Astăzi este 02 Iun 2023, 05:36
Amintiri din trecut ....
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
Marius Bogdan
- Membru fondator
Din cand in cand ma mai uit la lista membrilor sa vad informatii despre noii membri de pe site.
Am constatat cu bucurie ca au inceput sa apara membrii din Brasov,chiar daca deocamdata doar inregistrati!
De ce spun acest lucru?
Asta vara,la inceputul lunii august,la camping Marina Surf sau Camping S,nu mai retin la care,era un grup de vreo 12 rulote,aranjate ordonat,cu numere de Brasov.I-am admirat,dar nu am reusit sa intru in discutie cu ei.Este clar ca in Brasov exista o comunitate puternica de rulotisti si eu astept (si cred ca nu numai eu) sa-si faca simtita prezenta si pe acest site si chiar si in cadrul Asociatiei ClubRV,pentru ca astfel devenim cu adevarat o comunitate puternica(de rulotisti).
mig03
-
teodor97
Eu am avut deosebita placere sa cunosc unul dintre acei brasoveni care au stat in "Campin S" . Oameni deosebiti!!
La vremea aceia nici nu ma gandeam ca va lua o asemenea amploare aceasta comunitate. De forum stiam, dar era foarte slaba miscarea in perioada respectiva. Am inteles ca si anul acesta, acei rulotisti din Brasov vor fi din nou prezenti la malul marii si cu siguranta vor afla de Asociatia noastra "CLUBRV-RO". Cu siguranta vom deveni o comunitate din ce in ce mai numeroasa. SPER!!