Astăzi este 30 Mai 2023, 15:23

Asociatia ClubRV

Amintiri din trecut ....

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 20 Noi 2006, 20:34

ar fi bine daca mi-ati spune in ce data va fi marea discutie,pot sa ma duc dar numai o zi ,voi ce spuneti cind?

teodor97

Mesaj de teodor97 » 20 Noi 2006, 21:04

Marea discutie va avea loc la CHEIA de 1 DECEMBRIE!!!
Te asteptam cu interes, Peti.

Toate cele bune!

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 20 Noi 2006, 21:08

voi mergeti cu o zi mai repede? si stati pina duminica? si ora marei discutii,ma gindesc,dupa masa spre seara ?

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 20 Noi 2006, 21:11

La Cheia se pleaca joi seara sau vineri dimineata?
Eu cred ca plec joi seara
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

teodor97

Mesaj de teodor97 » 20 Noi 2006, 21:11

JOI SEARA se pleaca spre CHEIA
Cred ca VINERI 1 DECEMBRIE va avea loc marea discutie.
Oricum te tinem la curent, Peti!!!

Mircea Ionescu
Membru fondator
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 21 Noi 2006, 17:12

Hai ca am terminat de tradus statutul…

1. Nume
Clubul se constituie sub numele Asociatia Posesorilor de Rulote si Autorulote din Romania- ClubRV cunoscuta sub numele CLUB RV ROMANIA Inregistrat la camera de comert (sau unde o fi inregistrat) cu numarul xxxxx la data de xxxx

2. Obiective
Obiectivul clubului este de a promova turismul rutier (campingul), de a proteja frumusetile naturii, si a altor activitati recreative care sunt in atentia si in folosul membrilor sai.
Ofera membrilor Club RV posibilitatea de a se intalni, de a se socializa si de a se imprieteni cu oameni noi in cadrul intrunirilor si evenimentelor clubului. (Cred ca aici ar mai trebui spus ca) Prin activitatea sa Club RV incearca pe cat posibil sa obtina pentru membrii sai anumite facilitati, reduceri, sustinere in activitatile specifice, si alte avantaje de care membrii cotizanti sa poata beneficia…

3. Calitatea de membru
a) Posibilitatea de a deveni membru va fi deschisa oricarui proprietar sau potential proprietar de rulota, autorulota, cort de masina sau cort (??) , domiciliat in Romania sau cu cetatenie Romana (??)
b) Orice persoana care doreste sa devina membru va trebui sa completeze o cerere (si impreuna cu cotizatia anuala) sa o inainteze secretariatului.
c) Cotizatia anuala se va putea plati de pe 1 ian. al fiecarui an. Orice membru care nu isi plateste cotizatia pana la data de 28 febr al anului in curs, va fi considerat exclus din Club si isi va pierde toate drepturile si privilegiile.
d) Membrii inregistrati dupa 31 iulie vor plati numai 50% din taxa anuala de inscriere.
f) Datele de contact ale membrilor clubului, datele despre tipul RV-ului, si statutul fiecarui membru (gold, bronze etc) vor fi pastrate intr-o baza de date numai pentru scopurile clubului. Nici o informatie personala sau date despre membrii clubului nu va fi publica si nu va circula sub nici o forma la nici o persoana, individ sau organizatie.
g) Comisia are dreptul de a respinge o reinnoire a inscrierii ca membru sau sa refuze oricand o cerere de inscriere a calitatii de membru, fara a da explicatii.
h) Comisia are puterea de a exclude orice membru si de a rambursa unor astfel de membrii taxele anuale, oricand si fara nicio explicatie.
i) Orice plangere primita in scris de comisie, despre comportamentul unui membru, va fi deplin cercetata, iar daca se va dovedi a fi bine intemeiata, membrul ofensator va fi exclus din Club fara observatii si fara explicatii suplimentare

4.
a) Managementul Clubului va fi format dintr-o comisie generala formata din X persoane, aleasa in mod democratic.
b) Intrunirea annual generala va avea loc in lunile sept, oct, sau in cela mai potrivit moment decis de comisie
c) Comisia va cuprinde urmatoarele fumctii:
- Presedinte
- Secretar
- Casier (finantist)
- Coordonatorul de evenimente
- Editorul (pentru scrisori de instiintare) – nu cred ca ne trebui
- Membru reprezentativi – rulote
- Membru reprezentativi – autorulote
- Membru reprezentativi – alte forme de turism rutier
- Tehnician
– Rutierul (cel ce propune traseele)
- Lista e deschisa

d) Intalnirile comisiei vor fi tinute la intervae fixe in timpul anului cat si la date aleatoare de cate ori va fi necesar

5. Rapoartele
Anul financiar al Clubului va incepe de pe data de 1 Ian si se va inceia pe data de 31 dec, dupa aceasta data contabilul va pregati tabelul cu bilantul si rapoartele. Aceste rapoarte vor fi revizuite si prezentate urmatoarei adunari generale.

