Astăzi este 10 Iun 2023, 17:53

Italia 2006 (Venetia)

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Panea-Verman Simona

Italia 2006 (Venetia)

Mesaj de Panea-Verman Simona » 27 Oct 2006, 15:29

Imagine

Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu » 01 Noi 2006, 14:19

ATI PUTEA SA IMI DATI DETALII DESPRE CAMPING? LOCATIE, PRETURI, FACILITATI (PTR COPII?), IMPRESII, ETC... MULTUMESC. RAZVAN R.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 02 Noi 2006, 13:50

CAMPING FUSINA VENICE.Pe A4 din Vienna,treci de Ravena si ajugi in localitatea Malcontenta.Campingul este la 4 km. si este foarte bine semnalizat.Este chiar pe malul Golfului Venezia,iar privelistea este superba(mai ales noaptea cand vezi Venezia luminata).Chiar din fata campingului ai vaporas spre Venezia(la 1/2 ora) si statie de autobus.Ai vaporas spre Venezia,insulele Lido si Murano.Ai de toate in camping:bar,restaurant,magazine,locuri de joaca pentru copii(cu leagane,topogane,nisip...),iar curatenia este exemplara.Pretul este de 25 euro(masina+rulota+3 pers.)Daca te duci vara vezi ca sunt multi tantari(ca peste tot in Italia).Daca vrei mai multe informatii suna la:0744753933.Am si pliante cu mai multe campinguri din Italia,Franta si Germania. Cu stima, Simona.

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 02 Noi 2006, 18:20

Stimata Simona,
Ma intereseaza regiunea Venetia, fara alte complicatii, imi doresc (si din lipsa de timp) sa fac o iesire numai in acea zona. Ptr. a scurta din drum (peste 300km), puteti spune ceva si despre ruta: Buc.-Beograd-Zagreb-Trieste- Venetia, de 1300 km ?
Doru Stoicescu
0721.18.05.16

Panea-Verman Simona

Mesaj de Panea-Verman Simona » 03 Noi 2006, 10:04

Am auzit ca drumul prin sud este mai scurt,dar noi am plecat prin Arad-Budapesta-Viena pentru ca este un drum mai sigur si mergi numai pe autostrazi.Daca vizitezi site-ul ACSI Eurocampings vei afla totul despre campingurile din zona Venezia.Este un oras deosebit de tot ceea ce am vazut in toata Europa,un oras in care se circula numai pe jos(cu barca este foarte scump),dar pe cat este de frumos pe atat este de scump (mai ales la mancare).Langa campingul Fusina (la 2 km.)este un METRO unde poti intra cu legitimatia din Romania,iar preturile sunt mult mai mici decat la noi.Noi ne-am descurcat foarte bine in camping cu mancare de la Metro,iar daca rezisti in fata souvenirurilor din Venezia iti iese un concediu super.Pentru mai multe amanunte puteti suna la;0744753933.

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 03 Noi 2006, 15:03

Pentru cei ce nu au sanse sa ajunga asa curand pe acolo ati promis cateva imagini :).
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 27 Sep 2007, 19:10

Unde dormim la Venetia o noapte?
Fara rulota!!!

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 28 Sep 2007, 07:08

Sunt mii de hoteluri si pensiuni. Vrei ceva anume?
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 28 Sep 2007, 10:09

Ianainte de a trece podul spre Venetia este localitatea Mestre care este plina de hoteluri. In Venetia nu se poate merge cu rulota. Chiar la intrare dupa pod se afla o parcare supraterana si alta pentru autobuze, autocare etc. Cam greu. Practic cu masina nu ai ce cauta in Venetia

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 28 Sep 2007, 11:35

La intoarcere vreau sa stau o noapte acolo. Ma interesa un loc unde a stat cineva si a fost bine. Nu vreau sa mai pierd timp cautand. Bag pe gps si gata!

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 28 Sep 2007, 11:52

Eu in camping n-am fost dar exista Camping Rialto pe Via Orlanda 16 si Camping Venezia srl pe Via Orlanda 8.

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 28 Sep 2007, 18:48

@Parpa: Hotel Altieri ( in Mestre ) . Ai statie de autobuz ptr Venetia la 50 m de hotel, are parcare proprie ( important ), mic dejun inclus. Nu este lux , dar este cam 3 stele la noi. Are un hotel-frate ( Ducale ) langa ei, in caz ca nu au camere. Nota: Receptionera e din Romania :D
Adresa : Mestre, cartier Fevero-Veneto, Via Altinia 51
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.

Raspunde