Astăzi este 10 Iun 2023, 17:53
Italia 2006 (Venetia)
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
CAMPING FUSINA VENICE.Pe A4 din Vienna,treci de Ravena si ajugi in localitatea Malcontenta.Campingul este la 4 km. si este foarte bine semnalizat.Este chiar pe malul Golfului Venezia,iar privelistea este superba(mai ales noaptea cand vezi Venezia luminata).Chiar din fata campingului ai vaporas spre Venezia(la 1/2 ora) si statie de autobus.Ai vaporas spre Venezia,insulele Lido si Murano.Ai de toate in camping:bar,restaurant,magazine,locuri de joaca pentru copii(cu leagane,topogane,nisip...),iar curatenia este exemplara.Pretul este de 25 euro(masina+rulota+3 pers.)Daca te duci vara vezi ca sunt multi tantari(ca peste tot in Italia).Daca vrei mai multe informatii suna la:0744753933.Am si pliante cu mai multe campinguri din Italia,Franta si Germania. Cu stima, Simona.
- Doru Stoicescu
- Membru forum
Am auzit ca drumul prin sud este mai scurt,dar noi am plecat prin Arad-Budapesta-Viena pentru ca este un drum mai sigur si mergi numai pe autostrazi.Daca vizitezi site-ul ACSI Eurocampings vei afla totul despre campingurile din zona Venezia.Este un oras deosebit de tot ceea ce am vazut in toata Europa,un oras in care se circula numai pe jos(cu barca este foarte scump),dar pe cat este de frumos pe atat este de scump (mai ales la mancare).Langa campingul Fusina (la 2 km.)este un METRO unde poti intra cu legitimatia din Romania,iar preturile sunt mult mai mici decat la noi.Noi ne-am descurcat foarte bine in camping cu mancare de la Metro,iar daca rezisti in fata souvenirurilor din Venezia iti iese un concediu super.Pentru mai multe amanunte puteti suna la;0744753933.
-
- Membru forum
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
@Parpa: Hotel Altieri ( in Mestre ) . Ai statie de autobuz ptr Venetia la 50 m de hotel, are parcare proprie ( important ), mic dejun inclus. Nu este lux , dar este cam 3 stele la noi. Are un hotel-frate ( Ducale ) langa ei, in caz ca nu au camere. Nota: Receptionera e din Romania
Adresa : Mestre, cartier Fevero-Veneto, Via Altinia 51

Adresa : Mestre, cartier Fevero-Veneto, Via Altinia 51
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.