6. Evenimentele Clubului
Clubul va promova intalnirile, evenimentele si intrunirile in folosul membrilor.
(Poate mai aveti ceva idei aici ca la ei erau niste chestii specifice, cu vizite la fabricant, intrari pe la expozitii etc)

7. Periodicul Clubului (poate o sa avem si publicatii)
Periodicul va contine un jurnal al evenimentelor apropiate, o privire de ansambru a evenimentelor trecute si orice alt material considerat a fi interesant pentru membrii. Acesta va fi publicat trimestrial in forma electronica pe site si tiparit pentru membrii clubului ce il vor primi prin posta.

8. Beneficiile
Clubul va incerca sa obtina pentru membrii sai beneficii (precum reduceri de la furnizori) iar acestea vor fi anuntate in periodicul clubului si pe site-ul web
Reducerile si beneficiile oferite membrilor de sponsorii clubului pot varia…
- Aici mai putem sa bagam si beneficii ca organizarea in locuri neamenajate, asigurarea de logistica, tre sa ne mai gandim, etc –

9. Cotizatiile
a) Cotizatia pentru calitatea de membru este de a acoperi cheltuielile pentru intretinerea si dezvoltarea site-ului, tiparirea periodicului, stikere, materiale promotionale (tricouri, steaguri etc) si pentru diferite alte articole.
b) Valoarea cotizatiei se va stabili anual de catre comisie in urma consultarii cu membrii.

obs. Unele chestii mi se par cam dictatoriale insa aceasta traducere se vrea a fi o baza pentru redactarea viitorului statut. Propun ca comisia sa se aleaga in mod democrat, fiecate membru activ de pe forum sa indice alti 3 membri si cei cu sufragiile cele mai multe sa formeze comisia in primul an. Bine, ar trebui sa stabilim intai cati membrii vor forma comisia…

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 21 Noi 2006, 17:23

coupe scrie:Hai ca am terminat de tradus statutul…
obs. Unele chestii mi se par cam dictatoriale insa aceasta traducere se vrea a fi o baza pentru redactarea viitorului statut. Propun ca comisia sa se aleaga in mod democrat, fiecate membru activ de pe forum sa indice alti 3 membri si cei cu sufragiile cele mai multe sa formeze comisia in primul an. Bine, ar trebui sa stabilim intai cati membrii vor forma comisia…

Nu crezi ca intai ar trebui sa vedem pe cati membrii cotizanti se poate baza Asociatia?
mig03

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 21 Noi 2006, 17:59

Nu
Cred ca este bine ca asociatia sa se infiinteze chiar si cu un nr mic de membri. Cei 10-20 care s-au intalnit in cursul anului la iesirile clubului pot suporta fara probleme infiintarea lui. O data infiintat va ramane la latitudinea fiecaruia daca se inscrie sau nu. Personal nu incurajez spiritul de turma de genul hai ca s-a inscris si ala si ala, hai si eu cu capul inainte. Cred ca fiecare cand se inscrie tre sa stie exact in ce se baga ce ofera si ce are de primit. In alta ordine de idei chiar daca nu se vor inscrie multi de la inceput (desi personal cred ca vor fi cam 30-40 de cotizanti), asociatia va exista si administrarea ei nu cere un efort deosebit dpdv financiar... asa ca va rog sa cititi si poate la Cheia reusim sa terminam redactarea lui ca pana la sf lui ian sa avem asociatia...

PS. Vin si eu la Cheia in formatie completa dar cred ca plec joi la pranz (cel tarziu la ora 2) intr-acolo...

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 22 Noi 2006, 18:22

coupe scrie:Nu
Cred ca este bine ca asociatia sa se infiinteze chiar si cu un nr mic de membri. Cei 10-20 care s-au intalnit in cursul anului la iesirile clubului pot suporta fara probleme infiintarea lui.

Ma scuzati dle. coupe,nu voi mai intervenii cu alte comentarii!
Am inteles mesajul!
Cu stima,
mig03
mig03

popescu_c_v

Re: Contributie / Cotiizatie As.Club RV RO.

Mesaj de popescu_c_v » 22 Noi 2006, 19:39

[quote="PensionRusu"]
- Pentru infintare Asociatie = 350 Roni.
- Pentru cotizatie = cit se va stabili ( de catre Ad.generala.)

La ceea ce afiseaza d-l. Rusu, Coupe are dreptate. Trebuie infiintata asociatia si apoi mai vedem.
Pot fi si membri simpatizanti care sa doneze cei 2% si atat, iar bronze sa fie 50RON+2%/luna :P

teodor97

Mesaj de teodor97 » 22 Noi 2006, 19:50

- Pentru infintare Asociatie = 350 Roni.
- Pentru cotizatie = cit se va stabili ( de catre Ad.generala)

Total de acord cu Mircea!!!

Toate cele bune!

Mircea Ionescu
Membru fondator

Mesaj de Mircea Ionescu » 22 Noi 2006, 20:26

D-le Mig (Marius), nu e nevoie sa ve cereti scuze. Eu va multumesc deoarece cu ajutorul dvs am pus pe hartie ceea ce aveam in cap. Nu e obligatoriu ca ce gandesc eu sa fie bine de aceea consider ca orice confruntare de idei (contrazicere) este bine venita. Deci chiar va rog sa participati activ la dezbatere. Am fost eu mai abrupt, ca tastasem o gramada la traducerea aia si mi se cam luase...

Va multumesc,
Cu simpatie,
Mircea.

Raspunde