultima vreme din lipsa de timp nu m-am putut ocupa de el,asi oferi clubului,asta insamna ca nu trebuie umblat balamucuri,doar prin anexe se poate schimba prin notariat activitatea,sediul,numele,dar nu mai trbe umblat dupa aprobari ... cred ca prima data trebuie gasit persoana care se poata ocupa de aceasta treaba,sa spuna eu si cu vot unanim il numim presedinte,dar din clipa aceea are deja si responsabilitati nu numa titlu.trebuie mai intii vazut ce costuri implica cit salar trebuie sa primeasca acel cineva pe munca voluntara nu merge,citi sintem si cit putem oferi lunar sau cit sintem dispusi sa platim lunar,ca acel salar este dat de membri nu vine de la stat.

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 15 Oct 2006, 06:29

Am promis ca voi reveni cu o traducere...pana una alta vizitati www.burstnerclub.co.uk (sau www.burstnerclub.nl dar este in lb.olandeza....) click pe ,,constitution'' si avem statutul Clubului.
Scuze. Lipsa de timp...
Toate bune, Bogdan D.
P.S. Voi reveni cu o lista de cluburi asemanatoare ClubRV-ului.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 15 Oct 2006, 21:33

Primul lucru, pentru rezervare la Camera de Comert, este denumirea asociatiei.Propun urmatoarea denumire
Asociatia Posesorilor de Rulote si Autorulote din Romania- ClubRV sau APRAR-ClubRV.
Va apare si pe sigla.
Va rog sa veniti, nu neaparat public pe site, cu alte propuneri.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 17 Oct 2006, 21:28

Nu prea se inghesuie parerile....

teodor97

Mesaj de teodor97 » 17 Oct 2006, 21:31

DEOCAMDATA LUMEA SE GANDESTE LA MECI, LA REVELION....
POATE ZILELE VIITOARE....

TOATE CELE BUNE

Bogdan

Mesaj de Bogdan » 17 Oct 2006, 21:38

Eu credeam ca o sa infiintam asociatia pana la Anul Nou...

teodor97

Mesaj de teodor97 » 17 Oct 2006, 21:44

SI EU LA FEL

POATE AR TREBUI SA NE INTALNIM LA SFARSIT DE SAPTAMANA SI SA "PUNEM TARA LA CALE"

CE PARERE AVETI???

TOATE CELE BUNE

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 17 Oct 2006, 21:48

Propun sa alegem pe cineva care sa umble in numele asociatiei cu actele.
Tu ne-ai zgandarit cu statutul ala si atat. Da-i copy/paste pe forum si hai sa ne apucam sa-l traducem si sa-l adaugim fiecare cum are timp.

Se ofera cineva sa se duca la camera de comert sa rezerve numele?
Poate are cineva drum p'acolo.

PS. EU NU MAI MODIFIC SIGLA SA MAI BAG NU'S CE APR&*^$#&(...) DIN CARE ORICUM NU INTELEGE NIMENI NIMIC.
CLUBRV Romania pt sigla mi se pare ok. In antete, stampile si alte acte oficiale e ok dar sigla cu cat e mai simpla si mai concisa in mesaj e mai bine.
Bafta.

Raspunde